Ultimele articole
In perioada estivala, din data de 6 august 2020, Centrul Cultural „Aurel Stroe” Busteni, gazduieste expozitia de pictura „Emotii de vacanta”, cu lucrari expuse de artistul plastic Victoria Soare. Intrarea precum si vizitarea expozitiei tine cont de regulile si masurile impuse din cauza pandemiei, respectandu-se toate regulile de protectie.

La vernisajul expozitiei a participat un numar restrans de persoane, respectandu-se cu strictete masurile de prevenire a infectarii cu Covid 19. Picturile realizate se axeaza in principal pe natura statica (o adevarata explozie florala), peisaje si altele, exceland prin diversitate si cromatica.

    Tot in luna august, cu sprijinul Primariei orasului Busteni, Centrul Cultural,  organizeaza in conditii de pandemie, un numar restrans de evenimente, care vor avea loc in amfiteatrul din Parcul Central.

Programul este urmatorul:

–          Sambata,15 august, orele 18.00, „Atemporal”, concert de muzica folk al cunoscutului interpret nascut in orasul Busteni – Raul Carstea;

–          Vineri, 21 august, orele 18.00, Vasile Seicaru, din nou la Busteni, concert de muzica folk;

–          Sambata,22 august, orele 18.00, concert de muzica gospel, cu „New Levites”, sustinut de fratii Emanuel si Dan Picu, cunoscuti in tara si strainatate.

      In continuare se vor transmite on-line, evenimente importante care au avut loc pe scena centrului cultural, inainte de pandemie.

Comunicat de presă Cdentrul Cultural Aurel Stroe.

___Vizualizari 71

Emoții de vacanță la Bușteni, in luna August.
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Centru medical la Bușteni, ședință ordinară de CL in 24 mai, ordinea de zi și votul

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de...

Fun-Park-Kalinderu
Fun Park Kalinderu – Busteni – Obiective Turistice

Pozitionarea Fun Parkului - Busteni, Str. Matei Basarab FN. , Harta o gasiti la sfarsitul postarii, Fun Park-ul face parte...

Close