Atac la Siguranța Națională la Bușteni – CRIMĂ cu PREMEDITARE

Sunt ȘOCAT! Am crezut că trăiesc in secolul XXI, că STATUL are grijă de mine, CETĂȚEANUL!

atentat la siguranta nationala busteni 129

Inconștiență, crimă cu premeditare, indolență, furt, corupție, abuz in serviciu, Atentat la Siguranța Națională, nu numai la siguranța sanitară a celor din Bușteni…

Că tot ”latru” de 4 ani cu CLORINAREA și nu mă bagă nimeni in seamă asta o știu, subiectul a prins doar in campania electorală dar acum după ce s-au văzut toți cu sacii in căruță, gata, ”latru” din nou doar eu, dar de câteva săptămâni a inceput așa, o ”mișcare” in momentul când s-a introdus ceva clor in apă… dar să vedeți ”lătrături” de acum incolo numai că tot deacum incolo voi ”mușca”, ”voi muri cu ei de gât” până nu și-o mai bate NIMENI JOC DE NOI – CETĂȚENII ORAȘULUI BUȘTENI …

Ni s-a spus de către Dr. Ec. Emanoil Savin, televizat, deci public, că au apărut niște ”germeni patogeni” in apă, că a fost necesară curățarea rezervoarelor și decantoarelor, că s-a băgat un pic de clor și gata.

atentat la siguranta nationala busteni 134

Ei bine NU ! ”Germenii patogeni” nu sunt CAUZA ci EFECTUL inconștienței lucrătorilor și conducerii HIDRO PRAHOVA, a lipsei de management a AUTORITĂȚILOR LOCALE, Primărie, Poliție, Poliție Locală, Jandarmerie, DSV, Sanepid și ce alte instituții de control or mai avea atribuții in acest sens.

atentat la siguranta nationala busteni 136

Este cazul ca D.N.A., Direcția Sanitară Prahova și Națională, Ministerul Apelor etc să ia măsuri urgente pentru ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ PREMEDITATĂ ! Hexi Pharma este un mizilic față de ce se intâmplă la Bușteni, la CAPTAREA DE APĂ POTABILĂ de deasupra străzii Fântânii și imi imaginez că și la celelalte captăr este la fel. Le voi verifica cât de curând.

atentat la siguranta nationala busteni 139

In incinta Captării se CLORINEAZĂ apă fără dozare, intr-o găleată de plastic . Amestecul se face cu un băț, pe podeaua de beton sunt aruncate deșeuri, fecale umane acoperite cu hârtie igienică zac exact lângă bazine, o mizerie de nedescris in interior.

atentat la siguranta nationala busteni 142 atentat la siguranta nationala busteni 141 atentat la siguranta nationala busteni 140 atentat la siguranta nationala busteni 135 atentat la siguranta nationala busteni 133 atentat la siguranta nationala busteni 132 atentat la siguranta nationala busteni 131

Această ușa are o fantă de 10 cm x 15 cm , loc prin care am introdus aparatul de fotografiat și am realizat fotografiile de mai sus, astăzi 22 iunie, orele 16 – 17.

Precizez că nu există atenționări vizibile de protecție sanitară iar accesul in această zonă nu este in totalitate ingrădit, oricine poate să intre in aceasta zonă. In fotografia de mai jos puteți vedea cum este ”neprotejată” intrarea.

atentat la siguranta nationala busteni 144

atentat la siguranta nationala busteni 130 atentat la siguranta nationala busteni 128 atentat la siguranta nationala busteni 127

Germenii patogeni nu sunt din apa de izvor captată ci sunt pur și șimplu ”PLANTAȚI” de către HIDRO PRAHOVA – Filiala Bușteni, SPER că fără știința PRIMARULUI EMANOIL SAVIN care nu prea se dă jos din jeep, decât in campaniile electorale! SPER! … Deoarece ceeace se intâmplă la captarea din Fântânii este CAZ PENAL ! ATAC LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ.

Acum doi ani am mai prezentat intr-un articol această ”gură de vizitare”, după doi ani este in aceeași stare și precum vedeți și prin această spărtură se ”aruncă cu clor”, tot nedozat, in dușmănie.

atentat la siguranta nationala busteni 145 atentat la siguranta nationala busteni 146 atentat la siguranta nationala busteni 147 atentat la siguranta nationala busteni 148 atentat la siguranta nationala busteni 149 atentat la siguranta nationala busteni 153

”Dozatorul”

atentat la siguranta nationala busteni 155

Ce scrie totuși in contractul dintre Primărie și Hidro Prahova ca OPERATOR ? Cine este OBLIGAT să ia măsuri de protectie sanitară, să pună un simplu capac de metal ca nu cumva ”oricine” trece pe o potecă turistică să urineze in apa noastră de la robinet, să arunce orice altceva, otravă chiar …

Cine este responsabil pentru aceste grozăvii ? Măi dejecții umane puse pe profit veți face PUȘCĂRIE GREA pentru bătaia asta de joc… Ce suntem NOI CETĂȚENII ORAȘULUI BUȘTENI, VITE, DERBEDEI, CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ UMANĂ ? … Măi GOLANILOR CRIMINALI … LA PUȘCĂRIE CU VOI !

ANCHETĂ PENALĂ – ASTA ESTE SOLUȚIA ! Și toți responsablii să PLĂTEASCĂ ! CARE rezervoare și decantoare au fost curățate, pentru că nu există faptic, poate doar in hârtii sau facturi emise in acest sens pentru niște sume astronomice. Ce firmă a făcut curățarea ? Câți bani a luat ? Cine a semnat procesul verbal de verificare a activității ? Cine a luat probe și de unde ?

JIGODII FĂRĂ PREJUDECĂȚI, CRIMINALI IN SERIE !

Iar voi ce stați cu mâinile in sân și vă vedeți de treabă, tot așa să faceți de acum incolo, să nu vă intereseze de nimeni și nimic, nici măcar de viața voastră sau a familiei voastre, nici măcar să nu vorbiți despre acest articol, să nu-l distribuiți, să nu comentați, să vă ascundeți , să nu vă pese, ca și până acum, pentru că nu-i așa … ” ce nu ști nu te omoară și nu-ți face nici rău” … ASTA VĂ OMOARĂ și PE VOI nu numai PE NOI !

 

___Vizualizari 5975

2 thoughts on “Atac la Siguranța Națională la Bușteni – CRIMĂ cu PREMEDITARE

  1. Cum putem starpi astfel de Stari de Fapt? Fiind uniti in a-i indeparta de la locul de Nepasare fata de vietile noastre – pe NETREBNICI!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Utile – Cabinet stomatologic – Busteni

Cabinet stomatologic Medic specialist stomatolog Dr. Nargea Roxana Adresa , Busteni, Str Prahovei Nr 22. ( din centru - Primaria...

Ion, te CASĂTOREȘTI cu MARIA ? DA !

Cam așa văd eu intrebările in Biserica Ortodoxa Româna care are , in principiu aproximativ 80% din populatia țarii, ca...

Close