Să apărăm Statu’ drept sau aplecat cu telecomanda

Statul de drept, Statul de stâng, jos, sus, sus, jos, inainte, inapoi, PUBLICITATE!

Cam așa și-au petrecut noaptea trecută majoritatea românilor … și ziua de azi nu c-ar fi altfel. Dealtfel și serile și zilele trecute le-au petrecut la fel, nu că eu aș fi petrecut altfel, totuși, dealungul timpului am tot scris, fi-mi-ar scrisul de râs să-mi fie că intr-o bună zi … ”odată si odată fiecaruia i se va intâmpla să se trezească cu un bloc in fața casei, cu o vilă care să-i blocheze vederea spre munte sau spre soare, să fie injurat sau umilit pe nedrept de autoritățile locale, să i se răpească proprietatea pentru ”constructii sau lucrări de importanță publică”, să fie hăituit, sau dat afară din serviciu că nu este de partea cui trebuie sau că nu-și vinde proprietatea pentru a se ridica vreun edificiu tip mall sau să-i țină copii intr-un spațiu cu gratii ca la penitenciar in curtea scolii. Când fiecăruia i se va intâmpla se va intreba ” Ce mă fac Doamne? Cum este posibil așa ceva? … dar va constata că ESTE singur, nimeni nu este aproape pentru că nu a mai rămas nimeni să-l ajute ! ” … pentru că NU CONTĂM dacă nu suntem MAJORITATE.

Și acum, după ce am pus intre ghilimele un autocitat, stau și mă uit a prost la TV, cu telecomanda-n mână, mai sună telefonul, mai sun și eu și … și incă nimic, toți butonăm telecomanda și net-ul că diseară din nou va trebui să susținem Statul de drept , jos, sus, inainte, inapoi, Publicitate … să-mi trag una! S-a stricat telecomanda … Ce mă fac! Ce mă fac !

Nu pot fi informat, nu pot apăra Statul de drept, dar nu-s viteaz … ăăă, dar totuși trebuie să văd ce se intâmplă … Am găsit soluția … mă duc la un prieten care are telecomanda bună și sun și … de la atâta butonat nici el n-are telecomandă.

Ce vom face in seara asta ? Cum ne mai informăm?

Dar ce-ar fi dacă ne-am duce noi acolo, printre cei care-i tot butonăm … să fim și noi ”vedete” butonabile… dar parcă totuși este cam departe Bucureștiul și dacă ies doar eu și prietenul meu pe aici, in prag de seară, prin pustietatea asta, s-ar putea să inghețăm degeaba, ba cred că ne mai trezim și pe la Voila că ”bântuiam” singuri prin oraș.

Dar totuși! Il sun pe prietenul meu să-și sune prietenii, la fel cum fac eu acum, ca la rândul lor să-și sune prietenii din capitală să iasă in stradă, să ”se informeze” și mâine să ne informeze și pe noi, să ne pună poze pe fb, pe tt, pe wțp, etc.

Deci dragii mei prieteni, și prietenii prietenilor mei, cu toate că nu pot să ajung in București astăzi, vă rog să ”coborâți in stradă” și să mă informați și pe mine despre ce se intâmplă, hai că n-ar fi greu, să zicem că recuperăm neieșitul la urne, din decembrie !

Mâine sau poimâine, dacă va fi tot așa, s-ar putea să vin și eu, și să susțin … asta dacă nu cumva văd că sunt SINGUR, că atunci asta e, imi repar telecomanda și mai apăr vreo 4 ani Statul de drept, Statul de stâng, jos, sus, sus, jos, inainte, inapoi, PUBLICITATE!

Dar indiferent de ce fac eu, asta nu inseamnă că nu poți suna un prieten !

Web up!  ZdB Style

___Vizualizari 506

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Kalinderu se reconcesionează pe 4 mai 2017

In săptâmâna mare, in joia mare, când IUDA l-a vândut pe ISUS, in această zi de 13, ca și Ordonanța...

Mircea Corbu – Abuzuri in serviciu in formă continuată , cu subiect și predicat

Abuzurile , șmecheriile, diletantismul administrativ ies la iveală , destul de târziu, dar  totuși nu atât de târziu incât să...

Close