Ultimele articole
După două zile in care am observat că Legea Antifumat este mai mult o lege a discriminării și o unealtă de separare a societății, cumva de scoatere a ceeace au mai rău in ei nefumătorii și fumătorii, frustrări, limbaj obscen, temerea că le ia cineva jucaria nefolosită n-am renunțat totuși să caut soluții pentru a răspunde cu aceeași monedă celor care, pe principiul ” A venit primăvara ” – mi-au azvârlit păsărici prin toate găurelele date de natură. Mi-au dat nefumătorii niste ”sfaturi” care in limbaj juridic ar insemna obscenitate, xenofobie, indemn la violență etc.

plan unitateantifumat

Incă nu a propus nimeni să fim noi fumătorii un pic ” insemnați”, amprentați si eventual duși către niște ”camere de dezintoxicare” unde să fim tratați cu dușuri reci, electrozi și eventual ceva Gaz Sarin, dar nu-i târziu pentru că normele de aplicare ale legii nu au fost date.

I-am indemnat la CREATIVITATE pe deținătorii de baruri, cluburi sau restaurante care doresc să ne permită să fumăm pe ”tarlaua lor” dar și pe fumători, să vină cu idei care mai de care mai năstrușnice, pentru a vedea dacă SE POATE FUMA LEGAL.

Totodată au fost diverse intrebări sau afirmații la care mă simt obligat să răspund.

 • Cum faci cu costurile cu utilitățile ca patron ? ( impozite, taxe, utilități )

In imaginea de mai sus, in ”creativitatea mea” am făcut un mic model cu fluxuri ,

 • intrare pentru Clienți și Prieteni,
 • Hublou pentru catering – la bar se preia comanda prin telefon sau interfon, se duce la hublou iar prietenul iși ridică comanda si bonul fiscal, ca la ghișeele de la GARĂ ca să nu intre fumul
 • Comanda de muzică se dă catre DJ tot prin interfon și eventual ”dedicațiile” se plătesc la hubloul de catering
 • Vestibulul este pazit de către o firma de pază și protectie ca nu cumva să-mi intre in casă vreun neprieten

Avantajul este că nu intră nici măcar barmanul, ospătarul sau alți angajati in contact cu noi ”primatele cu creieri afumați”, iși păstrează locul de muncă, sănătatea si integritatea personală 🙂 iar nefumătorii se simt bine mai las că-și știu prieteni fumători sau nefumători eventual angajați in ”siguranță”

Pe de altă parte, pe partea cealaltă a ușii, ”LA PATRON ACASĂ” –

 • Plătește impozitul pe clădire ca rezident ( 0,1%) nu ca nerezident 0,2 – 1,3 % pe la bugetul local
 • Nu-i mai trebuie evaluare din 3 in 3 ani, care costa si aceea
 • Nu-i mai trebuie autorizații de la Sanepid, Pompieri, Ministere, etc ( insă oricum le avea pentru că functiona legal si sigur )
 • Una este să stai cu Clubul gol și să platești utilități (deduse ) și alta e ca barul tău să producă ”milioane” din catering din care să-ți permiți (din dividende) să-ți platești ”utilitățile casei 🙂
 • Investiții minime in hublouri si câteva termopane de delimitare
 • Mai completați și voi

Această ”minunată idee cu prietenii” am ”furat-o” de la Bușteni, unde s-au construit MII de case de vacanță, pline de ”PRIETENI” week-end de week-end, pe care-i doare la bască de taxele hoteliere sau turismul duduitor din stațiune și asta de ani de zile 🙂 .

 

 • Faci evaziune fiscală că nu dai bon la ”prieteni” – Barmanul emite bonul fiscal și-l bagă prin hubloul de catering
 • Marș afară din ”LOCUL MEU DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER” –Locul tău ? … nu carecumva până ieri era AL NOSTRU? …ok ! … Stai tu aici că eu mă duc la ”prietenii mei” de dincolo de ușă și ca să vezi că nu-s mârlan te invit și pe tine să te distrezi.
  • Ce te faci nefumătorule după ce Guvernul va da in câteva săptămâni legea cu FUMATUL PERMIS 🙂 🙂

Și mai sunt multe intrebări dar cea mai PERTINENTĂ și care nu a fost comentată este cea referitoare la TURIȘTII STRĂINI. Mai vin aceștia prin România, mă refer la fumători. ( Citiți comentariile de la primul articol cu Țigara Fericită )

 

Eeeee ! și acum să vin cu ”altă judecată de valoare” , o idee pentru FUMĂTORI și PATRONI FUMĂTORI care-și doresc să fie la fel de răzbunători ca nefumătorii.

