Bușteniul a fost vizitat de EXTRATEREȘTRII

Nu-i de glumă!Lucruri interesante se petrec de ceva vreme in Bușteni. Apariții și dispariții misterioase, de care nimeni nu știe nimic, nimeni nu are habar.

Dacă intrebi in acest moment pe careva de prin administrația locală, cine a eliberat autorizație de demolare pentru fostul indicator cu ”Bușteni-Drum Bun” și cine a emis autorizație de construire pentru cele două ”monumente” care vor ”străjui” intrarea și ieșirea din Bușteni, cine a făcut proiectul sau proiectele de socluri, cât au costat, din ce buget, ce personal a fost utilizat, cine l-a plătit, cine a aprobat locația … toți fără excepție vor da din umeri loviți de amnezie exact ca după o ”răpire” a extratereștirilor… zici că sunt spălați pe creier și ce este mai interesant, este că unii probabil că au fost deja ”modificați” pentru că au așa niște manifestări ”extraterestre”, adică ”belesc” niște ochi așa mari de-ți dau fiori, ce mai, ori sunt contopiți ori au doar față umană .

Pe de altă parte, nu pot să nu-mi amintesc că fiecare ”obiect de artă” dăsta a costat fix 7.500 Euro, mai mult sau mai puțin 35.000 lei, bani aprobați cu onor de către majoritatea C.L. Bușteni, fix in ziua de 15 Septembrie 2016, la inceput de an școlar când ”copiii” au fost intâmpinați fără rechizite.

Cine a ales cele două ”statui”, care ”comisie” ? … că aia de ”cultură, invățământ șamd” , cu siguranță NU!

Apoi, acele ”monumente”, pentru care in iulie-septembrie am inghițit tone de praf și noi și turiștii, ar fi trebuit amplasate ”in locuri cu vizibilitate turistică” pentru a fi admirate de către localnici și turiști, adică PARCURI sau SPAȚII VERZI cu incărcătură și flux pietonal, nicidecum la marginea DN 1, ca să nu poți privi și admira ”așa ceva” și să se umple de noroi și praf rutier precum stațiile de autobuz.

Cam asta vezi din mașină când intri in Poiana Țapului. Din mașină pentru că nu există trotuar pietonal.

”Fluturele” … Stă scris și poți vedea numai dacă ești extraterestru și stai la 2 metri de ”gigant” . Eu unul, in goana mașinii, fără a avea ochi de artist am văzut o ”păsărică” strapunsă de o cracă cu noduri …

Nu același noroc il ai, la nivel informativ vorbesc, când ieși din Bușteni și stai in dreapta, copilot, că asta vezi inițial până cu 5 metri de …

Nefiind ”tradusă” opera, eu am intitulat-o ”sulul sau port-sulul cu valuri de hârtie igienică” … v-am spus, nu am ochi de artist . Până și sensul săgeților de mai sus spune că cei care au amplasat statuia nu au pus-o corect … de obicei, pragmatic vorbind, săgeata arată sensul de deplasare, aici bineințeles este ”cu cap” pusă. Dar dacă nu are nicimăcar titlu această operă de artă, doar nu credeați că are și ”instrucțiuni de montare”.

O bătaie de joc fără margini!

Dar , că tot am zis PARCURI, amplasarea de statui și extratereștri…

Probabil că vă amintiți că, ”la Castel” a mai fost un atelier de creație Picasso, in urma căruia ne-am ales, noi Orașul Bușteni, cu niște ansambluri de sculpturi 🙂 ( nu sclupturi) , de lemn, acelea fiind distribuite dacă bine-mi amintesc, unul in Parcul Central și unul in cartierul Silva. Și a mai fost tot la Castel o expoziție ”Salvador Dali” din care mai puteți vedea un Bou de plastic cu trei ouă lângă.

Precum vedeți ansamblul de la Silva incă este in stare bună insă … extratereștri vor lovi și aici.

Făpturi ”necunoscute și nevăzute” au lovit ansamblul Picasso din Parcul Central și pur și simplu au exterminat Parcul Schiel. Cum adică făpturi nevăzute … extraterestre ?! … păi …

Cum vă imaginați că au dispărut gardurile și au fost pur și simplu ”relocate” băncile când sunt 5 camere de luat vederi in parcul Schiel, iar in Parcul central cred că 8 ?

