Mircea Corbu in ritm alert spre DNA, OLAF, DLAF

In goana furibundă de a se descotorosi de responsabilitatea faptelor sale ce sunt perpendiculare pe fapte penale, abuz in serviciu și trafic de influență, și totodată de a le arunca in cârca unor ”presupuși” nevinovați și când zic ”presupuși” nevinovați mă refer la cei care au tăinuit , acționat cu rea credință sau pur și simplu din necunoaștere sau obediență , acum iși pregătește calea spre autovictimizare cum vezi Doamne, nu a fost lăsat să ”dezvolte” orașul, nicidecum că il distruge planificat și perfect conștient.

Nu mă joc cu cuvintele și nici nu voi scrie la sfârșitul acestui articol că genul lui este ”Pamflet” , pentru că nu este. 

Acum două zile făceam un ”apel la ințelepciune” și rugam Primarul Zero să se oprească din a distruge Hidro Prahova pentru că va lua șansa multor localități din Prahova de ași dezvolta sau reabilita rețeaua de apă – apă menajeră  .

Așa că astăzi fac un apel la ințelepciune către Consiliul Local Bușteni , să-și aplece atenția asupra unor fapte care incă in acest moment nu sunt penale dar vor deveni in scurt timp .

Astăzi, după peripețiile prin zăpadă de ieri, Primarul Zero iși inscrie in palmaresul acțiunilor cu iz penal un nou punct, sau două, depinde cum numărăm :

O să ziceți că am eu ceva  cu Primarul ZERO, că mă opun dezvoltării orașului ,  că ii contest ”bună credința” cu care acționează și spun că e nepriceput și heirupist .

In acest comunicat , Primarul Zero ne anunță că A SEMNAT CONTRACTE DE FINANTARE IN VALOARE DE 10 MILIOANE LEI ( aprox 2 milioane EURO ) pe programul Anghel Saligny pentru Modernizarea infrastructurii rutiere  Piatra Arsă și str Telecabinei !

Aproape că era să-l felicit, și să-i urez Mult Succes , dar i-aș fi făcut un rău mult prea mare incurajându-l să se indrepte spre ”beciurile reci ” .

Cu subiect și predicat, CL Bușteni in 10.12.2021 și 20,05.2022  a aprobat cu largă majoritate predarea a peste 40 de strazi către Hidro Prahova pentru ca aceasta să realizeze un amplu proiect de reabilitare a rețelelor de apa și canalizare , prin Fonduri Europene, POIM in valoare de 12 milioane de EURO, strazi puse la dispoziție EXCLUSIV pentru acest proiect. Deci, până in 2025 cănd ar trebui să se finalizeze POIM-ul … nu mai se poate realiza NIMIC pe aceste străzi de către altcineva in afară de HIDRO, pentru că altfel ar fi tulburare de posesie pe de o parte iar pe de altă parte nici nu se poate elibera o autorizație de construire !!!

Când zici străzile din Cartierul Piatra Arsă și str. Telecabinei zici :

 

Și când mai pui și că există la Primăria Oraș Bușteni un regulament de ”spargere străzi” care spune că cel care introduce utilitățile / face o investiție , are obligația să aducă la starea inițială carosabilul și spațiul verde sau pietonal in intregime nicidecum doar pe suprafața afectată … semnarea contractelor pe Anghel Saligny astăzi , 27.11,2023 ține de DNA , DLAF, OLAF și multe alte instituții de control, pentru fapte de finanțare tip suveică, dublă finanțare, obținerea de foloase necuvenite ( pentru alții – Hidro Prahova ) , abuz in serviciu  și multe altele . 

Păi ? 

Pe urmă, dacă se intâmplă să se oprescă garnitura de tren cu mascați in fața Primăriei, la bariera CFR și să salte cam toată Primăria cu tot cu membri CL , totuși in frunte cu Primarul ZERO, acesta o să țipe că NU A FOST LĂSAT, CĂ E POLITICĂ TREABA, că se răzbună nu știu cine pe el, că el nu știe, că el e imaculat, că el …

Așadar … OPREȘTE-TE ! că dacă te mai dai mult peste cap ca să-ți indeplinești coșmarurile o să ajungi să iți frângi gâtul ! Si noi nu avem nicio vină, poate aceea că ne-am lăsat mințiți !

Acest articol NU este un pamflet . Documentele sunt publice, sursa lor fiind site-ul oficial orașul-bușteni.ro și contul public FB al celui mai mincinos primar din istoria orașului Bușteni .

P.S. Săptămâna trecută, intr-o ședință de lucru Primarul Zero a anunțat că a depus proiectul de modernizare a Stadionului. Il anunț pe această cale că si terenul pentru modernizarea stadionului este PREDAT , tot exclusiv, catre Ministerul Sportului, sau cum s-o mai fi numind acum , predat tot prin HCL , incă neanulată, deci din nou fără HCL , ca si in cazul locuinței sociale date abuziv săptămâna trecută !

Cititorule: 

Dacă nu ți-a plăcut acest articol distribuie, dacă vrei ca si alții să afle despre matrapazlâcurile Primarului Zero distribuie, dacă iți place situația … distribuie , ca să le placă tuturor.

Ne vedem mâine cu un nou articol , sau dacă citești acest articol marti, 28.11.2023 , ne vom vedea tot astăzi ! 

___Vizualizari 299

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prezența la vot la Bușteni – Ora 21 și pe Valea Prahovei

Ca de obicei vă voi ține la curent cu Prezența la vot in minunata noastră localitate Bușteni. Spre diferență de...

colocviul-de-coregrafie-martie-2016
COREGRAFIA DANSULUI TRADIŢIONAL ASTĂZI, A-IV-A EDIŢIE LA BUŞTENI

În perioada 16 – 20 martie 2016 va avea loc, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, Colocviul Naţional „Coregrafia...

Close