Ultimele articoleVa fi o lege bazată pe principiul dezvoltării durabile, astfel anumiți cretini nu vor mai incurca marfa cu ambalajul sau nu se vor mai transforma drepturile omului in obligații.

stampile de vot

O astfel de lege trebuie inițiată imediat și astfel următoarele ”clase politice” nu vor mai putea da legi tâmpite deoarece nu va mai exista ”materia primă”.

Cineva trebuie să ia și astfel de inițiative in contextul integrării in ”marea Familie Mondială” deoarece ”cretinii” nu-și mai au rostul intr-un viitor globalizat.

Totodată se vor mai aproba tacit câteva legi de transformare a Drepturilor și sau Libertăților in Obligații iar neindeplinirea obligațiilor va fi sancționată cu amenzi sau chiar cu privarea de libertate

Sursa: Doamna Conducător Gutuie, nu Gutuie, Portocală, nici Portocală, Banană, nici, din ce se face țuica? … din pufoaică ! Așaaa, mi-am amintit, doamna Pufoaică! Daaa!

Dar nu s-a terminat, a mai continuat cum că se mai modifică sau amendează niște legi, principii chestii d’astea, după cum urmează :


* Dreptul la viață, dreptul la ocrotirea sănătății și dreptul la un mediu sanatos- se va transforma in Dreptul obligatoriu de a trăi până la minim 150 de ani sanătos intr-un mediu sănătos, fără pensie – Pentru cei care nu respectă aceste drepturi obligatorii se vor institui amenzi colectate de la familia rămasă printre noi deoarece totul se plătește.
*Libertatea individuala si dreptul la libera circulatie a individului – Se va transforma in Libertatea individuala si dreptul la libera circulatie a individului prin curtea penitenciarelor și cui nu-i place e liber să circule.
*Viata intima, inviolabilitatea domiciliului si secretul corespondentei – Aici va fi ușor viața intimă va fi dezvăluită pe rețelele de socializare, oricare dintre instituții te poate vizita in miez de noapte pentru că nu ai deschis ușa la hoți iar corespondența trebuie citită de toată lumea pentru că fiecare suntem cinstiți și nu avem nimic de ascuns.
*Libertatea constiintei – Acest drept este un lux, ce e aia să ai constiință ?
*Libertatea de exprimare – Liber se va exprima TOATĂ lumea cu acordul Șefului ierarhic care va intocmi un text ce va fi dat spre știință și citire tuturor. Dacă nu există șef atunci, in funcție de ce vrei să exprimi vei fi indrumat spre ministerul de resort unde ți se va inmâna textul pentru liberă exprimare.
*Libertatea informatiei- Ai dreptul să citești numai informații ”oficiale” deoarece ”necunoașterea legii nu duce la exonerarea răspunderii”.
*Dreptul la invatatura si accesul la cultura – Această lege deja nu mai trebuie modificată pentru că in urmatorii ani nu vom mai avea astfel de ”probleme”, scoala scoate ”deștepți” pe bandă rulantă aceștia având o cultură deosebită, dar ce zic eu cultură, culturi.
* Dreptul cetateanului la initiativa legislativa- Păi la ce bun dacă sunt deja aleși reprezentanții poporului ?
*Dreptul cetateanului de a organiza si participa la intruniri publice – La fel, la ce bun să se mai intrunească lumea, este o totală pierdere de timp și bani, in loc să muncească, să stea ? Inițiative legislative ? … Păi noi nu știm ce vor cei care ne-au ales ?
*Dreptul de asociere – Asociere in vederea constituirii de grupuri de muncă peste orele de program, orele suplimentare bineințeles vor fi neplătite.
*Munca si dreptul la greva – Dreptul la grevă nu-și mai are rostul că precum a reieșit din statistici, toată lumea vrea să muncească, muncește indiferent de condiții iar mai nou nu mai vor nici salarii concurând cu India unde se lucrează pe doi lei, că in condiții concurențiale … Ce poți face cu doi lei ?
*Libertatea economica – Nu trebuie amendat acest drept, toți au acest drept, ii eliberăm noi economic !
*Dreptul de proprietate privata si dreptul la mostenire- Acest drept devine obligatoriu prin cedarea drepturilor litigioase nouă,aleșilor, după plata taxelor notariale, dar nu mai târziu de 10 zile inaintea decesului persoanelor in cauză… asta trebuie regândită că ce facem dacă-i asteptăm până mor, da, drepturile ni le transmit la naștere.
*Protectia copiilor si a tinerilor – După aprobarea legii chiuretajului și a castrării ? A da, legea chiuretajului și a castrării are și un amendament, Nu se aplica conform Principiului egalității la ”aleșii și numiții actuali” pentru că știți cum e cu ereditatea, și cu dezvoltarea durabilă, trebuie să lăsăm și copiilor sau nepoților nostri ( numai ai nostri ) să mai dea și ei in viitor legi dastea.
* Protectia persoanelor cu handicap – Păi ”noi aleșii” suntem protejați, este dreptul nostru de conducători aleși, in mare majoritate toți avem câte un atestat, o ridicare-n grad,o pensie !
*Dreptul de petitionare – Acest drept este inalienabil deoarece toți pot scrie petiții, se va constitui o bază de date care va fi transmisă in spațiu și poate civilizațiile extratereste vor ințelege odată și odată că ”pe aici nu se trece” că nu mai au ce lua. Auzi tu aici, petiții, din cauza petițiilor a trebuit să renunțăm să mai se imperecheze tot omu‘ cu cămile sau bănci, auzi, să nu fie cool exprimarea constituțională ”casatoria intre PERSOANE”! … vreți voi neapărat ”de sex opus”! … păi știe cineva câte tone de cerneală se vor cheltui numai pt cuvântul ăsta asta in condițiile in care nu mai sunt bani la buget?
*Dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica- Nu a fost bine definit in titlu deci se va corecta devenind Dreptul persoanei DE A FII vatamată de o autoritate publica iar dacă stau bine și mă gândesc asta ar trebui să devină la fel , o obligație.
*Restrangerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati – După ce toate cele de mai sus vor fi modificate ? Fiecare face ce vrea cu respectarea legilor in vigoare.

