Ultimele articoleTraim in Romania, țara in care mai marii noștri stramoși in caz de necaz se apărau și ei cum puteau de cotropitori, otraveau fântânile, parjoleau holdele și satele și fugeau in munți. La luptă plecau câtiva care de obicei se intorceau victorioși pentru că invadatorii nu aveau ce mânca sau se otraveau cu apa făntânilor. Neam de viteji ce mai!

Astăzi cred ca ne pregatim de invazie, vin cotropitorii … FUGIȚI !!!

Aflatoxina, cal in loc de vacă, câine in loc de miel, vaca nebună, gripa aviară, antibiotice in curcani, colesterol, si peste toate acestea mai venim si noi cu apa noastră cu clor cancerigen. Ce mai, ne pregătim de invazie! Ne retragem in munți pentru că munții și padurile au fost frate cu românul din moși strămoși.

Numai că de data aceasta nu ne va ieși mișcarea cu victoria pentru că ne-am bătut joc de munți și de păduri nu mai avem hrană și apă să rezistăm pitiți pe coclauri. Munții i-am transformat in munți de peturi și gunoaie, am construit cabane si drumuri fără rost iar pădurile le-am tăiat, ca să facem bănuți.

 

HPIM6060

 

Bănuții i-am investit intr-o afacere care nu avea cum să meargă intr-o tară transformată intr-una de consum, i-am pus in bănci care unele dintre ele au dat faliment sau au pus comisioane mai mari decăt dobânzile acordate, i-am dus in paradisuri fiscale gen Cipru, care acum ne-a taxat, am cumpărat mașini din Bulgaria că erau fără taxe insă acum le-au pus și ei și exemplele pot continua, rezultatul fiind nu profit ci pierdere iar cotropitorii ne-au furat metodele. Ne pun să ne parjolim ogoarele, să ne otravim fântânile pentru ca apoi să ne bem singuri apa privind cum murim de foame. Ne spun că ne ajută cu fonduri pentru a ne imbunătăți standardul de viață că sunt ajutate regiunile pentru a se reduce disparitățile economice, că dacă aplicăm ce ne propun ei vom ajunge la fel de dezvoltați și noi mușcăm infometați, insetați, sărăciți și prostiți.

Principiul dezvoltarii durabile nu a fost niciodata aplicat pe meleagurile noastre de la Ștefan cel Mare incoace , care spunea ”Țara asta nu este a mea, nu este a voastră ci a urmașilor urmașilor voștri in vecii vecilor” iar actualii , băieți citiți au ascultat porunca. Mai bine pierdea țara atunci in luptă și acum eram turci pentru că urmașii urmașilor lui Ștefan auzind că el le-a lăsat țara au considerat că este un bun ce trebuie monetizat și vândut. Halal !

Deci … vin cotropitorii … FUGIȚI !!! … Dacă mai aveți unde!

Acest articol este un fel de introducere pentru ce urmează in Campania – spune Nu clorinării apei la Busteni.

___Vizualizari 246

Vin cotropitorii … FUGIȚI !!!

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Trofeul Sinaia – ediția a XI-a – 19 – 21 iulie 2019

“Suntem de 11 ani împreună la unul dintre cele mai așteptate evenimente. Trofeul Sinaia îi aduce la start pe cei...

S-a majorat tariful apei, se mai taie niște zade, tot inainte …

Am promis că până prin 15 septembrie TAC, stau și eu prin Bușteni, sau imi văd de treaba mea, cam...

Close