Buletinele de vot pentru Parlamentare, Busteniul are 6 candidati pe liste

Ieri, 16.11.2020 in jurul orelor 15.30 au fost afisate de catre BEC Prahova, modelele buletinelor de vot pentru Alegerile Parlamentare din 6 Decembrie.

Pe Buletinul de vot pentru Senat sunt identificate 11 formatiuni politice.

Pe Buletinul de vot de la Camera deputatilor sunt identificate 34 de candidaturi de formatiuni politice, reprezentanti ai minoritatilor nationale si independenti.

In 2016 Busteniul a avut pe listele pentru Parlament patru candidati si a trimis un candidat in Senat.

In 2020 Busteniul are pe liste sase candidati.

Daca odata s-a putut, poate ca se va putea si acum ca Busteniul sa trimita macar doi sau trei candidati in Parlament, mai ales ca se afla pe pozitii  eligibile.

Conform legii electorale Judetului Prahova ii sunt alocate 2 locuri de Senator si 4 de Deputat.

Pentru Senat, Busteniul are un candidat eligibil, pozitionat pe primul loc pe lista Partidului Romania Mare, respectiv dl. Profesor Andronel Toma si pe locul 3 pe dl Catalin Statescu.

Stampila de vot poate fi aplicata pentru Partidul Romania Mare la pagina 3 pozitia 10.

Buletinul de vot pentru Senat :


Pentru Camera Deputatilor participa patru candidati din Busteni, doi pe locuri eligibile si doi pe locuri mai putin eligibile.

In ordinea aparitiei pe Buletinul de vot :

Dl Ing. Valentin Codescu  – Partidul Miscarea Populara . Stampila poate fi aplicata la pagina 1 pozitia 1 pe buletinul de vot.

Dl. Ion Marian Marin – Pro Romania se afla pe locul 3 ( eligibil ) pe lista partidului. Stampila poate fi aplicata la pagina 1 pozitia 1 pe buletinul de vot

Dl Ec. Emanoil Savin deschide lista Partidului Ecologist Roman pentru Camera Deputatilor. Din 2016 pana in prezent a detinut functia de Senator .  Alaturi de dl Emanoil Savin pe lista Partidului Ecologist Roman se afla Dl. Mihai Mircea Totpal – Presedintele Partidul Ecologist Roman Busteni .

Stampila poate fi aplicata pentru Partidul Ecologist Roman pentru Camera Deputatilor la pagina 3 pozitia 12 pe buletinul de vot.

Buletinul de vot pentru Camera Deputatilor:

 

Asadar avem cu cine vota si consider ca a trimite un locuitor al orasului Busteni in Parlamentul Romaniei este o mandrie.

Despre cei 6 candidati, cine sunt , ce vor si cum vor sa ne reprezinte in Parlament, platformele sau programele electorale , vi le voi prezenta intr-un articol viitor.

___Vizualizari 566

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
savin-psd
Protected: Emanoil Savin rămâne fără pensie deocamdată

There is no excerpt because this is a protected post.

002
Zilele Orașului Bușteni ?

Semnul de intrebare iși are oare sensul ? Dimineață devreme :) m-am trezit și am aprins televizorul in așteptarea ediției...

Close