Ideea imi aparține și mi-o asum :

TĂMẤIE s. f. Substanță rășinoasă obținută prin crestare din scoarța unor arbuști exotici, solidificată sub forma unor boabe neregulate, de culoare roșiatică sau gălbuie, care, prin ardere, produc un fum cu miros aromat pătrunzător, folosită în ceremoniile religioase. ◊ Expr. A fugi (de ceva saude cineva) ca dracul de tămâie = a se feri cu cea mai mare grijă de ceva, a ocoli de departe pe cineva pentru a evita situații neplăcute, penibile.

TĂMÂIATUL nu a fost interzis ! … deci, adaptarea la regulile ”CAPITALISMULUI” – TĂMÂIAT AMBIENTAL ca să scapi de ”duhurile rele” 

Pe lângă rășini se pun in TĂMÂIERUL AMBINTAL plante aromatice tip Kent, MarlBoro, Whincester etc, de către PATRON pe de-o parte, pe fiecare masă că așa-i ”Politica firmei -Să scăpăm de necurați ”, pe de altă parte pot fi completate individual de către clienți , fumători sau nefumători deopotrivă pentru a se ”curăța spiritual”

Cui nu-i place și fuge de ritual … 🙂 🙂 🙂 insemnă că fuge ca  🙂 🙂

Li se permite clienților să vină și cu TĂMÂIERUL AMBIENTAL propriu !

Dați drumul la injurii dragii noștri nefumători, dar vă spuneam, precum voi vreți TOTUL și noi vrem ce a fost al nostru, că așa-i normal. Ce , dacă s-au naționalizat proprietățile in 47 inseamnă că nu mai trebuiau retrocedate? – Asta pentru cei care spun că legea-i lege si trebuie respectată ! Ok dar poate că e PROASTĂ sau STRÂMBĂ și TREBUIE MODIFICATĂ.

Până se modifică, eu cel puțin voi incerca să-mi păstrez decența și cumpătul pentru că se vor ivi situații de genul …” La terasă eu fumez, vine un nefumător și-mi spune – Alo BĂ, eu am ieșit să respir aer curat nu să-ți suport ție fumul ” … și atunci să vezi bătălii !

Hai că mă duc să fumez o țigară și să-mi construiesc un tămâier ambiental că diseară mă duc la club !

PS. Pentru ”frații” intru ”durere” – Distribuiți ”prietenilor” nefumători care vă atrag atenția că ”sunteți in plus” și comentează ”negativ” la adresa voastră. Cel puțin riscă ei să ”se imbolnăvească de oftică”. Viața trebuie trăită la liberă alegere nu ”aleasă” de alții !

 

___Vizualizari 3840

Țigara fericită 2 – cum poți fuma in club – Tămâierul ambiental
Tagged on:                             

Alte articole33 thoughts on “Țigara fericită 2 – cum poți fuma in club – Tămâierul ambiental

 • March 22, 2016 at 10:44 pm
  Permalink

  FUMATUL de tamaie, esapament, cea din afumatoare (pt. carnati, slana, sunca etc) intra toate la categoria “nesanatoase”, adica sub incidenta legii “Antifumat”.
  Ca urmare:
  – popii sa iasa din biserici cu tamaiatul (in fata bisericilor)
  – soferii sa ocoleasca spatiile de joaca, de invatamant (ocolire subterana, aeriana)
  – produsele de carne sa se afume doar la aer liber !

  Iar eu voi respecta legea antifumat cand si toti legiuitorii vor respecta legea antiFURAT !

  Pana atunci fiecare sa-si dea cu cenusa-n cap . . .

