Ultimele articole”Cântărețul latino de origine română Radhu , plecat o vreme din Ciudad de Mexico, unde a făcut cursuri de actorie cu Patricia Reyes Spindola, o legendă a cinematografiei mexicane și americane (actriță cunoscută din celebra producție “Frida”, în care a jucat rolul mamei personajului Frida interpretat de Salma Hayek, dar și din telenovele precum “Teresa”,”Salome”, ”Intrusa”, ”Copilul adus de mare”, telenovele care au făcut audiența și în România), să facă muzică în Argentina!

După colaborarea cu “Televisa”, liderul mondial al programelor de divertisment în limba spaniolă, și “Univision”, producătorul formației “Rafaga” din Argentina, a auzit din presa latino – americană (“El Sol de Mexico”, ”El Universal”, chiar și “Playboy Mexico”, precum și articolul scris de cel mai respectat jurnalist latino-american de la Televisa, Joaquin López-Dóriga) că există un român, singurul român care cântă cumbia și muzică ranchera cu mariachi. 

Revenind la proiectul “Radhu” din Argentina, care, spre deosebire de cel tradițional, folcloric din Mexic, alături de Laura Zapata și mariachi, artistul promite un latino-pop alături de instumentiști și compozitori din Argentina, Peru, Mexic, Brazilia, Cuba și Columbia, în care sunt îmbinate diferite ritmuri de cumbia, salsa, plena uruguaya și samba, un amestec pentru iubitorii genului.

“Mesajul meu este unul pozitiv! Fiecare piesă are un anumit mesaj, o anumită poveste și îți dă o anumită stare! Cânt despre dragoste, în general, de la cea adolescentină până la cea de la maturitate, cânt despre viață, și evident despre “sangre caliente”, deși nu mă consider un latin lover… Ci un “Chico latino”, cum se numește și viitorul meu single. Nu mă consider un tip sexy, ci poate un tip simpatic, cred că asta a fost și cheia succesului meu! Îmi spun mie și transmit publicul mesaje adevărate despre mine! Sunt conștient că ceea ce fac este foarte serios, pentru că vorbim și de vânzări, însă pentru mine este un joc și ceea ce cânt mi se pare firesc!”, mai spune românul care face furori în străinătate.  

Proiectele pentru România, Radhu le alege cu mare atenție: “Mai aștept! Îmi place să ies pe piață doar dacă am ceva de spus! Trebuie să fiu convins și să aleg cu grijă ce pot promova și în România! Evident că îmi este dor și de publicul de acasă, unde, în fiecare vară, mă prezint la televiziuni și evenimente!”

Sursa: ProTV

___Vizualizari 237

Mega spectacol ”RADHU” la Zilele Culturii la Bușteni
Tagged on:                         

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Valea Cerbului a fost curățată de ”hoituri”

După ziua de ieri, după ce au fost alertate câteva instituții și o televiziune cu privire la pericolul iminent de...

Update, s-a pus o săgeată

Astăzi dimineată m-am trezit cu o durere de spate și de oase ... durere de durere. Ce-i drept, pe 31...

Close