Zilele Orașului Bușteni ?

Semnul de intrebare iși are oare sensul ?

primarieparc

Dimineață devreme 🙂 m-am trezit și am aprins televizorul in așteptarea ediției aniversare ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru că se desfășoară la Bușteni și se desfășoară cu un anumit prilej.

Ce prilej? … Cum , ce prilej ? … Sunt Zilele Orașului Bușteni 2016.

Pe la 9.30 l-am văzut pe dl. Primar, am auzit și văzut un play-back cu AMNA , copii și lume.

Știam că vor fi mulți copii pentru că ”s-a primit ordin” ca la 7.45 elevii să fie prezenți, că dacă NUUU ……. !

Pe la 10.20 m-am imbrăcat, nu chiar de sărbătoare, insă am plecat in oraș pentru a vedea cum a fost impodobit de sărbătoare de către Primar , Primărie, Consiliu Local dar și de către Agenții Economici, frumoasa noastră urbe, Stațiunea Turistică de Interes Național Bușteni, cea care pentru ACTIVITĂȚI TURISTICE – TURISM are in bugetul local exorbitanta sumă de o ( zero) LEI.

Cu diverse ocazii, locale sau naționale apar steaguri pe stâlpi, flori, coroane, animatori, d-astea de tragere de atenție.

001

Steaguri pe fiecare stâlp, trotuare curățate, animatori cu balonașe, clovni, lume multă ?

003

 

004

005

Trebuie să recunosc … este prima oară când văd că pasarela a beneficiat de sare .

006

Parcul Central, curățat de zăpadă, fanfara cântă, lume multă in Anfiteatru, muzică , vin fiert, colaci, mici, fripturi, dulciuri…

007 008Bannerele  … Prieteni. Aer curat și momente de neuitat… pe cealaltă scrie de Pablo Picasso

Bannerele au impânzit orașul, peste tot sunt afișe și indicatoare spre Partia Kalinderu dar și spre celelalte locuri in care se desfășoară ”ZILELE ORAȘULUI BUȘTENI 2016 ”

Cinste Administrației Locale care a reușit să organizeze atât de bine ziua noastră, a Buștenarilor sau Buștenenilor sau oricum incă ne-om numi.

O singură problemă ar fi aici, in toată plimbarea mea atât de captivantă nu am reușit să văd amplasate afișe prin ferestrele magazinelor și restaurantelor de pe marginea Potecii Naționale DN1 , rușine !

Sunt convins insă că și in Poiana Țapului, cartierul acela de care iși aduc toți aminte doar la alegeri, au fost la fel de bine organizate treburile, bannere la tot pasul, parcul plin de stegulețe, stâlpii la fel, afișe peste tot.

Ca buștenar, mulțumesc Administrației Publice pentru deosebita organizare a ZILELOR ORAȘULUI BUȘTENI 2016 cu indemnul : ȚINEȚI-O TOT AȘA ! … și vom vedea la VARĂ !

La MULȚI ANI BUȘTENI ! Nu fii supărat că putea fii și mai rău !

Incă odată ”MULȚUMIRI ORGANIZATORILOR ȘI SPONSORILOR !”… și vă urez să aveți zilele voastre organizate la fel !

 

___Vizualizari 1361

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0-0-0
Harta traseelor turistice

Pe aceasta harta  Ziar de Busteni va lucra pentru : Realizarea traseelor turistice marcate, obiective de interes, zone de belvedere,...

00017poianatapului
Poiana Țapului – Strada Gloriei

Fotografii realizate după cum urmează:  Nr 17. realizată în 1916 iar Nr. 18 în 1900, reprezintă în aceiași ordine - Poiana...

Close