Ultimele articoleDe mult n-am mai văzut o organizare atât de bună pentru un eveniment turistic care chiar merită promovat.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TOTUL!

noaptea facliilor
Ne revedem într-o nouă drumeție, de data aceasta în Munții Baiului din nou! Această drumeție oferă un traseu spectaculos și accesibil oricărui nivel de pregătire fizică.
Este momentul ideal de a evada din cotidian și de a te bucura de natură și priveliștea superbă oferită de Munții Baiului atât pe perioada zilei, cât și la apus sau pe perioada nopții!
În cadrul drumeției veți avea ocazia să vedeți peisajele și apusul din Munții Baiului, să petreceți ora albastră la peste 1.700 m altitudine, să savurați o masă pe cinste din preparate ideale de servit pe munte, pregătită de oameni ai muntelui, să vă bucurați de un foc de tabără în compania cântecelor de munte și să vă măriți nivelul de adrenalină, dat de coborârea nocturnă la lumina lanternelor și a făcliilor!
Pe lângă cele de mai sus, veți avea ocazia să aflați o parte din legendele locale, să cunoașteți oameni noi având aceeași pasiune, veți face mișcare în aer liber, vă veți relaxa mintea și cel mai important, o să vă distrați, toate acestea într-un cadru organizat de profesioniști, în deplină siguranță!
Ritmul de mers va fi unul foarte lejer, ca oricine să poată parcurge traseul alături de tot grupul, așa că vom avea nevoie de înțelegere din partea celor ce au o pregătire fizică bună!
Să nu uităm că scopul acestei drumeții este de a ne relaxa și a ne bucura de natură 🙂

Drumeția constă în urmatoarele:
-11:00 întâlnire la Gara Sinaia și plecarea către Cabana Piscul Câinelui (recomandăm să mergeți înainte la cazare, unde să vă lăsați bagajele și să vă pregătiți totul pentru a vă odihni imediat ce ajungeți seara);
-După ce urcăm prin pădure și ajungem la Cabana Piscul Câinelui, ne îndreptăm către Vârful Piscul Câinelui (1.659 m alt.);
-Vârful Piscul Câinelui – Vârful Drăgan (1.776 m alt.);
-Vârful Drăgan – Vârful Baiul Mare (1.895 m alt.);
-Vârful Baiul Mare – Culmea Zamora (1.400 m alt.);
-După ce ajungem pe Culmea Zamora, ne oprim la Stână unde vom poposi aproximativ 3 ore jumatate, timp în care ne vom relaxa, vom servi aperitivul (bulz, roșii, castraveți, slănină afumată), ne vom destinde urmarind apusul și ora albastră, vom servi pastramă de berbecuț la grătar, vom cânta în jurul unui foc de tabără;
-În jurul orei 23:00 plecăm de la Stână către Bușteni/Poiana Țapului cu lanterne și făclii, iar la Bușteni/Poiana Țapului, ne îmbarcăm în mijlocul de transport, pus la dispoziție de către origanizatori și ne îndreptăm către Gara Sinaia, locul unde se incheie tura noastră!

Această drumeție este dedicată oricărui nivel de pregătire fizică, traseul avand un nivel de dificultate mică și ca efort, de nivel mediu (A NU SE CONFUNDA DIFICULTATEA TRASEULUI, CU DIFICULTATEA DATĂ DE DURATA TRASEULUI ), fără zone periculoase, accesibil majorității turiștilor, totuși bocancii de munte sunt esențiali și obligatorii, fără blugi!
Bagajul să conțină strictul necesar pentru o zi (rucsac mic de tură), în care recomandăm să aveți hrană, apă, haine din material de lână merino (pantaloni, tricouri de schimb, polar), o geacă subțire de ploaie (în caz că plouă, că doar suntem pe munte iar vremea este destul de imprevizibilă), pantaloni și geacă prin care să nu treacă vântul, lanternă (de preferat frontală sau normală)!
Pentru această drumetie am hotărât să fixăm limită de vârstă în ceea ce privește copii, astfel această tură se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani si limită privind numărul de participanți, astfel vor fi disponibile decat 55 locuri, motiv pentru care recomandăm înscrierea din timp!

