Ședință ordinară in 14.08.2018, ordinea de zi, votul

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre. 

Această ședință va avea loc Marți, 14 august 2018, incepând cu orele 14.00 , in sala de Consiliu și vor fi supuse aprobării aproximativ 6 Proiecte de Hotărâre. Și această ședință este destul de scurtă .

Ordinea de zi și votul :

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate. 

Legea nr. 52 din 2003, privind transparența decizională in administrația publică, SECTIUNEA a 2-a ,Dispozitii privind participarea la procesul de luare a deciziilor, Art. 8: Persoana care prezidează sedința publică oferă invitaților si persoanelor care participă din proprie inițiativă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

Totodată, va anunț că incepând cu data de marţi, 07 august 2018, la Centrul Cultural „Aurel Stroe”, timp de 15 zile, până în 22 august, se desfăşoară cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Culturii la Buşteni „Sărbătoarea Sfinxului”.

Anul acesta, evenimentul este dedicat celor două mari sărbători: Centenarul Marii Uniri şi împlinirea a 110 ani de atestare administrativă de sine stătătoare a localităţii Buşteni.

De aceea, după cum veţi vedea, programul manifestărilor va cuprinde multe evenimente care vor promova şi celebra mari valori ale culturii naţionale.

Ca şi în celelalte ediţii în organizarea zilelor culturii s-a încercat să se asigure o gamă cât mai mare de genuri artistice pentru a satisface o diversitate cât mai largă de preferinţe ale publicului, fără, însă, a se face rabat de la calitate.

 

___Vizualizari 261

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Boi cu carul la Bușteni , Centura ocolitoare sau Autostrada ( Sezonul 1 Partea 2 )

In ultimul articol eram un pic nehotărît asupra titlului pe care ar fi trebuit să-l dau, nu stiam dacă fotografia...

Dichiu,Piatra Arsă și inapoi pe DJ 713

A sosit primăvara intr-un final. Soare, cald, lume multă, poate prea multă :) , așa că , dacă tot n-am...

Close