Pârtia Kalinderu Bușteni luată cu asalt și tarife

Din cauza faptului că unele pârtii de pe Valea Prahovei au probleme cu zăpada sau transportul pe cablu, sau că traficul spre Azuga sau Predeal este infernal, Domeniul Schiabil Kalinderu din Bușteni a fost luat cu asalt, astfel sute de turiști petrecându-și minunate zile de schiat sau săniuș pe acest domeniu.

Tarifele pe D.S. Kalinderu 2016 – 2017 sunt :

1 zi sezon skipass: 70 lei pentru copil și 140 lei pentru un adult pentru Telescaunul Kalinderu și 5 lei / cursă cu sania tobogan in Fun Park.

Deocamdată nocturna nu funcționează insă se fac eforturi pentru pornirea acesteia, deoarece, se pare că incepând cu 27 – 28 Decembrie 2016 , telescaunul a trecut din nou in administrarea Primăriei Bușteni din cauza intrării in insolvență a S.C. Teleferic Prahova S.A., astfel Nocturna, realizată prin Fonduri Europene putând fi repornită, ne mai aducând avantaj de piață unui operator privat.

Stratul de zăpadă pe Pârtia Kalinderu este de aproximativ 40 cm și va crește in urma ninsorii abundente care a inceput de astă noapte.

029

Centrele de inchirieri material sportiv au tarife cuprinse in 25 lei și 70 lei pentru un echipament de schi, funcție de amplasare sau calitatea echipamentului.

La baza D.S. Kalinderu există și o parcare de 200 locuri, de data aceasta deszăpezită corespunzător.

Pentru turiștii care doresc să se cazeze in stațiune tarifele de cazare sunt de la 70 lei / cameră/noapte la 1-2 stele până la 400 lei la 5 stele.

Pentru a ajunge la D.S. Kalinderu situat in str. Matei Basarab fn. aveți la dispoziție harta de mai jos in care veți găsi și optiunea de ”ocolitoare” a Bușteniului.

harta-ocolitoaremica

Vă așteptăm pe Domeniul schiabil Kalinderu !

___Vizualizari 8964

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Angajare operatori mașini producție țesătură la Bușteni

Acest anunț este dezactivat deoarece toate posturile s-au ocupat. Vă mulțumim pentru înțelegere !   S.C. Alma Atlas srl cu...

DSCN0002_01
La cules de ghebe

Spre diferență de anul trecut când primele ghebe le-am cules după jumătatea lunii octombrie, anul acesta chiar că am avut...

Close