Ultimele articole
Cea mai bună intrebare la care vom avea un răspuns abia peste mulți ani.

🙂 … acum mult timp m-am uitat la un meci de fotbal, România cu nu mai știu cine, cert este că era acea echipă cu Rud Gulit care ne-a bătut cu 4 la 0, țineam cu România. In copilărie țineam cu Universitatea Craiova și de câte ori mă uitam la meci, Craiova pierdea. Nu m-am mai uitat la meciuri de teamă să nu-mi piardă favoriții.

cartezdb

După ce am avut drept de vot, la fiecare tur a pierdut candidatul cu care am votat, indiferent dacă au fost locale, parlamentare sau prezidențiale, cu o mică excepție, localele din 2008 🙂 , dar n-am renunțat să mă duc să votez.

Experiența 2008 m-a făcut să cred că ceva s-a schimbat și că pot să mă uit din nou la meciuri, primul a fost a lui Lucian Bute la București când a câștigat dar din nefericire in acel minut m-am dus la baie și am pierdut faza 🙂 , insă n-am mai vrut să ratez meciul intre Bute și Froch … a pierdut Bute, pe urmă m-am uitat la meciul cu Simona Halep … a pierdut Simona, am decis să nu mă mai uit, din nou, la meciuri , insă m-am dus la vot anunțând și votând cu Victor Ponta !

Acum dacă am piedut sau am câștigat eu , nu cred că este important, poate că țin ghinion , poate că nu, insă asta nu inseamnă că ar trebui să fiu duplicitar și să spun sau să votez altfel pentru a se intâmpla sigur cum vreau eu, totuși … există un pragmatism.

Important acum este să vedem ce ne rezervă ziua de mâine cănd voi fi foarte atent ce va zice Curtea Constituțională cu privire la incompatibilitatea Presedintelui ales ieri, pentru că dacă este COMPATIBIL, ANI DISPARE pentru că este foarte clar că … ANI A FĂCUT DOSARE POLITICE,iar in acel moment toți cei care au dosare făcute de ANI (4000 de primari și consilieri etc ) sunt LIBERI și foarte compatibili, ceeace inseamnă că JUSTIȚIA a pierdut. Dacă e incompatibil va fi destul de complicat de inghițit gălușca cu STATUL DE DREPT și independența Justiției versus DORINȚA POPORULUI .

Dar poate că există și o altă posibilitate … Care ?

Pe scurt privind cele descrise mai sus cred că am votat decent, presupunând că nu ar fi tocmai confortabil ori să se organizeze incă un rând de alegeri prezidențiale care … după exact 25 de ani … ori să văd că nu mai avem stat de drept iar Justiția să tragă cu ochiul la ce se intâmplă pe lângă ea .

Dar vom vedea ! In principiu , am pierdut sau am câștigat, avem Președinte și nu mai avem Justiție , avem Justiție dar nu mai avem Președinte ? Dacă ANI a făcut dosare politice atunci DNA ce-o fi făcut ? INTERESANT

Mâine ( marți), probabil, vom avea și o variantă 3, sau poate nu !

 

___Vizualizari 477

Am pierdut sau am câștigat sau poate că …
Tagged on:             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Oferta electorală ALDE – Interviu cu Alin Rotaru –PREȘEDINTE INTERIMAR ALDE BUȘTENI

Oferta electorală ALDE - Interviu cu Alin Rotaru –PREȘEDINTE INTERIMAR  ALDE BUȘTENI Acest interviu/discuție a avut loc in data de...

Dichiu,Piatra Arsă și inapoi pe DJ 713

A sosit primăvara intr-un final. Soare, cald, lume multă, poate prea multă :) , așa că , dacă tot n-am...

Close