Ultimele articole
Ca mulți alții am asistat aseară la o primă dezbatere electorală intre doi pretendenți la conducerea unei țări, ROMÂNIA. Poate că nu acordam mare atenție acestei dezbateri dar era pentru ȚARA MEA, România in care trăiesc de vreo câțiva anișori buni.

Am prins câțiva ani din viață pe timpul ”comuniștilor”, apoi i-am petrecut pe toți ceilalți AICI, in aceeași țară crezând in dezvoltarea capitalistă.

După 25 de ani pot spune că țara mea s-a transformat, in BINE, chiar dacă nu s-ar spune.Alternarea puterilor de dreapta și de stânga m-au convins că o schimbare se realizează dacă se schimbă ceva și din 4 in 4 ani sau din 5 in 5 ceva oricum se schimbă.

Am crezut intotdeauna in forțele de dreapta, că vor ”crește” România, că vom trai bine intr-o Românie a bunului simț, a cinstei și corectitudinii, a capului sus, pentru că acum 25 de ani asta am vrut cu toții, că doar nu s-a  ieșit in stradă pentru o continuitate a sistemului comunist.

Aseară totuși toate crezurile mi-au fost spulberate, am văzut că ”stânga” a invățat ce inseamnă ”dreapta”, a invățat și s-a pregătit să preia o ROMÂNIE care a dus-o bine in ultimii 10 ani și să o dezvolte cu ”ambele mâini”, frumos și armonios, cu respectarea minimă a ceeace ne dorim cu toții, liniște socială, pace, dezvoltare, o Justiție , dacă nu independentă, cel puțin EGALĂ pentru toți, in timp ce dreapa nu a invățat NIMIC.

Dezbatearea de aseară m-a făcut să văd un OM PREGĂTIT, gata să răspundă, să apere și să se apere atât impotriva răutății cât și impotriva șmecherelii de cartier, un om care a avut toate vorbele la el, toate datele, toate… semn că ECHIPA cu care lucrează este la fel de bine pregătită.

Sunt ROMÂN, căpos, că n-am ascultat un Președinte care mi-a spus să plec din țară, că aici n-am ce face, n-am plecat, dar nici scandal nu fac că nu pot vota la vreo ambasadă pe care am vizitat-o din cinci in cinci ani și m-am făcut că votez cu ăla care m-a sfătuit ”bine” să plec. Și eu sunt ”șmecher” și răspund in zeflemea insă o fac atunci când văd că in fața mea stă unul slab pregătit, nu unul care mătură pe jos cu mine la genul bărbătesc, cu capul nu cu pumnul, și aici nu mă refer la tehnica capului in gură ci la viteza de reacție.

Până ieri n-am putut să citesc programele electorale ale celor doi candidati, unul scurt de 25 de pagini și unul lung de 75-80, dar necitind eram sigur că primul il copiază pe cel de-al doi-lea, astăzi văd că ce scrie in cel lung nu este știut de cel pentru care s-a scris, acesta habar neavând de NIMIC.

Poate pentru prima oară sunt convins că voi vota BINE, cu inima dar și cu capul, ce-i drept cu o singură mână, cea stăngă!

Și așa , de final, asumându-mi ceeace scriu , Voi VOTA ! … cu ”sunt sigur că ne veți spune dumneavoastră”, DA cu VICTOR PONTA.

ponta-cotroceni

… Pentru că să te ferească să ai un prost drept conducător care să-ți spună că albul este negru și să trebuiască să il mai și aplauzi și să trebuiască să spui că traiești bine când trăiești rău, că n-ai avut salariul taiat, că nu s-au tăiat pensiile ( noroc cu Curtea Constituțională ), că multe altele …

Nu vreau să induc nimănui opinia de a vota cum votez eu, dar cel puțin VOTEAZĂ, fii ROMÂN !

 

___Vizualizari 433

Dezbateri bine pregătite

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
1946-Regele-Mihai-si-Mama-sa-Elena
Mesajul Majestății Sale Regelui Mihai I de Crăciun 2014

Români, Este al șaptezeci și cincilea an în care mă adresez vouă de Crăciun. România anului 2014 este atât de...

Ședința ordinară a CL Bușteni in 30.01.2020, ordinea de zi și votul

Anunț ordinea de zi a ședințelor ordinare ale CL Bușteni și cum votez, pentru transparență și informarea cetățenilor orașului Bușteni,...

Close