Ultimele articole
Începem un an școlar nou, cu totul Nou.
Am unificat școlile într-un singur centru bugetar pentru o mai bună organizare. Nu a fost o decizie ușoară, iar rezultatele se vor vedea în câțiva ani.


Vă așteptați, poate, să va spun lucruri pe care le auziți mereu. Dar, am să vă spun pe acelea pe care nu vi le spune nimeni.
Notele de la școală nu arată potențialul pe care îl are un elev, ci îl determină pe acesta să rămână în interiorul unui sistem social, derutant, prestabilit, care-i poate opri creativitatea, sclipirea, imaginația.

Notele mari obținute arată adeziunea elevului la un set de cunoștințe standardizate, stabilite de către școală și, în niciun caz, nu scoate în evidența potențialul pe care copilul dvs. îl are.
Știm cu toții zeci de exemple de copii mediocri sau chiar cu note slabe care au demonstrat, după terminarea școlii, că au succes în domeniul de activitate în care au profesat, pentru că au putut să fie creativi.
De aceea, Domnilor Profesori, cred că trebuie să încurajați creativitatea, sclipirile de geniu pe care le remarcați, să încercați să ieșiți din granițele impuse de lecție, de
programa școlară!


Văd în ținerii orașului pe cei care vor deschide drumul țării și al comunității. Ei trebuie să aibă cea mai bună educație pentru a lua cele mai bune decizii.
Îi provoc pe cei care vă educă să vă ghideze spre 2030, să nu vă țină captivi și, mai ales, să învețe de la voi. Și profesorii au nevoie de lecții pentru a rămâne în pas cu timpul.
În încheiere, vă asigur că vă sunt alături, să aveți un an școlar cu noi lecții de viață.

 

___Vizualizari 222

Deschiderea noului an școlar – Sinaia – mesajul Primarului Vlad Oprea
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
mb19
Bușteni – Valea Doftanei drum de legătură, fluidizare DN1

In presă a apărut de câteva zile o știre oarecum imbucurătoare. In această lună va fi inaugurat primul drum realizat...

monk01
Iubire

Nu stiu cui apartin drepturile pentru pozele de mai jos, se pare ca sunt niste calugari din Georgia.... dar cred...

Close