Ultimele articoleEste primul meu articol, așadar vă rog să fiți indulgenți !

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016, s-a prezentat pe scena Centrului Cultural Aurel Stroe din Bușteni, piesa de teatru ”Bunica la Istambul” a domnului Dinu Grigorescu, fiind jucată pentru prima dată de actori amatori reuniți sub egida Teatrului Zamora format ca un teatru local cu actori din Bușteni și Sinaia.

sedinta-18-cl-003

ora 17.50

La ora 18.00, cu sala PLINĂ, spectacolul a inceput… luminile s-au stins, cortina ”a căzut” și cu emoțiile primei dăți in fața publicului, farmecul teatral a izbucnit.

sedinta-18-cl-005

Sala a inceput să râdă la actele care-și făceau loc pe scena, moment după moment până la final.

sedinta-18-cl-009

Bunica – Sanda Valeria Ioniță

In timpul piesei am analizat cu atenție reactia publicului și am observat ”setea” de a vedea ceva al nostru, dat de noi. Nu ne așteptasem ca sala să fie atât de plină, mai ales că spre diferență de alte spectacole care s-au derulat pe aceasta scenă, intrarea NU a fost liberă și văzând totuși reacțiile sălii toate emoțiile au dispărut ca prin farmec.

sedinta-18-cl-025

Am dat tot ce am avut mai bun in noi, eram transpuși fiecare in rol, ca un batalion plecat la luptă pentru a cucerii lumea … și am cucerit-o!sedinta-18-cl-019 sedinta-18-cl-018 sedinta-18-cl-015 sedinta-18-cl-012

Sfârșitul piesei a fost fenomenal deoarece aplauzele furtunoase au răsunat, urale și felicitări, sala a fost in extaz. Piesa in sine, jucată de noi, amatorii din Bușteni și Sinaia a descătușat talentul zonei, prietenii, parinții și ceilalți spectatori apreciind faptul că nu numai ”specialiștii” pot susține spectacole, de ce nu … Teatrul Zamora ARE TALENT !

sedinta-18-cl-024 sedinta-18-cl-030 sedinta-18-cl-031

Succesul a fost răsunător insă ar trebui să stiți că ”arta” și teatrul, necesită ore multiple de lucru in echipă, de repetiții, de atenție, de ințelegere și de susținere permanentă.

Priviți APLAUZELE – ACEȘTIA SUNTEM NOI, ACTORII AMATORI DIN BUȘTENI ȘI SINAIA, deocamdată puțini insă vom fi din ce in ce mai mulți 🙂 .

Ii mulțumesc domnului Dinu Grigorescu pe această cale că a făcut posibiă apariția Teatrului Zamora, domnului Spurcaciu pentru spijinul acordat și logistica pusă la dispoziție, Consiliului Local Bușteni care a fost de acord să putem ține repetiții și spectacole pe scena Centrului Cultural.

Vă asigur că Teatrul Zamora este inceputul unei noi ere culturale pornită de la noi, din Bușteni și Sinaia

Cu drag Cristina

___Vizualizari 447

Bunica la Istambul, Teatrul Zamora, culise și recenzii
Tagged on:                                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
zdsarticol1
Culmea prostiei si manipularea, din Bușteni către Sinaia

Mi-a fost dat să văd multă prostie in viață dar am incercat să trec pe lângă. De cele mai multe...

bute_90
Bute s-a rugat pentru sinistrații din Galați la Bușteni

.... Update de seara! Fiind cetățean de onoare al orașului Bușteni, Lucian Bute a ”mângâiat” sfintele moaște ale SFINȚILOR IMPĂRAȚI...

Close