Ultimele articoleSâmbătă, 27 ianuarie 2018, la ora 09.30, Asociaţia Medicover va organiza, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, o serie de  WorkShop-uri de prim ajutor, de igienizarea pădurii şi măsuri de prevenţie pe munte, adresate tinerilor şi copiilor.

Acţiunea face parte dintr-un proiect mai amplu al Asociaţiei Medicover intitulat „ÎnCerc” şi care are la bază acţiuni de prevenţie.

– Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, la ora 11.00, vor fi reluate întâlnirile literare ale Cenaclului „Simion Bărbulescu” de pe lângă Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni. În cadrul întâlnirii de sâmbătă, va lectura scriitoarea Valeria Ioniţă fragmente din al II-lea roman al domniei sale, aflat în lucru, „Viaţa în roşu” şi se vor face aprecieri pe marginea lecturii.

Cenaclul „Simion Bărbulescu” a fost înfiinţat în anul 2010 cu scopul de a reuni talentele literare din zonă şi de a stimula creaţia literară. Conceput ca un „atelier” de creraţie, cenaclul îşi propune să promoveze valorile literare prin mijloace de care dispune: publicarea într-o foaie volantă, participarea la diferite spectacole cu recitări de poezii sau muzică folk, organizarea de spectacole tip cenaclu literar-muzical cu public, participarea la schimburi de experienţă cu alte cenacluri similare din judeţ şi din ţară, etc.

După o întrerupere de câţiva ani din diferite motive, iată că lucrările cenaclului se redeschid cu speranţa unei lungi şi fructuoase activităţi. La cenaclu pot participa, liber şi benevol creatorii, dar şi iubitorii de literatură şi muzică.

– Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, la ora 18.00, elevi ai Colegiului de Arte „Carmen Sylva” din Ploieşti vor susţine, în cadrul Stagiunii Muzicale 2018 de la Buşteni, un recital instrumental de pian şi flaut, „Talente Ploieştene”. Tinerii artişti Anastasia GHEORGHE, Sabina-Gabriela IŢCUŞ, Antonia LEMNETE, Ştefan IONIŢĂ, Dragoş-Mihai STAN şi Ana-Antonia TUDOSE vor interpreta lucrări de mare virtuozitate din repertoriul românesc şi internaţional. Tinerii au avut drept coordonatori pe profesorii  Anca Borcea, Tereza Sandu, Mircea Ițcuș. Intrarea va fi liberă.

 

___Vizualizari 160

La Bușteni, Viața in roșu, InCerc

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Ce se mai vinde în Bucegi, Buşteni, la Căminul Alpin

Preluare de pe parculnaturalbucegi.ro: Revine oare pe scenă Ion Dumitru, fost director ROMSILVA? Şi culmea, tot la Căminul Alpin din...

apaclor0111
Apa otrăvită la Buşteni – atitudini şi susţinere

Şi am sa încep cu un citat care mi-a placut foarte mult: "A nu lua atitudine înseamnă să accepţi, de...

Close