Ultimele articoleInghețul și prostia pot fi de vină, sau poate că prostia este un termen cam dur, insă pot spune proasta inspirație sau marketingul defectuos al unei firme de transport pe cablu din Bușteni…

Da, precum știți, cei din Bușteni, dar mai nou sute de turiști au aflat și vor afla in continuare că strada Caraiman din Bușteni, strada ultimului drum cum i se mai spune, este o stradă ca să spun așa, cu răspântie, una spre infinit și una spre insolvență sau Telecabina Bușteni – Babele.

Nu poți să rămâi pasiv la bătaia de joc in formă continuată, ani și ani la rând a celor de la Teleferic Prahova, in speță Telecabina Bușteni care de ani de zile nu au avut niciun indicator spre VACA DE MULS numită Telecabina Bușteni – Babele și care, acum la ”SFÂRȘIT” au vrut s-o dreagă intr-un fel dar au comis-o intr-un mare fel.

Acești ”băieți” care până de curând spuneau că ”atâta timp cât e coadă , turiștii urcători la Babe și Sfinx pot fi beliți până la pieire” , au reușit să incheie un contract de promovare cu firma Coca Cola, firmă care se știe că este foarte tare la ”imagine”, doar gândindu-te la minunatul indicator de intrare dinspre Azuga, că atât a mai rămas, gen ”Bine ați Venit – Bușteni – Coca Cola”.

Este normal ca Coca Cola să fie in prim plan, dar să induci in eroare clienții celor de la Telecabină, nu mai este normal, deoarece turiștilor odată ajunși in locul ”final” le cam piere pofta de călătorii montane.

Asta am observat-o astăzi in jurul orelor 11.45 la intersecția str. Caraiman – Unirii când un prim grup iși băga și iși scotea diverse in și din Coca Cola și in și din Telecabină și apoi un al doi-lea și al trei-lea și tot așa și apoi deoarece … ce să vezi, ultima săgeată de indrumare, in loc să fie spre stânga, este TOT INAINTE ! … la CIMITIR și toți, cu mic cu mare, cu piciorul sau mașina, ajung la CIMITIR. Semn de semn, atât pentru turiști cât și pentru ”insolvenții lui Sârbu”

Așa că, dacă nu sunteți din zonă, când vedeți ultimul indicator in sus pe str. Caraiman, faceți STÂNGA că de nu, vă paște Cimitirul ! … asta dacă aveți roți de iarnă sau este dat cu …

Stai că am ajuns și aici … Astăzi a fost, este de fapt, Sfântul Ion, LA MULȚI ANI ! pe această cale tuturor și precum știți, asta dacă frecventați Biserica, a fost slujbă iar după slujbă a mai fost incă una pentru pomenirea morților…

după care ar fi trebuit să meargă lumea la CIMITIR, situat pe str. Caraiman FN, in vârf, pentru pomenire, etc … dar cum să ajungi dacă NIMENI nu a dat cu material antiderapant.

Crede oare cineva că poți urca cu o mașină, o stradă  cu o inclinatie de 45 – 50 de grade dacă nu este dată cu material antiderapant ? … vă spun eu că NU, cu toate roțile de iarnă noi.

Noroc că avem preoți toleranți pentru că eu in locul lor aș fi ”afurisit” toate firmele de deszăpezire, ca să-și mai ia banii din contracte la anul și la mulți ani, insă stați liniștiți voi cei cu materialul antiderapant că vă vor ajunge blestemele celor care au cărat colivele mergând in 4 labe pe de o parte, iar pe de alta mă voi interesa personal de ce nu se deszăpezesc străzile importante in timp util. Dacă nu a fost plătit contractul de deszăpezire de către Primărie, imi cer scuze dar dacă a fost … Și să nu uit, strada Jepi, antepenultima intersecție a străzii Caraiman, nu a fost deszăpezită de la Revelion incoace nici măcar odată ( este sesizarea celor câteva suflete vii, plătitoare de taxe și impozite).

Este o nesimțire fără margini și o lipsă totală de respect pentru vii și morți să nu deszăpezești in primul rând drumul spre CIMITIRE până la orele 11.45 in zi de sărbătoare religioasă. Poate că nu aveți morți, insă ar trebui să-i respectați pe ai noștri pe de o parte iar pe de alta … mai dați și câte o mătură pe pasarele …

Dar hai că m-am supărat destul cu Coca Cola, Teleferic și firma de deszăpezire.

La mulți ani ! tuturor cu numele de sfânt ION .

Web up – ZdB Style

 

___Vizualizari 1776

Cimitirul din Bușteni plin de turiști neatenți
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
DSCN0866
UE ne vrea proști și să stăm in țară

Iată că a venit și ziua in care aflăm că ”străinătatea” a găsit soluția pentru a ne mai liniști in...

0136
Viata sportivă, culturală, tradiții și FOTBAL … in sală la Bușteni

Demult, foarte demult in vremuri istorice aș putea spune, când Bușteniul abia dacă era un mic cătun pe aceste meleaguri...

Close