Ultimele articoleDe ce oare oamenii nu cred când le spui adevărul și se supără dacă nu-i minți ? Asta da dilemă !

Trăim intr-o lume in care dacă spui adevărul superi, iți transformi prietenii in dușmani, pierzi increderea tuturor, doar pentru faptul că nu vrei să-i minți ca să se simtă ei bine.

Ieri că era sâmbătă, pe la amiază imi sună telefonul și …

”Salut, salut ! Azi e sâmbătă, sunt in zonă, hai la o bere că nu mai poți să zici că Ședință de C.L., de Comisii, că imparti pliante cu PNL-ul, că verifici afișajul electoral, cum m-ai tot dus cu preșul ăstea două săptămâni ! ”

🙂 Nu te-am dus cu preșul… 🙂 , chiar am tot făcut ce-am zis …

circ-de-campanie-003

– ” Bine, bine … hai la oraș ! ”

🙂 Mă nu pot că am o trebă !

-” Uimește-mă ! Că dacă și de data asta mă aburești, chiar că te scot de la inimă … Spune repede ce treabă ai , hai, repede, repede … ”

🙂 Stau acasă că-mi fată cățeaua !

– ”!!!!!!! ĂĂĂĂ!!!! … Bă tu-ți bați joc de mine ? … De prietenul tău din copilărie ???? … Dute-n …”

Și-mi inchide telefonul …

Stau un pic, mă gândesc și sun de vreo 2 – 3 ori și la al patru-lea apel răspunde …

Ce puiii mei mai vrei băi ??? ”

🙂 Auzi prietene ! De câte ori te-am mințit eu? … dacă tot ești așa de ”umflat” ia 4 beri și vino incoace !

Bă … Dacă nu-ți fată cățeaua iți dau cu berile-n cap ! ”

🙂 Tu vino că vedem noi 🙂 🙂

Și vine, cu o falcă in cer, una-n pământ și cu 6 beri Silva neagră , il duc la Albuța, cățeaua familiei care statea să fete …

Nu vă spun că a făcut ochii mari, s-a inchinat și mi-a zis că nu-s sănătos … ” Al naibi să fiu dacă n-am crezut că faci mișto sau că nu vrei să mă vezi ! … De ce n-ai zis mă că vorbești serios ? ”

albuta-001

🙂 Prietene tu ori ești prost, ori ești prost ! … ori din două amândouă … Cum adică nu ți-am spus … Păi de ce ai tu impresia că eu când zic ceva nu-i așa ? …

– ” ĂĂĂ … Păiii !!! … Hai scuză-mă c-am fost prost și n-am crezut 🙂 🙂 ”

Ok ! … Hai să bem din berea aia că se răcește 🙂 … Ce-ai mai făcut ?

– ” Păi d-alea, d-alea, ști și tu … Ce face al vostru ? Pleacă sau nu pleacă, că-n oraș lumea zice că-l votează numai să se ducă… L-au votat să rămână și el acuma pleacă … Bătaie de joc… și pe banii voștri și pe ai noștri, face Alegeri locale de dragul Alegerilor după care zici că pleci la Senat, dar dacă nu te acomodezi in 6 luni te-ntorci !

albuta-002

Nici nu ști ce să faci. Dacă-l votezi să se ducă ești fericit că s-a dus dar dacă nu se acomodează și se-ntoarce parcă văd că se vor bucura toți că s-a-ntors … Parcă-l aud ca după locale când zicea că nu l-a lăsat inima să vadă cum ajunge cineva fără experiență in administrație … acum o să zică că s-a-ntors că l-a votat atât de masiv lumea incât nu l-a lăsat inima și s-a intors … ”

🙂 Ehh ! Vezi de treabă că nu e chiar așa ! Intr-adevăr se poate intoarce insă in alte circumstanțe, ca să-nțelegi tu bine , de dus se duce și culmea este că și iese pentru că nu mai este uninominal, vrei nu vrei lumea prin Prahova va vota PSD iar ”El Zeus” va ieși că-i pe locul UNU, dar, va trebui să depună jurământul ca parlamentar , atunci automat renunță la funcția asta de aici și va fi demarată procedura Alegerilor anticipate pentru Primar … cumva cumva in 5-6 luni de-acum incolo, cu Vicele care se transformă in Primar NUMIT nu ales, deci cu prerogative un pic diminuate, cu un Consiliu Local cu doar 14 consilieri … d-astea …

-” Auzi ? … Dar dacă Vicele va fi Primar nu e cumva in incompatibilitate sau conflict de interese cu Urbanismul ? … că așa zice lumea !”

