Ultimele articoleMai sunt câteva ore până la incheierea campaniei electorale!

de pe tusa

Bușteniul a fost intotdeauna o comunitate de Dreapta, cu viziuni Liberale, cu o economie prosperă până de curând. 470 dintre dvs. mi-ați acordat increderea la Alegerile Locale din luna iunie deoarece, cred eu, am convins că NU PROMIT ci FAC și m-am alăturat echipei P.N.L. deoarece sunt singurii care POT FACE și sunt convins că in aceste prime 6 luni de mandat am demonstrat că Liberalismul este singura soluție in viitor și nu social democrația.

vinolavotbusteni

CRED in PNL, CRED intr-o susținere necondiționată in viitor din parte reprezentanților noștri Senatori și Deputați.

Orașul nostru are nevoie de susținere Parlamentară, are nevoie de viziuni liberale, menite să ducă spre prosperitate acest minunat oraș tranformat intr-un cătun in ultimii 12 ani prin promisiuni, sacoșe și teroare.

vinolavot2

Sistemul care ne-a condus in ultimul timp a DEMONSTRAT că nu poate să se susțină decât prin VÂNZAREA ORAȘULUI  incredințat de NOI, de NOI TOȚI in urma a 4 scrutinuri electorale.

Trebuie să arătăm că avem nevoie de altceva, avem nevoie să PROSPERĂM, iar aceasta o putem face NUMAI SUSȚINÂND ECHIPA PNL PRAHOVA, POZIȚIA 1 pe buletinul de vot !

pnl-busteni-007

Chiar dacă nu sunteți convinși, totuși, aveți obligația morală să ieșiți la vot și să votați pentru a oferi LEGITIMITATE celor pe care ii trimitem in Parlament. Numai IEȘIND LA VOT putem să cerem mai târziu rezultate sau să TAXĂM nerespectarea Programelor sau Platformelor electorale.

Ieșind la vot demonstrăm că NE PASĂ  de viitorul nostru, de ORAȘUL BUȘTENI și nu numai.

BUȘTENI INAINTE !

 

___Vizualizari 234

Bușteni, am nevoie de tine ! – VINO LA VOT, DUMINICĂ 11 DECEMBRIE!
Tagged on:                     

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
In Premieră – Magazinul de Bărbați – La Bușteni

Sâmbătă, 18 martie 2017 la ora 18.00,  Centrul Cultural „Aurel Stroe” şi Fundaţia Spirit Românesc Pro Arte şi Caritate vă...

a2
Investiții in baze sportive la Bușteni

O nouă investiţie a fost inaugurată luni la Bușteni și anume baza sportivă ”Doi Ponei”. Această bază sportivă va deservi locuitorii din cartierele Zamora...

Close