Mircea Corbu – Abuzuri in serviciu in formă continuată , cu subiect și predicat

Abuzurile , șmecheriile, diletantismul administrativ ies la iveală , destul de târziu, dar  totuși nu atât de târziu incât să fim iar prostiți de autovictimizările și minciunile  personajului Mircea Corbu.

A reușit să facă de rușine o funcție de demnitate publică , aceea de Primar ales.

Precum spuneam mai devreme, heirupismul, farădelegile, abuzurile și minciunile abundă in executarea funcției lui Mircea Corbu in ultimii 3 ani.

Aproape surprinzător, astăzi a avut loc o ședință deindată, inițiată de 8 Consilieri locali, adică MAJORITATE ( 3 Partidul Verde , 1 PNL , 4 PSD ) in cadrul căreia a trebuit salvată și activitatea Culturală din orașul Bușteni, respectiv stabilirea de măsuri de redresare a situației economico – financiare a Centrului Cultural Aurel Stroe.

De ce zic ȘI activitatea Culturală ? Pentru că rețeta de distrugere a Societății Caraiman Comserv respectiv funcționarea in siguranță a Domeniului Schiabil Kalinderu și nu numai, a fost aceiași, abuzuri, finanțări tip suveică, umilirea managerilor, contracte de publicitate sau servicii impuse pentru obținerea de beneficii personale și multe multe altele . 

Eu nu știu acum de ce s-a tăcut atât de mult, insă mie imi pare activitatea actualului viitor fost primar mai mult un atac la siguranța locală din punct de vedere economic, turistic și cultural , nicidecum act de management administrativ.

Să bagi aproape in faliment o Societate comercială in administrarea Consiliului Local ( Caraiman Comserv) , un Domeniu Schiabil ( Kalinderu ) , și un Centru Cultural ( Aurel Stroe ), intr-un singur an, pentru că vrei tu să conduci pe persoană fizică … nu este nici normal, nici moral, nici legal .

Deocamdată, să privim, să citim și să luăm aminte cum poți să distrugi orașul Bușteni prin metode , dacă nu mafiote, atunci cel puțin mai mult decât penale in formă abjectă continuată .

In luna octombrie a ieșit la iveală cum prin abuz, intimidare, hărțuire, reavoință , management defectuos dar și alte metode considerate infracțiuni a fost posibil ca S.C. Caraiman Conserv șă fie adusă in pragul falimentului :

 

 

 

 

In urma acestei informări a urmat o ședință CL , de indată pentru a se lua măsuri de redresare a situației … urmată de , nici mai mult, nici mai puțin de ordonarea de către cel dintâi ales , a  tăierii curentului electric la D.S. Kalinderu. Inconștiență, răzbunare, dușmănie, infatuare, paranoia … una din astea l-au lovit grav pe Primarul NIMIC .

Voi reveni la subiectul D.S. Kalinderu intr-un articol viitor, cât de curând pentru că decizia tembelă de a suprima SC Caraiman Conserv afectează atât personalul angajat in societate insă omoară pur si simplu turismul buștenean .

Ca si cum nu ar fi fost indeajuns că aproape a fost omorât turismul, tunurile au fost indreptate și asupra Centrului Cultural Aurel Stroe , exact prin aceleași măsuri ilegale de abuz, intimidare, hărțuire, reavoință , management defectuos :

Și in urma acestui raport/informare a avut loc o ședință de indată pentru a se incerca redresarea situației . Dar ce să mai redresezi dacă managerul Centrului Cultural și-a depus demisia , act care deja a produs efectul scontat de alesul ”preacinstit” ?

Așa că activități culturale de 1 Decembrie, de Crăciun, de sărbători … cam NU !  

Și la acest subiect voi reveni intr-un articol imediat următor , pentru că n-aș prea vrea să vă plictisesc . Așa că vă las să diseminați cele două rapoarte/ informări pentru că mâine am un alt subiect de prezentat, referitor la ultimul abuz in serviciu , alocarea de locuințe sociale pe legea 114 pe sub mână, in mod discreționar fără măcar a fi informat  C.L. Bușteni .

Notă : Sursa foto – https// orașul-busteni.ro – documente publice 

Sper că acest articol nu v-a plăcut , pentru că nici mie, așa că vă rog să nu apreciați ci să distribuiți !

Acest articol nu mai este un pamflet ci este realitate pură .

 

___Vizualizari 669

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ordinea pe buletinele de vot la Bușteni, acorduri rupte, egalitate de șanse

1 ALDE, 2 PNL, 3. USR, 4.PMP, 5.PSD , aceasta fiind ordinea trasă din ”căciula” Biroului Electoral Județean, pentru partidele...

Feerie stinsă la Bușteni și se deschide oficial Pârtia Kalinderu, foto și tarife

Ho, HO, HOOO ! Zdring , zdring ! Merry Christmas ! ... Cam așa sună Crăciunul românesc, un val de...

Close