  Reply
 • March 23, 2016 at 2:18 am
  Permalink

  Geniala ideea cu impartirea spatiului ! Da, peste tot in Europa este interzis fumatul in spatii publice inchise, directiva UE, dar asta nu inseamna ca Romania trebuie sa faca exces de zel cu o lege exagerata. Spre exemplu in Olanda, in institutii, fabrici, exista un spatiu frumos, civilizat, cu fotolii si canapele , intr-o camera destinata fumatului. In schimb la hotel nu se fumeaza in camera, daca exista balcon la camera, se poate fuma. La noi, se poate fuma in camera de hotel. In Austria la restaurante chiar si cele de pe autostrada, se fumeaza in zona de mese pentru nefumatori. La Viena.Sud, un mall imens, cel mai mare din oras, am vazut persoane cu catelul in lesa prin toate magazinele, inclusiv la restaurant. La noi nu ai voie cu catelul nici pe culoarele mall-ului, deci legile sunt diferite si aplicate diferit in functie de tara, de ce Romania nu poate avea spatiii/restaurante/baruri speciale pentru fumatori ??? In Caminele de batrani se poate fuma(!), de ce ? Pentru ca un batran, dupa ani si ani de fumat, nu-l poti dezvata de ce a facut o viata intreaga si nici nu poti sa-l scoti afara sa fumeze. Daca unii nu si-au dus parintii la azil, si fumeaza amandoi parintii si ii duc la un restaurant sa se serbeze sau la nunta nepoatei, ce fac cu ei, ii scot in strada cu bastonul dupa ei ??? Exista intelegere pentru puscariasi, ei pot fuma in puscarie, li se intelege viciul, exista clementa pentru puscariasi, iar noi oameni civilizati trebuie sa fim batjocoriti cu fumatul in frig si ploaie sau la 45 grade vara ??????????????

  Reply
  • March 24, 2016 at 4:26 pm
   Permalink

   Dacă spun că legea Antifumat este prost făcută iar sar nefumătorii dar hai să ne gândim un pic, că tot ați deschis subiectul… Este permis fumatul in camera de hotel !!! ??? Păi in principiu, până acum, când mă duceam la un hotel sau pensiune eram ”rugat” să nu fumez in cameră pentru că se imbâcsește și eram rugat să mă deplasez in living sau la salon/restaurant/bar. Acum, fiind permis să se fumeze DOAR in spațiile de dormit ?! cam cum se vor simți nefumătorii, pentru că acum nu imi mai poate limita PATRONUL dreptul ( sau libertatea ) de fumat in cameră.
   Ok, până acum nu am fumat in camera de hotel și NU O VOI FACE nici deacum incolo insă după comentariile de la articolul precedent cum ar trebui să reactioneze fumătorii și cum o vor face ? LA FEL CA MINE, adică având bun simt ii vor respecta pe NEfumători și nu vor fuma. Asta inseamnă să fi Tolerant și să nu-ți deranjezi aproapele, cel puțin in accepțiunea mea ( la acest subiect )

   Reply
 • March 24, 2016 at 8:52 am
  Permalink

  Foarte bine gandit. Si eu ma gandusem ca se poate face ca in alte tari, cluburi Private. Adika poti intra doar daca esti membru…si poti adauga pe oricine atata timp cat ai o evidenta pe un caiet macar cu numele fiecaruia ce intra…e ff.usor..nu e deschis la public..punct…nu au ce zice…zic si eu…

  Reply
 • March 24, 2016 at 10:25 am
  Permalink

  Buna ideea , dar atentie ! Eu trebuie sa achizitionez produsul din spatiul comercial si “la tine acasa” doar sa-l consum. Ceea ce nu e foarte greu de realizat.

  Reply
  • March 24, 2016 at 4:08 pm
   Permalink

   In principiu ar trebui sa achizitionezi din ”Spatiul comercial ” conform schemei ( care este al meu pe persoana juridica 🙂 ) ca să zic așa ! Virgule găsim, nu asta este problema ci faptul că am fost impărțiti in două haite, de nefumători și fumători iar asta nu prea inseamnă că a fost gândită foarte bine legea deoarece ne asmute unii impotriva celorlalti. Bine, ne asmute doar pe ”XENOFOBI” că pe ”oamenii normali” nu ii afectează chiar așa de tare.

   Reply
 • March 24, 2016 at 3:52 pm
  Permalink

  Ma rezum la un singur cuvant: FELICITARI!

  Reply
 • March 24, 2016 at 7:07 pm
  Permalink

  Sunt fumatoare de foarte multi ani, dar sunt pro aceasta lege! Nu inteleg un lucru: voi iesit in oras doar ca sa fumati, sau sa socializati? Se face prea mare tam- tam pe aceasta tema. O sa devina o obisnuinta sa iesi sa fumezi afara din bar! Am vrut sa ies in oras cu fetita mea, dar nu am putut sa intru sa iau pranzul cu ea in nici un restaurant deoarece peste tot se fuma! Atunci M-as simtit discriminata: ca mama sunt limitata doar la parc in Romania! Sa nu spun ca in anumite magazine mi s-a interdis sa intru cu caruciorul! Fumatului este cea mai mica problema! Abordarea subiectului este o problema! Dar este normal, oamenii sunt reticenti la schimbari! Locuri escape in Anglia de ceva timp si-mi amintesc de reactia mea avuta cu privire la acest subiect, dar acuma vad asta ca o normalitate! Barurile, cafenelele si restaurantele sunt facute pentru toti: mame, copii, batrani, fumatori si nefumatori! Va considerati discriminati, dar nefumatorii si persoanele insotite de copii, bolnavii care vor sa iasa in oras, etc cum ar trebui sa se simte??

