Ultimele articoleRezultatul alegerilor locale, nu doar în Bușteni, a fost un șoc. PSD pe aproape peste tot; cineva spunea, ironic, că este vorba de”anul Psd-ului”. Mai mult decat atat , au fost aleși oameni urmăriți penal și sunt multe cazuri.

pnl Busteni

În zonă,PNL la stanga, PNL la dreapta, între Sinaia și Azuga  PNL-iste, o ”oază de PSD ”. Tot e bine că în Consiliul local avem un consilier PNL., Virgiliu Cristian Achim și alți consilieri de la alte partide. O victorie mai mică e de preferat unei înfrangeri totale. E drept că a ieșit PSD, dar faptul că PNL a intrat în cursă cu Virgiliu Achim Cristian, cu Gabriel Mușat și echipa lor a fost o victorie în sine. Înainte de asta , ceilalți au vrut ca PNL să nu apară pe listele electorale , au intrat și au ieșit din acest partid cu renume și imensă tradiție, cum au vrut anumite personaje , care și-au urmărit doar interesele .

PNL merge mai departe. E o cinste să faci parte din acest partid. Nu sunt doar vorbe. PSD a învins în alegerile locale , dar nu a caștigat .Oamenii, mulți dintre ei nu vor PSD , altora le e frică, alții din inerție, ignoranță sau alte motive sunt, chipurile pro .

Nu sunt mulți care iubesc PSD , își iubesc doar interesele…E un partid certat cu mulți oameni și , mai mult decat atat certat cu legea, care, în cele din urmă îi va ajunge.  Tocmai de aceea, uneori a învinge nu înseamnă, neapărat, a caștiga.

Este ușor să manipulezi ignoranța și sărăcia. Dar, de data asta nu mai este ”vai celor care sunt  învinși”, ci ”vai celor care au învins” deocamdată,  pentru că au caștigat doar o luptă, războiul nu. Cel cu oamenii care nu vor PSD și mai ales, cel,definitiv și , zdrobitor, cu LEGEA.

 

___Vizualizari 243

Uneori a învinge nu înseamnă neapărat a caștiga…
Tagged on:                         

Alte articole2 thoughts on “Uneori a învinge nu înseamnă neapărat a caștiga…

 • June 10, 2016 at 10:58 am
  Permalink

  Daca cei 7 consilieri ar face o OPOZITIE serioasa cred ca se pot schimba niste lucruri sau mai bine zis “primarul nu va mai fi de capul lui ” ! PSD are o majoritate simpla iar hotararile importante trebuiesc luate cu 2/3 din voturi .

  Reply
 • June 10, 2016 at 11:19 am
  Permalink

  E adevărat.Asta ar fi ideal.Din acest motiv, și eu am văzut în rezultatul alegerilor de la Bușteni,deși catastrofal,o rază de lumină.Sunt o optimistă convinsă.A fost, totuși șocant,am fost obsevator PNL la numărarea voturilor dintr-o secție de votare, să văd, dincolo de multele voturi PSD și enorm de multe voturi anulate!!!.Ștampile puse pe peste tot și aiurea.Mi-e greu să cred că după atația ani oamenii nu știu să voteze corect.Mai degrabă cred că oamenii au fost învățați dinainte pe cine să voteze și cum să anuleze voturi.Pentru a ieși cine trebuie…

  Acești șapte oameni,cifra șapte e fatidică au datoria morală de a aduce echilibrul în Bușteni, un Bușteni care are nevoie de conștiințe și profesionalism.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
019
Pe Valea Prahovei incepe sezonul turistic

Valea Prahovei este cunoscută ca cea mai importantă zonă turistică după Litoral, având avantajul că aici se pot derula activități...

HPIM4921
Colectare selectivă la Busteni :))))) !

Pentru a mă face un pic mai bine ințeles pentru ce afirmam in articolul precedent, cel cu Sistemul de management...

Close