Ultimele articole
Se vede treaba că am inceput să devin ”săgeata” din inimile sfâșiate, dar nu trimis de Cupidon ci de Nicăieri 🙂 . Se mai vede cu ochiul liber că dacă mai fac câte o aluzie la câte vreo ”boroboață”, lumea citește dar mai și ințelege și incearcă să indrepte .

dragobete

De curând spuneam intr-un articol că parcă văd că de Ziua Indrăgostiților – 14 Februarie , care este și Ziua Morților in calendarul Ortodox s-ar putea să vedem vreo petrecere cu colivă in loc de tort și ceva cununii pentru o zi pe la noi pe pârtie. S-a citit, s-a băgat la cap și s-a anulat evenimentul cu toate că era cuprins in CALENDARUL EVENIMENTELOR pe 2015

Mare problemă, pentru că se vede treaba că ”bănuții” de promo și diplome, certificate, șampanii, artificii și cine mai știe ce, deja se cheltuiseră și cum acum este destul de complicat să mai plătești ceva fără să se execute, trebuie organizat evenimentul.

Deci, pentru cei care mai vor incă să se cunune pentru o zi, se poate, in ziua de MARȚI, 24 Februarie 2015, la Pârtia Kalinderu, conform site-ului Primăria Bușteni.

Am câteva mici precizări de făcut:

Cununiile de o zi vor fi efectuate de către edilul localității, ca si in anii anteriori, dl Emanoil Savin.

Domnul edil Emanoil Savin este Deputat” şi Secretar al Comisiei Administrativ Bisericeşti pe zona Muntenia-Dobrogea, ales de Preafericitul Daniel in 2010, și VA INCĂLCA TAINA SFÂNTĂ A CUNUNIEI IN ZI DE POST( Postul Paștelui ), chiar dacă este zi de Dragobete.

Acum, dacă ne dăm credincioși, nu trebuie oare să citim măcar Calendarul Bisericesc ? Pe acolo scrie că nu se fac nunți in Posturi și sunt și perioadele trecute. Asta bineințeles dacă, ai Calendar Bisericesc, ai ochelarii la tine 🙂 pentru că este scrisul mic și ști să citești.

Stiu că nu are nimic O Biserică cu O Primărie, dar când edilul tău este ”cavaler bisericesc” și face d-astea cu cununii in post nu, poți să nu-i ”transmiți” mesaje de Dragobete. Apropos, de Dragobetele Ortodox, tinerii iși fură câte un sărut, nicidecum nu are treabă cu cununia de-o zi.

Aș incheia cu un ”Ți-am furat un pupic și de Dragobete!” dar nu ar fi frumos din partea mea așa că inchei cu ”Să (NU) Căsătorii pentru o zi, de Dragobete pe pârtia Kalinderu din Bușteni” ci ”Hai la Schi pe Pârtia Kalinderu din Bușteni chiar și de Dragobete ! ”  că sună mai ”normal”.

După acest articol mă aștept spre exemplu, că există un precedent, să se strice vremea și ”din cauza condițiilor atmosferice” să nu se mai poată efectua cununii pentru o zi, ca la Cupa Buștenarului, cu amânare la anul 🙂 , ca să nu mai zică nimeni că doar vorbesc și nu dau și soluții 🙂 🙂 .

 

 

 

 

___Vizualizari 475

Când ”Dragostea” tâmpește de Dragobete
Tagged on:                             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
081
Structura anului școlar 2015 – 2016 , vacanța de vară scurtă abia de la anul

Semestrul I Cursuri – luni, 14 septembrie 2015 – vineri, 18 decembrie 2015 În perioada 31 octombrie – 8 noiembrie...

DSCN1743
ZONA DE agrement VALEA CERBULUI

    Din cărti aflăm că: ” ... Componenta importanta a unei oferte turistice atractive, agrementul se constituie ca un...

Close