Sfinxul are proprietar privat, LIBER LA ANTROPIZAREA BUCEGILOR

Ceeace este foarte grav ! Iar noi trecem cu vederea acest fapt, sau mă rog, doar unii dintre noi.

PUZ LAPTICI

După ce emisiunea România te iubesc – Bucegi intravilan  s-a terminat am rămas cu un nod in gât. Halucinante răspunsuri ale factorilor implicați, bâjbâieli și bâlbe.

Am stat și am privit inmărmurit cum suntem prostiți in față , minutul 6,14 … Toate terenurile pentru a fi treaba bine făcută au fost scoase din aria protejată și de atunci s-a pierdut urma … Asta a fost in 2000 și precum spusese anterior domnul director, dacă nu-i in Parc, nu-i treba lui … ”Sărumâna, la revedere !”

Nebunia nu se oprește aici , iar de la minutul 8,08 cu capul semeț, de DAC, Directorul PNB ne spune printre rânduri că SFINXUL ARE PROPRIETAR iar acestuia ii trebuie terenul.

Prin țara noastră, România, dacă ești PROPRIETAR, proprietatea este intangibilă și faci ce dorești cu ea și pe ea ( in anumite limite), așadar, dacă vă aduceți aminte că la nici doi pași de Babe un PROPRIETAR și-a INGRĂDIT CU GARD PROPRIETATEA blocând accesul turistilor, atunci nu o să vă mai mire scenariul MUTĂRII SFINXULUI sau și mai și ridicarea unui gard de vreo câțiva metri de jur imprejurul SFINXULUI, asta așa, pentru cei care doresc să aștepte până se intâmplă și tot vociferează că ”DE CE PETIȚII ! ”

Mârlănia declarațiilor nu s-a terminat … cică in PUG-ul APROBAT de către Consiliul Științific al PNB (?!?), terenul nu era intravilan și că PROPRIETARII care au cumpărat cu ACTE DE VÂNZARE CUMPÂRARE au fost induși de fapt in eroare de către vânzător ??? …  Aici am de făcut o remarcă :

SĂ MORI TU ? … Adică proprietarii au Carte funciară, cadastru , vize OCPI pe care scrie intravilan și noi suntem BOI !

DNA-ul se pare că nu se va autosesiza la DECLARAȚIILE PUBLICE făcute de dl. Director cu privire la scoaterea din ariile protejate, nici la faptul că terenul pe care DĂINUIE SFINXUL de mii de ani există un ”proprietar nervos”, dar asta e, intr-o bună zi ne vom sesiza noi că NU MAI ESTE SFINXUL pentru că așa a vrut ”artistul vreunui PUZ”, să pună vreun helioport in locul lui.

Si acum revin la fotografia cu PUZ-UL de la inceputul articolului, unde credeți că se află ”minunea” ? … In Șaua LĂPTICI, zona DJ 713 – Piatra Arsă, acolo pe unde tot scoteam articole in 2013 – 2014  că se vor construi vile cu piscine in vârf de munte și mă tot contestau cititorii și comentatorii și arătau că nu se poate vreodată intâmpla așa ceva.

Uite că se intâmplă :

029 035 036 037

Mda, HELIOPORT, PISCINĂ, PARC CENTRAL( In mijlocul PNB 🙂 ), HOTELURI P+3 …

 

038 039 040

Dacă vreți să cumpărați acest teren este deja de vânzare pe OLX la această adresă:  http://olx.ro/oferta/vand-10ha-bucegi-valea-dorului-transbucegi-puz-rezidential-si-turism-IDFvHP.html . Eu vreau comision de la vânzător dar si de la cumpărător 🙂 .

Se pare, după data de pe planșă că Perioada de Consultare Publică pentru acest PUZ a trecut DEMULT, prin 2012 ( inainte de realizarea MARII ASFALTĂRI a DJ 713 ), atunci când s-a dat startul la IMOBILIARE cu AVIZUL FAVORABIL AL CONSILIULUI ȘTIINȚIFIC AL PNB, iar acum LIBER LA ANTROPIZARE !

Interesant este că acest panou a apărut acum vreo două săptămâni aici nicidecum in perioada de CONSULTARE PUBLICĂ, pentru a putea fi contestat și atunci, la următorul interviu, Dl. Director de la PARC ne va spune că el s-a supus legii că a incuvințat , că dacă nu a contestat nimeni introducerea in intravilan, el ce să facă , să se opună ? Păi dacă este curs construcții, se dezvoltă zona, cresc incasările la impozite, d’astea deja auzite.

In concluzie, pentru a ne putea opune dacă va fi cazul, deci preventiv, pentru ca nu cumva să ne trezim FĂRĂ SFINX in aceeași locație vă invit să semnați PETIȚIA IMPOTRIVA MUTĂRII SFINXULUI DIN BUCEGI , măcar atât !

 

___Vizualizari 9443

4 thoughts on “Sfinxul are proprietar privat, LIBER LA ANTROPIZAREA BUCEGILOR

  1. inadmisibil si fara de reusita ; daca vor incerca macar sa puna manile alea murdare de furaciune si multe bijnite ilegale precum ” proprietate pe platoul bucegi ” , URMEAZA un nou episod din Seria POTOPUL ! asa sta scris dintotdeauna ! si de data asta Pamantul este curatat cu totul , ramanand doar Verdele cu copilul, Apa cu Vietuitoarele ei si Soarele cu Pasarile Lui !!! asa sta scris ! transmiteti mesajul ca si mie mi-a fost transmis prin vis !!! MS

  2. Faceti, vă rog investigatia până la capăt. Datele de la Oficiul de cadastru si Publicitate Imobiliară sunt publice. Aflați cine este proprietarul si cum a intrat in posesia terenului. Dacă a fost pus in echivalent prin retrocedare prin echivalent, atunci cel care a semnat titlul de proprietate trebuie să răspundă cumva pentru un asemenea abuz

  3. Mars ma sclavilor! Unde plm va credeti? La munca ba! Pai ce credeati voi ba? Ca faceti ce vreti? Iobagilor! :))))))) Aveti exact ce ati votat, democratie si proprietate privata. Ce nu va mai convine? Mars in Rusia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bușteniul sub zăpada de vară

Suntem in anul 2o 20 și ceva și CL Bușteni prin Hotărâre de consiliu a aprobat ca vara să fie...

002-1
Bușteniul s-a fluidizat din nou

Zice lumea că sunt eu cârcotaș și că văd numai lucrurile rele care se intâmplă prin grădina de după Poarta...

Close