  Reply
  • March 24, 2016 at 7:11 pm
   Permalink

   Scuzati greselile, telefonul meu face corecturi si uneori nu le observ!

   Reply
   • March 25, 2016 at 12:41 am
    Permalink

    De ce nu sunt facute? Adidas daca vreau sa beautiful cafeaua cu copilul meu nu pot? Barurile nu, nu sunt pentru copii, dar cafenelele si restaurantele da!

    Reply
    • March 25, 2016 at 12:43 am
     Permalink

     Iar am scris aiurea! Scuzati-ma!

   • March 25, 2016 at 12:57 am
    Permalink

    Din cate stiu in 2015 s-a votat o lege care interzice intrarea minorilor (pana in 16 ani) in baruri si cafenele neinsotiti de o persoana adulta! Stii tu o alta lege care-mi interzice sa beau un suc impreuna cu copilul meu pentru ca-i incomodez pe fumatori?

    Reply
    • March 25, 2016 at 11:22 am
     Permalink

     Cred că este Legea Nescrisă a bunului simț care spune că ar trebui cu copilul să se bea suc la COFETĂRIE nicidecum la Bar sau Cafenea unde are posibilitatea să vadă cam cum se relaxează ”Adulții” cu cafele, șprițuri, coniace, injurături, eventual, să fluiere după femei frumoase dar și invers, etc. Bine, ăsta nu este neapărat comportament pentru adulți dar se practică, insă nu cred că, copiii noștri pot invăța ceva util la bar sau cafenea. In principiu, pe aici pe la noi cu greu sunt scoși ”tinerii” liceeni din baruri și cafenele și duși la ore să INVEȚE, așa că nu prea văd sensul de a se construi baruri si cafenele pentru persoane până in 16 ani chiar și insoțite de adulti. Ce să invețe ? ”Să nu fumezi in bar ! Barman adu-mi un coniac te rog și o cafea fără fofeină pentru ăsta micu’ ! ” .
     Copii ar trebui să invețe la școală și pe urmă să aibă experiențe de la ”Școala vieții” aceea realizată de niște pârinți normali, toleranți, deschiși, etc.

    • March 25, 2016 at 11:57 am
     Permalink

     Stuamata D-na Ana,
     Aceasta lege nu a fost aplicata asa cum trebuia si nici contextul nu este cel pe care il tot arunca nefumatorii in aer. A fost solicitata, la cererea UE, o lege care sa ajute atat funatorul, cat si nefumatorul in spatiile publice. Din pacate, in momentul aplicarii, nu toata lumea s-a gandit sa imparta spatiul in fumator/nefumator, ci mai degraba sa il transforme in simplu “Fumator”. Statul neavand resursele necesare (personal, buget), pentru a face verificari in cazul celor care si-au impartit localul (sa multumeasca pe toata lumea), au regandit legea in asa fel incat costurile sa fie 0 pentru ei.

     Nu in ultimul rand, mi-as fi dorit mult mai mult ca aceasta vehementa impotriva fumatului, mai ales din partea unei “mame”, sa se reflecte asupra situatiei din invatamant, care distruge o intreaga natiune sau a drumurilor proaste care cauzeaza anual sute de accidente, indiferent de viciu.

     Asta e umila mea parere si poate termenul de comparatie e putin exagerat, dar pur si simplu sunt uimit de abordarea unora. Intradevar, “daca eu as fi guvernul”, mi-ar fi mult mai comod sa adopt o lege prin care sa instig oamenii intre ei, urmand sa fie mult mai usor de controlat ulterior (dezbina si cucereste).

  • March 25, 2016 at 6:14 pm
   Permalink

   Nu ne intereseaza ca nu poti intra tu in restaurante cu **** 😀 da-i la fata ta sa suga biberonul sa prinda meseria din timp . Exista baruri de nefumatori , ce cautati voi cu **** vostri in barurile de fumatori ? Legea spune ca in bar fi-ta n-are voie ca nu are 18 ani si acolo se consuma alcool, tu faci ceva ilegal sa o duci acolo deci ciocu mic ** . Vrei sa mergi la restaurant ? Mergi la nefumatori ca sunt destule **** .

