Ultimele articoleAcest sfârșit de săptămână este unul al ecologizării și curățeniei de primăvară, mai ales in localitățile Comarnic și Sinaia. 

Asociația ”OM PE MUNTE” în parteneriat cu Primăria Orașului Comarnic desfășoară în perioada 21-22 Aprilie 2018 o nouă acțiune de ecologizare a zonelor verzi din localitate.

Darul este manifestarea bunătății. Putem dărui necondiționat din timpul nostru, din resursele noastre, zâmbetul și bucuria”. Cu o astfel de abordare , membrii asociației ”Om pe munte” împreună cu reprezentanții autorităților locale vă invită să vă alaturați acestui proiect și să fiți prezenți sâmbătă, 21 aprilie 2018, la ora 09.00, în fața primăriei Comarnic, pentru a demonstra, prin puterea exemplului personal, cât de important este să ne îndreptăm atenția către protejarea mediului înconjurător.

Participanții vor primi instructaj, mănuși de protecție și saci menajeri.

Pentru că vrem să inspirăm și tânăra generație să respecte natura și să o protejeze, în acțiune vor fi angrenați și elevi și preșcolari de la Școala Generală Nr. 2 Vatra Sat, Comarnic. Aceștia sunt stimulați să își pună la încercare creativitatea prin confecționarea de obiecte din materiale reciclabile, care vor fi ulterior licitate. Câștigătorul va putea obține pentru școala sa un videoproiector.

Duminică, 22 aprilie, participanții la acțiune vor porni în drumeție pe Dealul Pleșuva sau pe Muntele Florei.

Campania Cif Curata Romania.

Prin intermediul acestei campanii, pentru al cincilea an consecutiv, Cif isi propune sa curete locuri importante pentru comunitati locale din Romania. Anul acesta, orasele vizate sunt Iasi, Sinaia, Oradea si Drobeta-Turnu Severin.

La Sinaia, activitatile de infrumusetare vor avea loc in perioada 20-22.04., locul ales fiind Esplanada. Evenimentul de cleaning din 21 aprilie, va incepe la ora 12.00. 

0009PoianaTapului

Și la Poiana Țapului, duminică, 22.04, va avea loc o mică acțiune de ecologizare, organizată de câțiva iubitori ai parcului localității ( cartierului). Acțiunea va consta in strângerea deșeurilor, toaletarea unor arbuști, și tufișuri, etc.

___Vizualizari 260

Ecologizare și curățenie pe Valea Prahovei
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Gheorghe-Nastasia-Elena-Udrea1
In dosarul Bute, George Nastasia susține că a predat geanta cu 900.000 euro doamnei Udrea

Dacă ințelegerea inițială nu s-ar fi petrecut la Bușteni probabil că nu aș fi atins acest subiect deoarece atât domna...

DSCN64921
Vorbe-n gură 2

După două săptămâni de la ultima intâlnire cu vechiul meu prieten, ce să vezi, ne-am intâlnit din nou :) și...

Close