Ultimele articoleNu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, lasă pe poimâine , că nu e necesar să-l mai faci și oricum nu a venit avizul M.A.E. Pentru că nici nu l-ai cerut!

Istoria ne arată că eroii patrioți s-au jertfit pentru neatârnare, pentru ȚARĂ, pentru LIBERTATE, pentru UNIRE, dar tot Istoria arată că in urma eroilor, au rămas ”acasă”, niște ”bravi reprezentanți” care i-au susținut cu sufletul, din fața sobei , pe patrioți, iar aceștia, dacă s-au intors, le-au intors spatele la sosire sau i-au uitat pe cei care s-au jertfit.

In anul de grație 2018, an Centenar, al ”Marelui Răsboiu”, cum stătea scris pe plăcuța comemorativă montată pe Monumentul Eroilor Neamului – Crucea Caraiman, ce străjuiește și apără nemul acesta românesc și care in același timp este situată in vârf de munte, Caraiman, la poalele căruia ZACE, localitatea Bușteni, construită intre anii 1926 – 1928 de către Căile Ferate Române, prin grija Regelui Ferdinand și Reginei Maria in memoria ostașilor căzuți, ar fi trebuit semnat și adoptat un document simbolic de susținere a ”ReUnirii cu Moldova și Basarabia de Nord”

Ei bine, ACEST DOCUMENT NU A FOST ADOPTAT DE CĂTRE CONSILIUL LOCAL BUȘTENI !

Nu a fost adoptat deoarece, majoritatea PSD + PER a avut nevoie de un AVIZ POLITIC cu toate că AVIZUL era deja dat , dar in spirit de ”frondă ” sau poate că pe alte surse primiseră aviz negativ, au asistat nepăsători la dorința de ReUnire Națională.

Mai concret, Județul Prahova prin Președintele CJ Prahova Bogdan TOADER, este in fapt INIȚIATORUL DOCUMENTULUI:

Sursa: http://www.unire2018.ro/judetul_prahova.  Salut totodată susținerea acestui document de către fostul Președinte CJ Prahova , Dl. Mircea Cosma.

Așadar, constat că la nivel de Partid ( PSD ), când este vorba de patriotism și mândrie națională, la Centru se adoptă dar in teritoriu se transmit mesaje inverse. Păi nu-i corect! Dacă ”pe față” susținem una și gândim alta …

Dacă nu este așa, imi voi cere scuze public față de conducerea PSD Prahova, bineințeles, dacă iși asumă tot public un punct de vedere la acest ”act de NEADOPTARE” al ReUnirii, din partea Organizației Locale PSD Bușteni.

Măcar acum, la Bușteni, știm cum stăm și cu patriotismul și cu identitatea națională, că de cea locală nici nu mai vorbesc, chit că am fost PAVĂZĂ in ”Marele Războiu” unde mii de soldați romăni si-au jertfit viața.

Cinste vouă EROI CĂZUȚI! Rușine vouă URMAȘI NEDEMNI și IPOCRIȚI!

In anul CENTENARULUI MARII UNIRI 2018, chiar dacă suntem puțini , cei patru consilieri locali ai ORAȘULUI BUȘTENI, Achim Virgiliu Cristian ( PNL ), Codescu Valentin ( PMP), Roșculeț Andreea Loredana ( PMP) și Toma Andronel (PRM) , semnatari ai documentului NEADOPTAT de către majoritatea PSD + PER , ne exprimăm solidaritatea deplină faţă de consiliile raionale, locale şi judeţene din Republica Moldova şi România care şi-au afirmat aspiraţiile de reîntregire naţională, condamnăm pactul Ribbentrop-Molotov şi solicităm totodată Parlamentelor României şi Republicii Moldova să emită o declaraţie comună privind reîntregirea ţării şi a neamului românesc, dar şi să elaboreze şi să aprobe în regim de urgenţă un pachet de legi privind reunirea Basarabiei cu România .

___Vizualizari 474

In anul Centenarului, Trenul Unionist 2018, nu oprește in GARA BUȘTENI
Tagged on:                                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
parcare-handicapat-politisti
Numai pentru PERSOANE cu DIZABILITĂȚI

Aceasta este știrea - Sursa Știrile PROTV   Sper din toată inima că este o glumă pentru că menționarea cu...

Cel mai performant service auto din Prahova de Nord – DR INGY

Duminică, 11 noiembrie 2018, la ora 12.00 va avea loc deschiderea oficială a celui mai performant service auto din Prahova...

Close