Jurnal de candidat partea a III a

14 zile de organizare, discuții, idei, strângere de semnături de susținere, identificare de oameni care vor regenerarea Bușteniului și mai puțin să-și vadă numele pe ”loc eligibil” sau să nutrească vreo ură prea mare față de ceilalți candidați de la alte partide sau independenți.

candidati busteni pnl

S-a creat o echipă care va arăta Bușteniului că o Campanie Electorală poate fi curată, frumoasă, liniștită și indreptată către cetățean.

In primul rănd am schimbat modalitatea de adresare intre noi, că mă dispera vorbitul la ”pertu” gen Cristi, Gabi, Sanda, etc pentru că pe mine mama m-a invățat să spun bună ziua, domnul, doamnă, stimate, nicidecum nea‘ Gigi, nea’ Costică etc, iar chestia asta va duce la recunoașterea după NUME, pentru că ”de pe tușă” nu prea aveam posibilitatea să fim cunoscuți ca ”oameni politici”.

Acum nu știu incă ce au invățat ceilalți insă cu siguranță se vor adapta destul de repede pentru că vor vedea că dacă tratezi cu RESPECT ești la rândul tău tratat cu respect și te vor asculta dacă ai ceva de spus.

Interesant este faptul că, deși am intâmpinat piedici la tot pasul in strângerea de semnături de susținere tocmai din partea celor pe care ii vom reprezenta, am demonstrat că incă se mai poate indrepta ceva, că teama, disperarea, delăsarea și chiar lașitatea pot fi depășite și transformate in curaj, demnitate, cooperare și ințelegere.

Am rămas profund impresionat deoarece am strâns semnături de susținere pe trei fronturi, cunoscuți simpatizanți și viitori competitori, cei din urmă ințelegând necesitatea de a intra in cursa electorală a tuturor viziunilor. Când ma refer la competitori mă refer la toate toate partidele dar și la independenți, candidați pe listele de Consilieri locali sau la funcția de primar.

P.N.L. Organizația Bușteni există, va fi consolidată și a intrat in ”competiție”.

S-au depus candidaturile pentru Primar și Consiliul Local cu numerele 5 și 6 / 25.04.2016 , luni in Săptâmâna Mare, simbolic, pentru a arăta tuturor că nu este un păcat să vrei să aduci binele alor tăi.

Vom incepe Campania Electorală conform legii, peste câteva zile și vom propune locuitorilor viziunea noastră care provine de fapt de la ei, deoarece NOI P.N.L. Organizația Bușteni suntem o echipă creată din rândurile OAMENILOR din BUȘTENI, trăim și simțim la fel.

Vă mulțumim tuturor pentru increderea acordată până in prezent dar totodată mulțumim celor care au refuzat să ne susțină cu semnături de teama de a nu exista repercursiuni, deoarece acum ne pot asculta totuși cum avem de gând să regenerăm Bușteniul și să ia decizia corectă la un anumit moment.

Si in timp ce scriam acest articol au apărut și validările de la Biroul Electoral de Circumscripție

Și așa cum mă cunoasteți din vremurile când eram cârcotaș pe tușă iată că am sesizat că se aplică principiul egalității de șanse prin afișarea la loc vizibil a tuturor candidaților …

partea vizibila

P.N.L. , P.M.P. Și Dl. Toma Emil ca independent suntem pe partea ”NEVĂZUTĂ” a panoului 🙂 .

partea nevazuta pnl

Voi Vorbi cu dl. Codescu și cu dl. Toma să punem mână de la mână să mai aducem totuși un panou pentru că se pare că Primăria Bușteni nu mai are bani pentru panouri că de…, organizare, insă mie unul nu mi se pare fair play ca alegătorul să fie nevoit să se vâre pe după panou pentru a se informa mai ales că dacă-l vede ”șefu” dă de …

Puteau cei de la Primărie ( aici nu mă refer la membri Biroului electoral de Circumscripție pentru că ei nu au nicio vină, se adaptează la condițiile si organizarea edilului ) să pună al trei-lea panou prin spatele primăriei 🙂 că era cam același lucru.

O soluție ar mai fi să se monteze o flanșă cu rulment sub panou și să poată fi invârtit de alegători, cam cum erau standurile cu cărți poștale pe vremuri și bineințeles să fie montat și un dinam pentru a se putea produce și curent electric pentru un bec care să lumineze eco. Imi și imaginez ce ”ventilație ” va fi când partea ”nevăzută” este pe partea care ar trebui să fie, adică la loc vizibil .

Cu stimă locuitori ai Bușteniului,

ACHIM Virgiliu Cristian impreună cu echipa P.N.L Organizația Bușteni

 

___Vizualizari 1018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
omu01
O zi la Vârful OMU

A venit primăvara sau deja chiar vara, ma uit prin pozele de toamnă, ca sa mă pot bucura şi mai...

Bușteniul va fi scos la VÂNZARE

Speram să nu am parte de astfel de ”provocări” in timpul mandatului de consilier cu care am fost investit, credeam...

Close