Sfinxul din Bucegi va fi mutat in altă locație

Chiar dacă sună a SF este crunta realitate ! Sfinxul din Bucegi va fi mutat pentru că ”proprietarul” dorește să construiască cartiere rezidențiale, vile, hoteluri și cine mai știe ce.

Sfinx cu cabana

Vom afla multe ”noutăți” Duminică 25 octombrie de la ora 18.00 la România Te Iubesc la PRO TV

 

Posted by ROMANIA, TE IUBESC! on 20 Octombrie 2015

rti

Așa ceva vezi doar odată in viață !

Directorul Parcului Natural Bucegi declară :

” Proprietarul a spus că dacă-mi trebuie Sfinxul pot să mi-l mut in altă parte ”  …

De vis urât !

Mă intreb și eu așa, a prost … Cum este posibil TOVARĂȘU’ Director să iți spună cineva așa ceva și tu să TACI ?

Până acum ar fi trebuit să vuiască presa, televiziunile, guvernul, UE, Natura 2000, toate pornite de la sesizarea TA , domnu’ Director, nicidecum pentru că te-a intrebat cineva din mass-media.

 

Dacă nu intreba nimeni vedeam cum găseam un anunț in locul Sfinxului din Bucegi – ”Sfinxul s-a mutat la Muzeul Satului din București ! ” sau și mai bine ” S-a mutat in curtea Primăriei Bușteni pentru a se putea oficia căsătorii”

Căsătorie-oficiată-la-Sfinxul-din-Bucegi-III

Din câte știu, ca să construiești in vârf de munte ai nevoie de Avizul Parcului Natural iar matale ești taman Directorul PNB, care ne vei spune că ”au existat presiuni” și a trebuit să fi de acord cu grozăvia.

Abia aștept să văd emisiunea România Te iubesc din 25 octombrie incepând cu orele 18.00 la PRO TV, poate vom afla și multe altele … 🙂 🙂 🙂 .

Până atunci puteți vedea mai multe detalii la următorul link : https://www.facebook.com/RoTeIubesc/videos/1180874301926948/

Update: Intre timp s-a creat și o petiție online pe care o puteți semna aici :

Petiție impotriva mutării SFINXULUI

 

___Vizualizari 42532

33 thoughts on “Sfinxul din Bucegi va fi mutat in altă locație

  1. directorul pnb e degeaba acolo…cred ca in toti anii astia nu a facut nimic in afara de jocurile unor smecherasi…dar toti astia de la parc se supara daca-i intrebi de ce nu iau atitudine…sunt destul de penibili

  2. Nici nu stiu ce comentariu sa scriu, pentru ca imi vin in minte doar insulte… Cred ca nu sunt zdraveni la cap. Asa ceva e inadmisibil si daca stam cu mainile in san, imbecilii astia maine se vor trezi ca vor sa mute toata Romania, bucata cu bucata pe cine stie ce insule pustii…

  3. Chiar suntem tampiti ……cum sa se poata intampla asa
    ceva?asa ceva nu este permis nici daca ai demonstra cu acte ca esti proprietar.ceace nu este cazu.nu cred ca a fost cineva proprietar pe acesti munti decat daci.iar daca a cumparat cineva de la hotii de parlamentari s-au asa zisii guvernanti corupti si hoti sa se spele cu actele pe cap.asa ceva nu se va-ntapla.nu au dreptul sa faca asa ceva cum nu au nici dreptul sa vsnda din proprietatea TARII.

  4. Cine frate se crede proprietar? Prprietar este poporul roman!La dracu’cu toti deceleratii,fratilor trebuie sa ne unim ca sa conservam valorile si sa salvam natura de aceste comportamente deviante!

  5. Nu ma mira nimic in Romania! Tara lui Andrei…plina de oameni harnici,iubitori,simpatici mai ales ! De netăgăduit si de necombătut asemenea informatii !…aveti dreptate …..Sfinxul din Bucegi !

  6. Interesul national e mai presus decat proprietatea….cel putin asa era pe timpuri. Daca ii lasam suntem mult mai prosti decat imi imaginam!. Rusine proprietarului!