Măă … acum ce să zic … habar n-am … dar in principiu nu prea este incompatibil sau in conflict de interese pentru că ar fi fost și până acum iar dacă a fost e groasă, pentru că asta inseamnă că de 12 ani toate HCL-urile referitoare la terenuri ar cam fi NULE DE DREPT, deci … nu cred că au fost atât de …

albuta-005

Dar revenind de unde am plecat, dacă pe Primar nu l-a lăsat inima să lase Bușteniul acum 6 luni pe mâna altuia de ce l-ar lăsa peste 6 luni, deci ști cum văd eu că se va intâmpla … Sub pretextul că lumea l-a votat masiv la Parlamentare, pentru că-l iubește și că-i dorește tot binele din lume 🙂 , se va suspenda o lună și va candida iar la Primar, va ieși dar nu-și va valida mandatul, deci iar procedură de Alegeri anticipate cu Vicele ReNumit și uite așa timp de 2 ani ca să-ți piară cheful de campanii!

– ” Urât moment 🙁 … păi și care ar fi soluția ? … ”

Păi soluția ar fi să-și miște fundul și ceilați in campania asta și să le readucă aminte alegătorilor cine ne-a băgat clor in apă, cine-a zis că Bușteniul nu va mai avea vreodată Spital, cine a promis că dă Premii la copiii olimpici și i-a lăsat cu buza umflată, cine a propus anii ăștia câte un hectar de teren de vânzare in fiecare lună cu 10-15 euro metrul de n-a mai rămas teren nici măcar pentru un chioșc pe terenul uat-ului, cine nu a dat ca de fiecare dată rechizite la inceput de an școlar copiilor din Bușteni pe motiv că nu sunt bani dar in aceeași zi a achiziționat două statui cu 6400 de euro bucata ca să le monteze in parcul mic, cine a concesionat Pârtia Kalinderu, cine a reușit să autorizeze 4 supemaketuri de-a sufocat tot turismul și acum mai autorizează unul, cine a dat autorizații de construire pe la Căminul Alpin de s-a defrișat pe mutește intr-o veselie, cine a zis că in Bușteni nu are nevoie nimeni de lemne de foc că avem gaze, cine n-a mai dat abonamente gratuite pensionarilor pe traseul Azuga, Bușteni, Sinaia că … și multe multe altele … și poate că nu vor mai vota așa masiv cu el și cel puțin nu va mai avea cum să zică că nu l-a lăsat inima … dar mă-ndoiesc că se va trezi cineva deoarece, așa cum mi-ai inchis tu telefonul, când aude lumea nu crede, zice că-i campanie și d-aia și … rezultat masiv.

– ” d-apăi … ne mai merităm și soarta ! ”

🙂 Ne-o , ne-o, dar parcă-i păcat !

-” Auzi, ști că eu nu prea le am cu atribuțiile parlamentarilor … Tu ce crezi sau ști, ăștia la Parlament or face mă CETĂȚENI de ONOARE ???”

