APEL UMANITAR – Campania de donare sânge pentru o doamnă din Bușteni

Doamna Sanda Moldovan, va trece printr-o operație complicată in perioada 14 – 18 August 2017 . Operația se va desfășura la Spitalul Orășenesc Sinaia.

Pentru reușita intervenției chirurgicale vor fi necesare cantități insemnate de sânge grupa A2 – RH Negativ, insă cantitatea de sânge disponibilă in acest moment este insuficientă.

Astfel, fac un apel la donatorii de sânge, cunoștințe și prieteni să o putem ajuta pe doamna Sanda pentru a trece cu bine peste aceste momente.

Dacă puteţi, va rugăm să donați INDIFERENT de grupa sanguină pe care o aveţi! La donare trebuie doar să precizaţi pentru cine donaţi: Sanda Moldovan, Spitalul Orășenesc Sinaia, Secţia Chirurgie.

Centrul unde se poate dona sânge pentru Sanda Moldovan este in Ploiești – Centrul de Transfuzie este situat in partea de vest a orasului Ploiesti,  pe Soseaua Vestului, nr. 24 A, langa Serviciul de Ambulanta, vis a vis de Scoala de soferi.
Aici se poate ajunge cu troleul nr. 44 sau cu tramvaiul 102.

Puteți dona  de luni pana vineri, in general, in cursul dimineții, fără programare !

Important este să dorești sa faci acest act simplu și la indemână, dacă ești sănătos și ai peste 18 ani,  dacă ai peste 55 Kg, dacă nu esti supus nici unui tratament, chiar și pentru o afectiune banală si tranzitorie !

Mai multe detalii le puteți afla de la Dna. Sanda Moldovan la nr de tel: 0728.337.471

 

___Vizualizari 1282

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ion, te CASĂTOREȘTI cu MARIA ? DA !

Cam așa văd eu intrebările in Biserica Ortodoxa Româna care are , in principiu aproximativ 80% din populatia țarii, ca...

contest
Îmblânzitorul de urşi

Provocare: Astazi va supun atentiei doua personaje celebre din Arealul Bucegilor. Cine ghiceste unul dintre personaje primeste o dedicatie si,...

Close