Ultimele articoleSâmbătă 5 martie și respectiv duminică 6 martie, în orașul Bușteni se va desfăsura a III-a ediție a Festivalului de muzică și dans pentru copii ”Pentru tine, dragă mamă”, o manifestare cultural – artistică educațională, extrașcolară, de nivel interjudețean, organizată de Școala Gimnazială Nestor Urechia –Bușteni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Primăria Orașului Bușteni.

Anul acesta datorită succesului avut la edițiile anterioare, festivalul se va desfăsura pe parcursul a două zile , adunând laolaltă peste 30 de cluburi, 140 de momente artistice, aproximativ 800 de copii. Concursul va cuprinde o secțiune de interpretare muzică ușoară și o secțiune de dans coregrafic, structurată în mai multe categorii de jurizare : Dans Modern, Fantezie Coregrafică, Musical, Dans Latino, Dans de Societate, Dans de Caracter, Dans clasic, Dans Acrobatic, Open Fuzion, Open Master Dance, Show-Revue.

Juriul va fi format din profesori din domeniul muzicii și dansului, inspectori și reprezentanți ai comunității locale.

Un partener important al festivalului este Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” ai cărei membri se vor implica în buna desfășurare și organizare a evenimentului.

De asemenea, la fel ca în anii anteriori D-ul Primar Emanoil Savin va asigura fondul de premiere, un marțisor oferit copiilor participanți precum și mamelor acestora.

Evenimentul îşi propune să ofere invitaților ocazia de a descoperi şi promova activitățile extrașcolare adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6-18 ani, pe care unitățile școlare/palatele/cluburile copiilor le dezvoltă în județul Prahova dar și București, Pitești, Craiova etc.

Festivalul se va desfășura la Centrul Cultural ”Aurel Stroe” – Bușteni, o gazdă primitoare a evenimentelor de profil de pe Valea Prahovei.

ONE_8829

ONE_7242

ONE_8547

ONE_7493

ONE_7288

ONE_7352

ONE_7562

ONE_7602

ONE_7671

ONE_7794

ONE_7964

ONE_8397

ONE_8451

ONE_8498

ONE_8569

ONE_8904

 

___Vizualizari 509

Numar record de copii într-un concurs de pe Valea Prahovei

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Pentru a vizualiza conținutul

Read more:
Document-221
Ziar de Busteni va pregateste ceva !!! – ” Ce am fost si ce am ajuns ! – Catunul Busteni “

<<Cine nu-si cunoaste trecutul va avea un viitor stralucitor , care se va vedea de departe ca este un "chitch"...

Drept la replică PSD Bușteni la articolul precedent

Am promis transparență totală și imi asum orice drept la replică, program de campanie pentru Bușteni și orice dezbatere constructivă...

Close