*Vom mai amenda Legea pensiilor- Dreptul persoanelor la o pensie decentă, de 50 de mii de ori salariul mediu pe economie! ! ! bineințeles după vârsta de 150 de ani. Dosarul pentru pensie va cuprinde in plus un document necesar, Certificatul de Deces in copie și original.

Și ar mai fii câteva legi insă m-am gândit să-i mai las și pe alții … uite:

Un grup de deputati PSD si UNPR propune ca votul sa fie obligatoriu pentru toti cetatenii cu drept de vot, cu exceptia celor de peste 80 de ani si a celor cu boli cronice, neparticiparea urmand sa fie sanctionata cu 1.000 lei amenda, potrivit unei initiative legislative aflata in consultare publica.

Propunerea legislativa pentru modificarea Legii pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, a Legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, a Legii administratiei publice locale si a Legii privind Statutul alesilor locali a fost initiata de deputatii Toader Dima, Ioan Dirzu, Marian Ghiveciu, Liviu Harbuz, Ion Melinte, Gavril Mirza, Ioan Munteanu, Ioan Stan, Zisu Stanciu (PSD), Valeriu Steriu si Octavian Bumbu (UNPR).

Semnatarii proiectului propun ca pe buletinul de vot sa fie imprimat si un patrulater alb in care sa fie tiparita sintagma Niciunul dintre candidati nu corespunde.

Potrivit initiativei, in cazul in care voturile alegatorilor din patrulaterul alb insumeaza 50% plus unu, se va organiza un nou tur de scrutin.

Initiatorii sustin, in expunerea de motive, ca prin introducerea votului obligatoriu se reduc sansele de fraudare a alegerilor, nu va mai exista motiv de mita electorala si va fi greu sa se cumpere voturi.

Acestia arata ca, prin introducerea votului obligatoriu in Romania, ar putea fi certificata si obligatia civica a cetatenilor de a-si alege reprezentantii si s-ar conferi mai multa reprezentativitate forului legislativ si mai multa legitimitate Guvernului.

Initiatorii precizeaza ca in Uniunea Europeana exista patru state unde votul este obligatoriu si sanctionat – Cipru, Grecia, Luxemburg si Belgia – si doua tari unde votul este obligatoriu, dar nesanctionat Italia si Portugalia.

In expunerea de motive se mai arata ca aplicarea ștampilei in patrulaterul alb cu mentiunea niciunul dintre candidati nu corespunde, asa-zisul vot alb, va reprezenta o sanctiune pentru clasa politica din Romania, care ar deveni mai responsabila fata de cetatenii ale caror interese le reprezinta.

Senatul va dezbate acest proiect in calitate de prima Camera sesizata. ( sursa Hotnews.ro – )

Toate bune și frumoase numai că ”legea VOTULUI OBLIGATORIU” a trecut ( s-a aprobat)  TACIT de Senat joi 24 martie 2016 !

Notă: Partea cu VOTUL OBLIGATORIU NU ESTE PAMFLET !!!

Aloo ! Doamna Pufoaică , Băăă !

Cum de nu se gândește niciun ales să ”ne amendeze” cumva de genul – cine vine va fi remunerat cu 1000 de lei pentru timpul pierdut! De ce tot timpul sunt Amenzi, nu Motivare ? De ce tot timpul, dacă nu faci aia și aia te penalizez și nu, dacă faci aia si aia te PREMIEZ ? Incercați-ne !

Crede cineva că obligând ”pulimea” să vină la vot, vom deveni mai ”conștienți” ? Cu siguranță NU ! Vor pune toți stampila pe ”votul alb” sau și mai bine pe cel mai ”altfel” de dragul miștoului obligatoriu.

Și dacă pun stampila pe ”votul alb” și se intâmplă al doi-lea scrutin TOT CU ĂIA ! Care-i șmecheria ?

Domnu‘, domnu‘ ! Sunt eu, doamna Pufoică, vezi-ți de treaba ta că am am trecut ”TACIT” legea liberei exprimări și ministerul de resort zice că trebuie să te exprimi liber după bilețel !

Mă scuzați … Stiți, la școală n-am prea fost la citire și descifrez cu greu … ĂĂĂ !

Stați că n-am ochelarii la mine… ĂĂĂ !

DA ! Aciișa scrie … ”HAI SICTIR !” DREPTURILE NU POT DEVENII OBLIGAȚII !

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare cu excepția ”Votului Obligatoriu”. Pentru deontologi – la titlu … se va nu se vor !

 

___Vizualizari 208

Legea chiuretajului și castrarii obigatorii se vor aproba tacit
Tagged on:                     

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
0021
A fost odată … Fabrica de Hârtie Bușteni in 100 de fotografii

Articol repostat  pentru că in aceste zile am avut un șoc deplasându-mă spre un magazin local. De pe acoperișul fabricii...

Concursul Național de Dans „ Dance For You ” ed. IV-a Busteni 2017

Sâmbătă 11 martie pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Bușteni va avea loc Concursul Național de Dans „ Dance...

Close