🙂 🙂 🙂 🙂 Cu siguranță, dacă până acum nu făceau, după ce ajunge Savin Senator o să promulge o lege 🙂 🙂 și ca la Bușteni, la două trei ședințe parlamentare, 2-3 cetățeni de onoare, și să vezi terenuri și scutiri NAȚIONALE 🙂 🙂 … Asta chiar că … 🙂 🙂

albuta-008

– ” Ști, am și eu o intrebare, sau o altă intrebare , unde-i stația de autobuz de la Gară, că mă bate vântu-n față in fiecare dimineață și ști că eu de dimineață nu beau apă de foc cu gheață ? … și de fiecare dată vă adresez in minte și din gură cu colegii mei câte ceva de dulce ție și la toată Primăria voastră cu CL-ul vostru cu tot că de plătit le-ați plătit de vreo 5 luni”

🙂 Vezi, din nou nu ești informat 🙂 🙂 că de două ori până acum am cerut la interpelări să se monteze la loc dar mi s-a răspuns că ”NU vrea Vera” … așa am făcut și cu masina de pompieri, tot de două ori am cerut să se achiziționeze pentru că este prinsă in Buget pe 2016, vine iarna și luăm foc ca șobolanii pe la Odăi, prin Colonie, prin Bușteni și mi s-a spus că Haiduc nu vrea să facă documentația de licitație, ca și cum Haiduc ar avea in clin sau mâneca ceva cu achiziționarea prin licitație … de trei ori am cerut să se monteze nenorocitele alea de plăcuțe culoarea maron pe care să scrie Bușteni Stațiune Turistică de Interes Național, cer in fiecare ședință să nu se mai vândă Bușteniul, am cerut studiu peisagistic pentru tot Bușteniul, adică dacă tot cheltuimi cu sutele de mii de euro pentru luminițe și floricele măcar să le punem de la Poiană până la Tunel și pe Zamora inclusiv … și … NIMIC … ii doare-n bască pe cei 11 de la PUTERE cu alesul sau viitorul numit cu tot!

-” Hopa, gata … că faci vreun atac de cord și-i fericești p-ăștia, dă-i naibi și relaxează-te ! ”

🙂 de dat ii dau dar merg pe principiul că nu trebuie să-mi doresc eu ci să și-o dorească singuri 🙂 🙂 … și vezi că incepe să dea rezultate 🙂 🙂 primul și-a dorit … nu c-ar fi din cauza mea dar contează că se-ntâmplă cam cum imi doresc 🙂 .

– ” Hai că s-a-nserat bine de tot și mă duc și eu spre casă, văd că Albuța incă n-a fătat dar e ”pe vine” ”

🙂 Hai o seară minunată și ne mai vedem ! …

Și uite așa s-a incheiat o seară de ”bârfe” cu vechiul meu coleg și prieten, și pe la 2 noaptea după mai multe drumuri la magazie la Albuța m-am băgat la somn.

Pe la 8.30 mă trezește soția mea și-mi spune …

  • Cristi, avem doar unul mic …albuta-006

De-abia trezit din somn m-am uitat debusolat la ea și i-am zis : Măi ”mămică” … tu parcă aseară ai plecat la servici nu la Maternitate ?

🙂 🙂 🙂 ALBUȚA ! A făcut doar un pui ”

M-am sculat și când m-am dus am văzut dublu… adică doi 🙂 și-ncet incet, la ora asta sunt 5 ( cinci ) ALBUȚI, negri, gri și maron-portocaliu 🙂

albuta-003

Stați un pic că sună telefonul …

Alo, Salut , … Nu pot ! Mi-a fătat cățeaua ! … Alo ! Alo! … N-a că și-ăsta mi-a-nchis telefonul !

Ok, inchei aici și nu mai dau niciun telefon, dacă mă crede bine, dacă nu, nu ! Eu vorbesc serios și toată lumea crede că fac mișto ! Nu fac nici un mișto de nimeni, asta-i realitatea!

Web Up – ZdB Style

___Vizualizari 392

Nu pot, mi-a fătat cățeaua !
Tagged on:                                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
”Recital de familie” la Centrul Cultural Aurel Stroe

Sâmbătă, 29 iulie 2017, ora 18.00, Stagiunea Muzicală de la Buşteni va continua cu un „Recital de familie” în care...

17,35 milioane lei pentru reabilitarea Bușteniului

Până in anul 2020, Orașul Bușteni va beneficia de alocații de la Bugetul de stat in valoare de 17,35 milioane...

Close