Abia acum imi dau seama cum de Curtea de Conturi ”găsește” că s-au plătit facturi pentru lucrări neefectuate … acele lucrări de fapt au fost efectuate dar ”extratereștrii” le-au subtilizat extraterestrial, păi ce, la ei acolo n-au nevoie de străzi, acoperișuri, trotuare, ziduri de sprijin, etc ? … Ba da, au nevoie, deci au teleportat lucrările și când cei de la Curte au intrebat unde sunt, ”pământenii din administrație” au ridicat din umeri loviți de amnezie, ”extratereștrii contopiți din administrație” au ”belit” ochii iar ”prestatorii de lucrări” au 🙂 🙂 🙂 … dat banii inapoi .

Dacă stau bine și mă gândesc, parcă zici că-s comandate ”intâmplările” astea … au extratereștrii de achitat facturi ( arierate ), nebăgate prin contabilitate de luni bune, pac vine ”Curtea”, pac vin ”băieții” și dau banii inapoi pe niște lucrări și pac se fac niște ”compensări, sau și mai și pac vine Curtea, pac constată că niște terenuri nu s-au dat legal, pac se intorc in proprietatea orașului și pac se pregătește de un nou proprietar terenul sau se achiziționează cu mai mult … dar tare imi este că după atâtea comenzi pac-pac-ist-extraterestre să nu pac pac la un moment dat …

Ideea este că dacă anul trecut ”monumentele” născute din praf, la DN1, au fost amplasate nicăieri, tot in praf la DN1, anul acesta se vor mai ”naște” niște ”opere de artă” de data asta ”pe apă”  dublu preț 30.000 euro, care la anul probabil că vor fi amplasate tot nicăieri, ”pe apă„ , una sub podul de peste Prahova, sub Castel și alta sub podul de la Poiana Țapului, sub Green-Prav – Stația de cogenerare cu biomasă 🙂 .

Nu vreau să politizez ”cheltuielile culturale” cu praful de 15.000 de euro din 2016 și cele pe apă ( Sâmbetei) de 30.000 euro din 2017 dar parcă totuși, o mașină de pompieri, un stâlp la Casa de Cultură, o amvelopare la Blocurile Sociale de pe Crină, o reabilitare la ”dispensarul” din Poiana Țapului, chiar și o plasă de protecție la Căminul Internat de pe Caraiman sau câte și mai câte … dar lasă că s-ar putea să vină din nou alegerile și … și tot așa va fi 🙂 , pentru că extratereștri vor avea grijă să ”șteargă” amintirile … Dacă totuși, vreți să țineți minte câte ceva, când vă intâlniți cu viitorii ”candidați” pe stradă, intrebați-i despre cum au apărut sau dispărut diverse. Dacă fac extraterestrial din ochi, invățați-i la vot ”pământește”că trebuie să o facă mai jos … extraterestrial 🙂 .

Acum, dacă tot ”s-a intâmplat”, zic și eu că ar trebui amplasate pe lângă acele ”monumente” niște băncuțe, că și așa zac pe la ”Sector” și bine ințeles , ar trebui instalate niște reflectoare ambientale, roșii de preferință și bine ințeles pe soclu, cu litere de-o șchioapă să scrie tot cu roșu,… PEPSI ! 🙂 

___Vizualizari 2394

4 thoughts on “Bușteniul a fost vizitat de EXTRATEREȘTRII

  1. Daca dupa cele 2 rapoarte ale Curtii de Conturi nu s-a intamplat nimic ce sa asteptam de la un “mizilic ” de 15.000euro pentru cele 2 “opere” de la limitele localitatii !Salvarea ar putea veni doar de la Consiliul Local dar din pacate majoritatea conslierilor sunt “yes mani” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mircea Corbu și ”tunurile” date la Bușteni

Precum știți, săptămâna trecută, Moș Nicolae l-a ”felicitat” un pic pe ultimul primar ... ales minoritar ( 15%) , dar...

130330-1059
Și sedința…

Sâmbătă 30.03.2013, ora 11,00 ,Centrul Cultural Aurel Stroe, ședință publică pentru dezbaterea Bugetului Local al orașului Bușteni. Agitație mică, sau...

Close