   Reply
   • March 25, 2016 at 6:34 pm
    Permalink

    Comentariul tau este fara cusur, limbajul denota un nivel de educatie elevat. Cand citesc asemenea replici sunt incantata de modul in care se poate sustine o discutie, cu oameni seriosi!!! Deci sa o tii tot asa, sa fi o persoana deschisa la comunicare, sa dai argumente puternice!!! Tu reprezinti viitorul Romaniei!!! Bravo!!! ;)))))))))))))))))))

    Reply
 • March 25, 2016 at 6:22 pm
  Permalink

  Depun mult mai multa vehementa cand discut despre sistemul educational sau sistemul sanitar, dar aici se discuta despre noua lege a fumatului in locurile publice, asa ca, am incercat sa raman la subiect, nu sa incep sa deschid o discutie pe alta tema. Sunt fumatoare, dar nu ma simt jignita de faptul ca trebuie sa-i respect pe cei care nu fumeaza si sa ies afara cand vreau sa fumez. Este vorba de obisnuinta.
  Iar in privinta comentariului scris de Dl. Achim – Legea Nescrisa a Bunului Simt, cred ca aceeasi lege ar trebui sa se aplice pentru toti, si pentru cei care folosesc cafenelele si restaurantele ca loc de expunere a caracteristicilor animale. Si inca ceva, inclusiv in cofetarii se fuma. Asa ca ce as putea sa fac eu, ca mama cand vreau sa ma intalnesc cu o alta mana, sa bem un suc iar copii sa serveasca un suc si un mic dejun, dac legea voastra a “bunului simt” imi interzice sa intru in cafenele, pizzerii sau restaurante. Detinem cumva, noi , restul lumii, care acceptam aceasta lege, litera “stacojie”? incercati sa vedeti toate partile rele dar cat si cele bune, apoi trageti o linie si vedeti daca se meritasa faceti atata valva si sa va plangeti atat de mult. Nimeni nu interzice fumatul, doar impune niste reguli ca persoanele care nu au acest viciu sa sufer. toate vor intra in normalitate. schimbarile sunt greu de acceptat mai ales can trebuiesc aplicate pe populatie. e normal sa va simtiti atacat, sa nu doriti sa renuntati la obiceiuri, dar aceasta schimbare, in opinia mea este folositoare.

  Reply
  • March 26, 2016 at 10:00 am
   Permalink

   Sunt curios: din 7 zile pe saptamana de cate ori mergeai in bar , restaurant sau pub? Sincer nu cred ca fumezi! Cred ca iti place discutia si atat!

   Reply
   • April 26, 2016 at 1:26 am
    Permalink

    ?Fumez de 20 de ani! Si de iesit, ies la final de sapt Intr-o bar dar in restul saptamanii beau cafeaua in oras! La cafenele, etc! Si mie mi s-a part greu acum 5 ani sa fumez afara din restaurant dar in scurt timp a devenit obisnuinta!

    Reply
  • March 26, 2016 at 3:49 pm
   Permalink

   Eu nu ma duc la cofetarie, unde sint copii,sa fumez; nu vad deloc normal ca un parinte sa-si tiriie copilul in pub, unde eu fumez(si vreau sa-mi tihneasca); restaurantele aveau compartimente pentru NEfumatori; acolo era spatiu pentru familiile care voiau sa-si aduca copiii la restaurant si, nu erau deranjate deloc de fumul de tigara. Nefumatorul care mergea la “fumatori” , o facea in deplina cunostinta de cauza sau, pentru ca nu stia sa-si impuna punctul de vedere(desi intr-o familie cu un adult fumator, unul nefumator si un copil, responsabil ar fi fost sa se mearga la “nefumatori”)
   Consider ca aceasta lege a fost data pentru idiotii(fumatori sau nu) care nu inteleg cum sa-si protejeze copiii , si pentru idiotii care nu inteleg ca nu doar ei au drepturi.
   (bine ca e legal sa te droghezi…)

   Reply
   • April 26, 2016 at 1:31 am
    Permalink

    Esti sigur ca se respecta treaba cu delimitatul spatiului? Eu am observat ca nu! Dar am o singura dilema pana la urma: de ce sunteti atat de intoleranti cand oamenii au alta opinie contradictorie cu a voastra?

