Ultimele articoleKaizen Institute România, compania de consultanță de business la nivel global, în parteneriat cu Asociația ”KAIZEN Manager Club” și Cris-Tim anunță lansarea acțiunii “5S Public” care are ca obiectiv ecologizarea spațiilor publice din România, în stil japonez, conform filozofiei Kaizen.

kaizen

5S Public” este un eveniment complex de aplicare a metodelor japoneze Kaizen Institute pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, administrație publică, mass media și ONG-uri. Această acțiune contribuie la dezvoltarea spiritului civic și la o îmbunătățire a cooperarii la nivelul tuturor partenerilor sociali.

Acțiunea din acest an, aflată la a patra ediție, reunește membrii Asociației Clean Up Japan, sosiți special în România pentru acest eveniment, precum și top executivi ai unor companii românești de renume, precum Radu Timiș, președinte Cris-Tim. Managerilor români și japonezi li se vor alătura în acest demers voluntari și reprezentanți ai autoritaților locale, care vor participa activ la ecologizarea zonei Silva – zona Telecabinei, din Busteni.

Acțiunea “5S Public” 2015  va fi continuată apoi în Sibiu, unde va fi organizat un Seminar KAIZEN pentru promovarea acestui concept de management, și în Cluj- Napoca, cu activități în cadrul Colegiului Național ”George Coșbuc”.

Parteneri/Sponsori/Organizatori România

Primăria Bușteni, Liceul ”George Coșbuc” Cluj-Napoca, Muzeul Național Astra Sibiu, Cris-Tim, Eldon, Hirschmann Automotive, Sunimprof Rottaprint, Supremia Grup, Stabilus România, companiile membre ale Asociației KAIZEN Manager Club, Cercetașii României, ONG-uri, KAIZEN® Institute România – KIRO.

Parteneri Japonia

Asociația Clean Up Japonia

The Overseas Human Resources and Industry Development Association

Despre Kaizen Institute

Institutul Kaizen sprijină companiile din întreaga lume în vederea obținerii de performanțe prin îmbunătățirea continuă a oamenilor, proceselor și sistemelor.

A fi Kaizen înseamnă să te respecţi atât pe tine ca om, cât şi mediul din care faci parte. Astfel, filozofia Kaizen poate fi aplicată nu doar în mediul de afaceri, ci şi în mediul social, ca punct de plecare spre atingerea armoniei. Kaizen, în practică, înseamnă că toți membrii echipei în toate părțile organizației caută în permanență modalități de îmbunătățire a operațiilor, și angajații de la fiecare nivel al companiei se supun acestui proces de îmbunătățire.

Kaizen necesită stabilirea unor obiective și ținte clare. Depinde foarte mult de o atitudine pozitivă, concentrându-se mai degrabă pe ce ar trebui facut, decât pe ce poate fi făcut. Un instrument util pentru organizarea locurilor de muncă sunt cei 5S. Denumirea vine de la cinci cuvinte japoneze care încep cu litera S, respectiv Seiri (Sortare), Seiso (Strălucire), Seiton (Sistematizare), Seiketsu (Standardizare) şi Shitsuke (Sustinere).

Niciun proces nu poate fi declarat vreodată a fi perfect, dar poate fi întotdeauna îmbunătățit!

Pentru mai multe detalii vă rugăm vizitați www.ro.kaizen.com

Sau la adresa de e-mail : romania@kaizen.com

___Vizualizari 476

Curățenie la standarde japoneze prin Acțiunea 5S Public la Bușteni
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
salvamont
Un pic despre SALVAMONT Bușteni și nu numai

De mult timp citesc pe internet despre diverse activitați sau acțiuni ale unor membrii din echipele Salvamont Busteni sau Sinaia...

DSCN6030
Clorinarea apei la Bușteni – mizeria reloaded- partea I

O mizerie marca Compania Națională de Investiții este reluarea proiectului de clorinare a apei potabile de la Bușteni. Despre acest...

Close