Ultimele articole
Emanoil Savin intră in campania pentru Alegerile Parlamentare 2020, dorind să-și continue activitatea de parlamentar pentru a duce la bun sfârșit multe din inițiativele parlamentare propuse in mandatul 2016 – 2020.

Nu candidează pe listele partidelor mari, PSD sau PNL pentru că, așa cum declară : ” s-a săturat de partidele mari”, fie PSD, fie PNL, deoarece sunt toate „aceeași apă și același pământ”.

când au nevoie de susținere promit marea cu sarea dar după ce trec hopul uită și nu iși mai respectă angajamentele. Eu când promit ceva și bat palma, indiferent de rezultat, merg până la capăt și mă țin de angajament! ”

”In circumscripția electorală 31 Prahova, deschid lista pentru Camera Deputaților. Am decis să candidez din partea Partidului Ecologist Român. Pentru Senat deschiode lista din partea PER domnul Dan Aurel Ioniță.

Conform legii, pentru a putea avea reprezentare parlamentară, un partid care depune liste la nivel de țară trebuie să obțină minim 5% din voturile celor prezenți la vot.

Emanoil Savin este increzător in viitorul PER România și iși propune pentru Prahova un ”scor electoral” de minim 15% din voturile din 6 Decembrie 2020

Campania va fi susținută atât online cât si door to door, bazată pe sinceritate, proiecte și propuneri viabile și fără atacuri la adresa celorlalți candidați din alte partide sau independenți.

La nivelul circumscripției electorale 31 Prahova, conform datelor oficiale și-au depus liste de candidați pentru Senat și Camera Deputaților un numar de 13 partide și 3 candidați independenți pentru Camera Deputaților.

In Prahova eligibili pentru a deveni parlamentari conform legii sunt minim doi Senatori și patru Deputați

Campania Electorală propriu zisă incepe in 6 noiembrie, până atunci este Precampanie.

___Vizualizari 1716

Emanoil Savin candidează la funcția de Deputat din partea Partidului Ecologist Român

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
harta-ocolitoare-1024x513
Trafic fluidizat la Bușteni pe scurtătură – Rute ocolitoare spre alte destinații turistice

Exista totuși și alternative pentru a economisi timp și carburant, adică utilizarea scurtăturii, intrarea in Poiana Tapului ( zona industrială)...

20160203_144512
Blocuri sociale suspendate din curtea scolii

Cele mai multe minuni ale lumii le poți identifica la Bușteni. La noi totul este altfel, ca să nu zic...

Close