OFERTĂ: La 3 persoane înscrise, a 4-a vine gratis 🙂

Tariful acestei drumeții este de 180 lei/adult și 140 lei/copil sub 14 ani, tarif în care sunt incluse truda organizatorilor și a ghizilor montani autorizați, care vă vor încânta cu legendele locului, explicații și indicații pe tot parcursul traseului și vor crea un mediu ambiant și sigur, masa (bulz 100% natural, roșii, castraveți, slănină afumată și pastramă de berbecuț), bauturile (2 beri de persoană cu alcool/cu alcool și lămâie/fără alcool, un shot de pălincă, 2 litrii de apă, suc cu sau fără acid) servite la Stâna din Munții Baiului, transportul din Poiana Țapului – Sinaia, făcliile ce vor fi folosite la coborârea de pe perioada nopții!

Dacă ați mai participat la evenimentele noastre, beneficiați de 25% REDUCERE:
– 135 lei/adult;
– 105 lei/copil sub 14 ani.

Dacă achitați avansul până la data de 14.08.2016, beneficiați de 20% REDUCERE:
– 145 lei/adult;
– 110 lei/copil sub 14 ani.

Dacă achitați avansul în perioada 15.08.2016 – 21.08.2016, beneficiați de 10% REDUCERE:
– 160 lei/adult;
– 125 lei/copil sub 14 ani.
Aceste oferte nu se cumulează cu oferta la 3 persoane înscrise, a 4-a vine gratis!

Înscrierile se fac până pe data de 25 August 2016, prin avans 70 lei/persoană (doar dacă dați “going” nu vă pune pe lista de înscrieri)!
După achitarea avansului, pentru a valida înscrierea, e necesar trimiterea unui mail (office.masoutdoor@gmail.com) sau a unui mesaj privat pe pagina noastră, care să conțină urmatoarele date personale, privind persoanele pentru care s-a achitat avansul:
-Nume și Prenume;
-Data Nașterii;
-Localitatea, strada și numărul de domiciuliu;
-Seria și numărul cărții de identitate;
-Numărul de telefon și adresa de email.

Dacă doriți să participați, nu uitați să dați GOING/PARTICIP la acest eveniment, pentru a fi la curent cu anunțurile ulterioare (și să va verificati notificările).

Plata avansului se face în contul:
RO65BUCU1551215949529RON
MAS OUTDOOR EXPERIENCE SRL
cu mențiunea “Noaptea Făcliilor”.

ATENȚIE! În cazul în care nu puteți participa, suma se returnează doar în cazul în care se găsește înlocuitor.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:
Evenimentele “Mountain Adventure Sinaia” sunt organizate pentru grupuri vesele și cu bun simț. Programul este gândit pentru mai multe zeci de persoane, nu ca unul individual. În funcție de anumite situații de moment ne rezervăm dreptul de a ajusta programul, ideea de bază menținându-se 🙂
Această drumeție va avea loc chiar dacă condițiile meteo nu vor fi favorabile (ploaie slabă), în limita siguranței grupului!
Mai multe informații privind prognoza meteo, vom posta cu câteva zile înainte de data evenimentului!

Vă așteptăm alături de noi!
“PASIUNEA NOASTRĂ VA DEVENI PASIUNEA TA!”

Contact / Înscrieri / Întrebări:

Gabriel Jugănaru – 0773 976 395 sau https://www.facebook.com/gabrieljuganaruski

 

___Vizualizari 588

Noaptea făcliilor in Munții Baiului
Tagged on:                         

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
bol01
Un Bolovan

Acum cateva zile, Adrian, BucegiNatura2000, care nu cred ca mai are nevoie de nicio pezentare printre oamenii de munte si...

0261
Pe șleau de la Bușteni 2014, retrospectiva prezumției de nevinovăție

Anul 2014 a fost un an plin de realizări pentru mândra și nevinovata localitate turistică Bușteni. Se poate spune că...

Close