    Reply
 • March 26, 2016 at 11:27 am
  Permalink

  Nu e vorba de schimbare….problema este ca e exagerata legea…..in taxi nu , in statia de autobuz nu, in parc nu, nu ai voie cu tigara electronica in mijloace de transport, etc….. in toate tarile civilizate exista locuri special amenajate ptr fumatori……doar la noi nu se poate! Oare noi nu platim taxe si impozite ca si nefumatorii? Este vorba de discriminare….in conditiile in care peste 60 la suta din romani sunt fumatori!

  Reply
  • April 16, 2016 at 12:19 pm
   Permalink

   In mijloacele de transport in comun este interzisa utilizarea tigaretei electronice, dar pentru incalcarea acestei interdictii nu este prevazuta o sanctiune. Deci norma juridica are caracterul unei recomandari.

   Reply
  • April 26, 2016 at 1:36 am
   Permalink

   Da, poate ca este exagerata! Dar sa stii ca nu exista locuri amenajate ptr fumatori in alte tari! In Anglia daca atunci tigarea pe jos si te print Platesti 80 de lire. Au intradevar cate un cos mic de gunoi si stai langa si fumezi! Dar atat! ?

   Reply
 • March 26, 2016 at 3:37 pm
  Permalink

  Se poate fuma in spatii publice inchise, cu acoperis sau fara acoperis. 🙂

  Reply
 • October 23, 2016 at 1:38 am
  Permalink

  Am si eu o intrebare pentru nazistii antifumat: unde mama dreaq sunteti voi acum, mai mizerabililor? De ce postati diaree si ura aici si nu sunteti in baruri si restaurante?! Ca mor pe capete aceste stabilimente care sunt acum smoke free, unii mai rezista in joc doar in speranta ca se abroga legea asta fucktardata! Atat v-ati agitat ca vreti sa puteti merge cu copilul in bar (da, am citit asta de zeci de ori, si ma gandeam doar “ce mortii tai cauti cu copilul intr-un bar?”) iar acum stati acasa sa postati rahat inveninat si consum zero…
  In fata confratilor de suferinta imi cer scuze pentru limbaj, dar am vreo 6 luni de cand n-am mai putut intra in niciun bar sau restaurant, si-s extrem de “calm” si “fericit”, de unde si reactia mea 🙂

  Reply
 • January 7, 2017 at 2:43 pm
  Permalink

  Am un fast-food , un bar-cafenea , si un club.
  La fast-food , sunt de acord sa nu se fumeze , e si logic , dar la cafenea si la club , este ridicol !
  Cred ca ANA merge si la club cu copilul , sau poate ca nu a fost in club niciodata , caci pe ea n-o deranjeaza sa iasa la tigara pe minus 15 grade, transpirata …
  Am clienti care nu mai vin in club pentru ca s-au imbolnavit rau iesind la tigara infierbantati de la dans , si clienti care nu mai vin la cafea pentru ca nu pot sa iasa pe temperaturile astea afara ,la tigara, sa acompanieze cafeaua asa cum se cuvine la orice fumator.
  Si asta pentru ca legea asta , asa cum este facuta , nu-mi permite sa amenajez nici afara un spatiu pentru fumat , caci fara pereti si acoperis , caldura radiatoarelor se risipeste direct in aer, si pretul curentului si al gazului nu-s asa de ieftine ca in alte tari unde se practica terasele incalzite pt. fumatori…
  Tendinta clientilor este sa-si bea cafeaua acasa , unde pot sa si fumeze , si in loc de club sa mearga pe la prieteni , cu o sticla , ca sa nu fie obligati sa iasa la fumat infierbantati de pe ringul de dans…
  Concluzia este ca in iarna asta v-oi inchide si cafeneaua , si clubul , care au devenit complet nerentabile de cand cu aceasta lege , si am sa trimit in somaj cei 14 angajati, pentru ca nefumatorii nu ies mai mult ca inainte , si in ritmul asta nu o sa mai aiba nici ei unde sa iasa in curand. O sa stea toata lumea acasa , atat fostii clienti , cat si fostii angajati.
  Dar eu de fumat tot nu ma las !!! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Drept la replică – Nevinovatul candidat partea I

Aceasta este publicarea unui drept la replică solicitat public pe Facebook Materialele la care se face referire le puteți vizualiza...

Bușteniul va inflori in curând – Felicitări și nota zero

Astăzi in acest articol veți găsi o ”pomadă pentru genunchi”, nu vindecă durerea dar o mai calmează. Precum știți, acum...

Close