Ședința pentru alegerea Viceprimarului, noi pasarele, Bușteni 2020

Săptămâna aceasta a trecut fulgerător. Luni a fost constituit noul Consiliu Local, noul Primar ales a depus Jurământul.

Din nefericire luni incă nu era validat in funcția de Consilier Local domnul Dumitru Popescu, cel de-al șaselea consilier PNL, pentru a putea fi desemnat și Viceprimarul dar intr-un final a fost validat și astfel, in data de 03.11.2020 ( nu 011) , la orele 14.00, la Centrul Cultural Aurel Stroe , va avea loc o ședință extraordinară, in principiu PUBLICĂ , pentru validarea mandatului dlui. Popescu Dumitru, formarea comisiilor de specialitate ale CL Bușteni și desemnarea / alegerea Viceprimarului localității.

Dacă este să mă intrebați pe mine, aș zice cu o probabilitate de 89%, că viceprimar va fi dl. Dumitru Popescu, cu un minim de 9 voturi, secrete, din cele minim 8 necesare. Totuși există și diferența de 10 % pentru ca dl. Popescu să obțină peste 12 voturi Pentru și doar 1% probabilitate ca dl. Popescu să nu fie ales Viceprimar. Vom vedea !

Cine este dl. Dumitru Popescu ?

”Dumitru Marian Popescu, Sistem Architect și Server Manager într-una dintre cele mai mari multinaționale din lume, a fost cooptat în două echipe de Consiliu Județean (Gorj și Brașov), unde a realizat sisteme informatice de infrastructură, comunicații și securitate, precum și alte servicii publice digitale, unele dintre ele în primele de acel fel în administrația publică.
Experiența sa vastă în atragerea și implementarea proiectelor pe fonduri europene, atât la nivel local, cât și județean, l-a făcut unul dintre cei mai respectați oameni în domeniu, de numele lui legându-se foarte multe realizări care au dus la dezvoltarea zonelor și orașelor în care s-a implicat. ” – prezentare M.Corbu.

Precum scriam in titlu, CNDNAR a scos la licitație ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Amenajare pasaj pietonal subteran/suprateran – intersecție DN 1 cu str. Crinului (Poiana  Țapului); Amenajare pasaj pietonal subteran – intersecție DN 1 cu str. Telecabinei (Bușteni);” 

La licitație au participat 4 firme, respectiv:

  1. Asocierea  ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA S.R.L.- METROUL S.A.
  2. NV CONSTRUCT S.R.L.
  3. Asocierea S.C. RETTER ARHITECTURE S.R.L. – S.C. DRUM PROIECT CONSULT S.R.L
  4. SSF-RO

Durata contractului este de  90 zile.

După cum se vede, termenul de subteran/suprateran, lasă la latitudinea ofertantului să ”simuleze” care termen este mai fezebil, subteran sau suprateran … voi ce ziceți ? … care va avea ”prețul cel mai mic ?

Eu zic că cel suprateran, și ne vom imbogății cu incă două PASARELE, una la parcul din Poiana Țapului și una la intarea spre Telecabina, nu scriu Penny că nu vreau să fac reclamă.

Singurul for care poate să nu aprobe amplasarea a incă două pasaje pietonale supraterane ( PASARELE ) este … Consiliul Local, dar mă indoiesc .

A naibii fluidizare !

Și mă uitam pe google la cum mai indexează el drăguțul Orașul Bușteni și am descoperit un lucru inedit … Primarul orașului Bușteni, astăzi la ora 16.35, nu era nici Mircea Corbu, nici Irinel Ghiță … nuuu, era nimeni altul decât Emanoil Savin !  Hmmm ! Ciudat !

Deci după 4 ani și 4 luni … să mai zică careva că cu google cauți in timp real orice informație REALĂ.
Așa, ca de final … dar de fapt ne mai vedem și marți, după ședința de investire, asta dacă nu va mai apărea ceva important intre timp.

___Vizualizari 1690

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
zamora2
Popas de o clipă, în Zamora, Buşteni.

Din păcate, era cam înnorat. Şi norii se plimbau......

0024
Grădina zoologică și Parcul Schiel

Ziar de Busteni s-a remarcat in rândul cititorilor prin articolele cu tentă istorică, incercând să prezinte inceputurile dezvoltării localității Bușteni....

Close