Marele ”fâs” al candidatului Laurențiu de la Bușteni – Drept la replică!

Autor – Comunicare. P.S.D. Bușteni

Nu mai departe de ieri, cu o ipocrizie fără margini, candidatul Laurențiu, al forței politice care a băgat Covidul la Bușteni, a mai găsit un subiect ”bombă” ( in capul lui ), de a mai face niste valuri .

Probabil, din ”spuma gândirii ” și a ”ințelepciunii nemărginite” analizată prin ”dosarele cu subiecte fierbinți” cu care tot amenință in stânga și in dreapta locuitorii orasului, candidatul cu pricina, Laurențiu, pe cel de-al doilea nume, s-a gândit să scoată o ”bomba electorală” prin care să mai inducă in eroare puținii adepți care i-au mai rămas după ce, in decursul anului a tot ”amenințat” ca va veni in fața electoratului cu oameni de valoare care vor reconstrui din temelii orașul nostru, specialiști in invățământ, cultură, sănatate, fonduri europene. Păcăleală sau lipsă de credibilitate personală ?

La ce ne referim :

Despre ce este vorba in această postare a candidatului Laurențiu:

Se face referire la un ”tun” pe ultima sută de metri a adminstrației locale din Bușteni, intr-un limbaj și cu metode ”neortodoxe” de manipulare vizuală și informativă.

S-a mers pe furt de imagine, modificare de slogan și mesaj electoral , al unui contracandidat, intr-un mod manipulator abject.

Am ințeles din această postare , publică de altfel, pentru toți cei care incă nu au fost blocați de Laurențiu că PSD este de vină că :

incă din anul 2005,  Primarul Emanoil Savin , impreună cu Consiliul Local, au hotărât să atragă investitori in Bușteni, prin crearea unei zone industriale nepoluante, pentru a dezvolta si alte alternative in afara activitații principale , turismul, oferindu-le acestora facilităti dacă investesc, crează locuri de muncă, au sediul social in Bușteni, condiții esențiale pentru a beneficia de acestea .

Astfel, in zona ” Crină” , investitori mai mari sau mai mici, au putut să INCHIRIEZE direct, suprafețe de teren pe care ar fi trebuit să dezvolte afaceri, mai mari sau mai mici, să creeze locuri de muncă pentru locuitorii orașului și totodată să aducă venituri la Bugetul Local.

Prin lege, dacă investitorul este de bună credință, respectă condițiile contractului și iși indeplinește obiectivele, POATE cumpara terenul inchiriat.

Candidatul Laurențiu, UITĂ că și domnia sa a procedat la fel, a inchiriat, a construit si apoi, fiind de bună credință  (?!?) in anul 2016, a cumpărat terenul inchiriat, cu diferanța că, spre deosebire de alți investitori și-a pierdut buna credință imediat , restrângăndu-și activitatea.

In mod josnic, a fost modificată realitatea in scop electoral. In loc să prezinte idei, conținut, care să denote profesionalism, candidatul Laurențiu utilizează aceleasi metode ca ale partidului pe care il reprezintă, PNL , aruncând cu noroi in Partidul Social Democrat, in primarul in funcție  și in aparatul administrației locale.

Realitatea este alta !

In ședința Consiliului Local a fost adoptat proiectul de hotărâre  privind aprobarea organizarii licitatiei publice cu strigare in vederea inchirierii unui teren in suprafata de 4103 mp, situat in str. Pescariei,nr.31, pentru realizarea unor hale in care se vor confectiona masti din material filtrant din polipropilena.

Acest proiect in valoare aproximativă de 4 milioane de euro are mai multe etape și va asigura peste 50 de locuri de muncă și sume considerabile către bugetul local, rezultate pe care candidatul Laurențiu nu le dorește, sau dacă nu el, cel puțin cei care il direcționează.

Problema candidatului Laurențiu este că producerea de masti la Bușteni, va da peste mână ” băieților deștepti din PNL” care importă și le vând la suprapreț statului Român , aducându-ne aminte de inceputurile Covid 19, când  ne-a introdus pe lista localităților cu Centre de carantină.

Referitor la afirmațiile FALSE că această licitație a fost ”trucată” :

Orice investitor inainte să inchirieze o suprafață, dorește să stie dacă nu va avea probleme in implementarea proiectului și bineințeles solicită niște studii geotehnice sau sondaje pentru a sti dacă participă la licitație sau nu.

Pe terenul din  str. Pescariei,nr.31 , s-a sondat inițial  superficial, insă s-a descoperit că este zonă cu umplutură și gunoi menajer !

Orice investitor, după un astfel de sondaj in teren va dori să vadă care vor fi costurile , dacă mai este rentabil sau nu să investească. Astfel , s-a procedat la săpatura pentru amprentă la sol, deoarece construcția, dacă va mai participa la licitație, ar trebui să se finalizeze in 30 de zile.

In fotografia care doreste să manipuleze, in sensul că ”DEJA A INCEPUT CONSTRUCTIA FĂRĂ LICITAȚIE ” , alăturat, este un spatiu de depozitare de materiale de construcție al altei societăți comerciale din Bușteni, fără nicio legătură cu suprafața in discuție.

 

Deci candidatul Laurențiu, MINTE cu nerușinare!

Mai grav este faptul că prin metode ”neortodoxe”, a procedat prin interpuși, la achiziționarea Caietului de sarcini pentru licitația din 19.08.2020 din dorința de a opri acest proiect de dezvoltare , incercând să ridice prețul , pentru a da peste cap ”planul financiar” al investitorului.

Așadar, pentru cei care mai cred in ”baliverne”, P.S.D. nu umblă cu cioara vopsită.

In cazul in care investitorul nu va mai investi la Bușteni din cauza candidatului Laurențiu ar trebui să vă aduceți aminte,  că Orasul ar fi putut avea noi locuri de muncă, investiții durabile, recunoaștere internațională in lupta cu Covid 19, siguranță financiară și multe altele.

Să nu ne pierdem timpul cu trecutul și să incercăm să ne prezentăm in fața electorilor cu proiecte pline de conținut și substanță, să comunicăm cu dumnealor, să lăsăm deoparte cine si cum a obținut terenuri pe legea 15 terenuri pentru tineri si le-a schimbat destinația, cine a făcut compensări, cine a facut lucrări de reparații țevi de alimentare cu apă, sau canalizări, fară să mai calculăm cât a costat, făra să ne mai amintim cine si cum a lăsat fără apa potabilă sute de locuitori, sau unde s-a asfaltat integral acolo unde au reparat alții!

 

Autor – Comunicare. P.S.D. Bușteni

 

 

___Vizualizari 1365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
mb18
Cabana Caraiman 2003 – 2008

   

Bușteni – nou inceput de an școlar – prima zi de scoală cu tristețe

Este poate prima dată in viață când tristețea mă cuprinde in mod iremediabil. Prima zi de scoală, an de an,...

Close