Din nou feerie la Bușteni

Anul trecut in seara in care trebuia să vină Moș Niculae, Primăria Orașului Bușteni a oferit un moment feeric prin impodobirea Parcului Central cu mii și mii de luminițe, un brad albastru, multe culori și figurine, trupe de muzică și dans. Efort financiar … 600.000 RON dar a meritat!

Anul acesta, in această seară, din nou Primaria Orașului Bușteni prin bunăvoința Consiliului Local și al Primarului au organizat aprinderea Bradului de Craciun.

DSCN6613

Momentul de start a fost apriderea tuturor luminițelor și un foc de artificii impresionant, timp in care personajele magice, Moș Nicolae sau Crăciun alături de spiriduși și-au făcut apariția printre reni, de data aceasta vii. Spectaculozitatea momentului a fost respectarea orei 17.30, semn că Moș Nicolae este mult mai important ca alte zile ( exemplu: 1 Decembrie ).

DSCN6569

DSCN6573

DSCN6576

DSCN6577

DSCN6578

DSCN6580

DSCN6581

 

DSCN6600 DSCN6604

Trupe folclorice sau de dans n-au mai antrenat Amfiteatrul ca anul trecut dar au fost unele discursuri și urări ale autorităților pentru startul sărbătorilor de iarnă.

Moșul a oferit pungi cu dulciuri pentru copii, ajutat fiind de Primar .

DSCN6586

DSCN6607

Din nefericire, zăpada căzută săptămâna trecută s-a topit insă in cel mai scurt timp va ninge și localnicii dar și turiștii se vor putea bucura de zăpada de pe Pârtia Kalinderu care, cine știe, va beneficia și de aprinderea nocturnei, realizată, ca si parcul central pe bani europeni, sau de la doamna Udrea, sau … dar cine iși mai aduce aminte, important ar fi să se aprindă!

Seara aceasta va continua cu găsirea in ghetuțe, de către copii cuminți, de dulciuri sau pentru cei mai puțini cuminți, dulciuri și nuielușe 🙂 .

DSCN6610

La mulți ani copii și un Moș Nicolae dulce, dulce !

Pentru mâine, Nicolailor și Nicoletelor ,  La mulți ani !

Iar de la Primăria Bușteni :

DSCN6611

 

 

___Vizualizari 701

2 thoughts on “Din nou feerie la Bușteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0261
Protected: Pe șleau de la Bușteni 2014, retrospectiva prezumției de nevinovăție

There is no excerpt because this is a protected post.

0001csc
1972 – Club sportiv Caraimanul

Odată demult la Bușteni functiona Clubul Sportiv Caraimanul cu diverse specialitati gen fotbal, schi, schi fond atletism etc. Acestea sunt...

Close