Ultimele articoleSâmbătă 5 martie și respectiv duminică 6 martie, în orașul Bușteni se va desfăsura a III-a ediție a Festivalului de muzică și dans pentru copii ”Pentru tine, dragă mamă”, o manifestare cultural – artistică educațională, extrașcolară, de nivel interjudețean, organizată de Școala Gimnazială Nestor Urechia –Bușteni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Primăria Orașului Bușteni.

Anul acesta datorită succesului avut la edițiile anterioare, festivalul se va desfăsura pe parcursul a două zile , adunând laolaltă peste 30 de cluburi, 140 de momente artistice, aproximativ 800 de copii. Concursul va cuprinde o secțiune de interpretare muzică ușoară și o secțiune de dans coregrafic, structurată în mai multe categorii de jurizare : Dans Modern, Fantezie Coregrafică, Musical, Dans Latino, Dans de Societate, Dans de Caracter, Dans clasic, Dans Acrobatic, Open Fuzion, Open Master Dance, Show-Revue.

Juriul va fi format din profesori din domeniul muzicii și dansului, inspectori și reprezentanți ai comunității locale.

Un partener important al festivalului este Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” ai cărei membri se vor implica în buna desfășurare și organizare a evenimentului.

De asemenea, la fel ca în anii anteriori D-ul Primar Emanoil Savin va asigura fondul de premiere, un marțisor oferit copiilor participanți precum și mamelor acestora.

Evenimentul îşi propune să ofere invitaților ocazia de a descoperi şi promova activitățile extrașcolare adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6-18 ani, pe care unitățile școlare/palatele/cluburile copiilor le dezvoltă în județul Prahova dar și București, Pitești, Craiova etc.

Festivalul se va desfășura la Centrul Cultural ”Aurel Stroe” – Bușteni, o gazdă primitoare a evenimentelor de profil de pe Valea Prahovei.

ONE_8829

ONE_7242

ONE_8547

ONE_7493

ONE_7288

ONE_7352

ONE_7562

ONE_7602

ONE_7671

ONE_7794

ONE_7964

ONE_8397

ONE_8451

ONE_8498

ONE_8569

ONE_8904

 

___Vizualizari 518

Numar record de copii într-un concurs de pe Valea Prahovei

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
O săptămână de neuitat in Bușteni și imprejurimi

Liceul Ion Kalinderu a beneficiat de un proiect de schimb de experiență intre elevi din Bușteni și Moissy-Cramayel – Franța...

HPIM2913
Traseu Bușteni – Saua Dichiu – Cheile Zănoagei, Bolboci, Cheile Tatarului, Pestera

Traseu Bușteni - Saua Dichiu,Cheile Zănoagei, Bolboci, Cheile Tatarului, Padina,Pestera Capacitate 6 persoane / autoturism 4 x 4 Disponibil: 2...

Close