  7. Nu trebuie să fii jurnalist ca să scrii. Dar, omule, zău, ce faci tu aici e ruşinos.

    A face trafic bazându-te pe faptul că cititorii tăi sunt credului e urât, zău.

    Proprietarul, conform unui articol PRO TV de prin ianuarie 2015, e fostul şef al Ocolului Silvic, iar terenul cu pricina e, de fapt, o parte din pădure.

    1. @ ADI
      Buna ziua,
      Aici nu este vorba de trafic ci de Trailler-ul din link pentru emisiunea ROMANIA TE IUBESC care va fi difuzata la PRO TV duminica de la 18.00. Dacă urmaresti filmuletul vei vedea ce spune Dl. Director al PNB. Tot așa a spus și după ce a aprobat ASFALTAREA pana la Piatra Arsă. Tot acest domn a AVIZAT FAVORABIL introducerea in intravilan a BUCEGILOR, deci …
      Din cauza traficului abia abia mai poate fi citit ZdB iar asta mă incomodeaza destul de mult dar știrea asta este ceva important.
      Cu stimă,

  8. Oameni buni,
    Cineva e nebun in tara asta, Trebuie sesizate de catre ONG-uri, in paralel , urmatoarele : Agentiile de Mediu Prahova si Dambovita, Administratia Parcului Natural Bucegi, Agentia Nationala de Mediu, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, DNA, ANI si bineinteles televiziunile. Proprietarul este STATUL si acesta nu ar trebui sa permita nici o constructie in incinta Parcului Natural Bucegi, indifferent cine ce revendica. Si eu pot sa affirm ca imi apartine cladirea Guvernului ! Ma crede cineva, oare ? Sau mai si vine sa imi intocmeasca acte de proprietar pe ea ?

  9. Proteveu’ nu mai stie cum sa-si faca reclama ! Urmatorul anunt va fi probabil despre mutarea palatului Parlamentului in locul Sfinxului … La puscărie !!!

    1. Cred ca e o manipulare și o minciuna crasă a jegoșilor care au furat și fură în continuare sa vadă reacția noastră dacă mai avem patriotism, în caz că nu, să-și poată duce până la capăt planurile satanice! Să lase Sfinxul în pace, fiindcă reprezintă Sufletul Neamului Românesc și Dacic și Omenesc din cele mai vechi timpuri, că dacă nu vor vedea ei ce înseamnă să te pui cu forța nebănuita de nimeni vreodată, venită de la Cel Mai De Sus! Vai de ei bieți sărmani!

  10. cum plm sa muti sfinxul? astia-s normali la cap? si ce propietar?
    1- daca vrei sa-l conservi, il acoperi cu un cum de sticla
    2- daca e chiar adevarata stirea si nu e sf, propietarul e mai prost ca mos craciun, pt ca daca vrea sa construiasca si sa-l distruga. o sa fie un plus pt el ca ”view” din balcoane… plm, ce-i cu voi in romania? v-ati tampit si cocalarit toti?

  11. Romania are nevoie de un spital nou de psihiatrie,cuplat cu o pucarie cat Casa Poporului.Abia atunci va incepe sa functioneze mai bine tara asta.
    Asteptam cu interes progresele ingineriei genetice care sa reuseasca sa elimine din genetica unora hotia.

  12. Nici comunistilor nu le-ar fi trecut asa ceva prin cap cat erau ei de machiavelici.Asa sa arate oare democratia? Fiecare sa faca ce vrea??

  13. Păcat că nu mai este Mazăre primar,că-l planta în Mamaia.Și ar fi fost “beton” să danseze samba,in fața Sfinxului(fost Bucegi)pe plajă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Despre mitingul PNL din București din 6 noiembrie

In primul vreau să mulțumesc susținătorilor PNL Organizația Bușteni care au fost prezenți in Piața Revoluției in după amiaza zilei...

Alegeri locale – 2012 rezultate finale -Busteni

REZULTATE FINALE "Alegeri locale 2012" Orașul Bușteni:  Emanoil Savin - primar - PDL  -----------------  Savin Emanoil - consilier local -...

Close