Ultimele articoleSâmbătă, 18 noiembrie 2017, ora 18.00, în cadrul Stagiunii Muzicale 2017 de la Buşteni, va avea loc un eveniment remarcabil: Corul Academic „DIVINA ARMONIE”, singurul cor particular din România, păstorit cu mare generozitate de doamna profesor Paula CIUCLEA, va susţine, sub bagheta prof. Marius Firca, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, un „CONCERT ANIVERSAR” la 20 de ani de la înfiinţare. În cei două zeci de ani de activitate, corul doamnei profesor Ciuclea a fost o rampă de lansare în spaţiul aerat al muzicii româneşti şi internaţionale pentru mulţi şi valoroşi artişti. Unul dintre aceştia, Alin Stoica, câştigătorul de anul acesta al PREMIULUI PAVAROTTI, decernat chiar de către soţia marelui tenor, va fi invitat  de onoare la concertul aniversar.

Evenimentul este organizat de Fundaţia „Cavalerii Daciei” în colaborare cu Centrul Cultural „Aurel Stroe” şi este susţinut de Primăria oraşului Buşteni.

Duminică, 19 noiembrie 2017, ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc un concert în cadrul Turneului de concerte al laureaților Festivalului Concurs „Microcosmos Muzical”, festival adresat elevilor din clasele I-VIII care studiază pianul în instituțiile de stat și în sistemul privat din țară. Turneul este organizat de Asociaţia „Klavier Art” având ca partener, printre alţii, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni.

___Vizualizari 107

DIVINA ARMONIE și Microcosmos Muzical la Bușteni

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
601728_656973944316519_896011846_n
Flori in Bucegi – Sit Natura 2000 partea a – II – a

0134 P Arnica montana - Cujda, carul zeilor Crește în regiunile de munte, împodobind pășunile cu florile ei galbene-aurii. Poporul...

HPIM3739
Cafeaua de dimineață – Știri din Arealul Bucegilor

In aceasta pagină/articol in fiecare dimineață, " la o cafea "  puteți citi știrile din Arealul Bucegilor care provin din...

Close