Ultimele articoleSubiect la modă care nu are legătură cu ”frumosul” din Arealul Bucegilor dar are legătură cu frumusețea prostiei și manipulării.

Mă uitam la TV și văd că doi ”băieți” au furat in noaptea de 15 spre 16 octombrie 7 tablouri , apreciate acum la vreo 18 milioane de Euro. Picasso, Monet, etc. Ei se pare că se duseseră la furat de obiecte istorice că au valoare mare, așa ca tot românu’ . Habar nu aveau ce fură !!! 🙂

Și-au luat două papornițe de iută de 50X40 cm și au furat dintr-un muzeu nimerit la a doua incercare. Prima dată au intrat intr-un muzeu de ”științe ale naturii”, au văzut că nu-i nimic de furat și abia pe urmă au intrat in muzeul Kunsthal din Rotterdam iar acolo au găsit ”PARADISUL” hoților unde s-au preumblat câteva zile la filaj. Nu a văzut nimeni nimic.

O galerie de artă care expunea zeci de tablouri de o valoare inestimabilă, fără pază, fără măsuri anti-efracție, fără gardieni, fără NIMIC. Galeria asta avea și o ușă lăturalnică prin care cei doi au intrat fără eforturi prea mari.

După furt au cumpărat… Dar stați să vă redau din Realitatea.NET:

”… După furtul operelor de artă, cei trei s-au gândit să le aducă în România şi să le vândă aici, iar pentru a le scoate “rapid şi fără risc” din Olanda au cumpărat, în 17 octombrie 2012, mai multe perne, în care au introdus tablourile.
Inculpaţii au decis ca tablourile să fie scoase din ramă şi să fie aşezate în feţe de pernă. În acest scop au achiziţionat două perne umplute cu bucăţi mici de burete. Le-au desfăcut la unul din capete, au introdus 3, respectiv 4 tablouri în aceste perne, după care le-au cusut la loc”, au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.
Pernele în care se aflau tablourile au fost puse în maşina lui Eugen Darie, un Ford Mondeo înmatriculat în Bulgaria, printre bagaje, iar ulterior au fost introduse în ţară prin vama Nădlac, au arătat procurorii. ”

Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/tablourile-furate-din-olanda-au-fost-aduse-in-romania-in-perne_1226460.html#ixzz2ZEyet89X

Corect !

Astăzi insă apare rechizitoriul in care mama unuia dintre hoți descrie cum a dat foc tablourilor ca să-și scape odrasla … tot din Realitatea.Net:

“În jurul datei de 20-22 ianuarie 2013, ne-am deplasat pe seară, amândouă cu maşina mea, de la domiciliul sorei mele Marcu Marfa. Aceasta mi-a dat geamantanul în care erau tablourile, cu aceeaşi ocazie luând de aici şi armele de vânătoare ale fiului meu. Împreună cu Nataşa, ne-am deplasat la locuinţa acesteia şi am îngropat geamantanul în curtea casei de vis-a-vis de casa Nataşei, cunoscând că această casă este părăsită”, se arată în declaraţia Olgăi Dogaru, consemnată în rechizitoriu.

Pentru că două dintre tablouri nu intrau foarte bine într-un geamantan, Olga Dogaru a spart geamurile şi le-a aruncat în toaleta din curtea casei părăsite, după care a pus operele de artă în geamantan şi le-a îngropat, au precizat procurorii.

Ulterior, în jurul datei de 24 ianuarie, Olga Dogaru a rugat-o pe Natalia Timofei să mute din nou operele de artă în cimitirul de peste stradă de locuinţa sa.” ….etc

 

Păi parcă tablourile nu mai aveau rame și geamuri !!!!

Cei care au cercetat cenușa au descoperit urme de pigmenți de vopsea si alte substanțe chimice și niște cuie pe care le-au catalogat ca fiind de la rame, din secolul XIX, ceeace indică că cele 7 tablouri au fost arse … Păi parcă tablourile nu mai aveau rame și geamuri !!!!

Când arzi un cui … nu cred că mai poate fi datat!!! mai ales cuișoarele de la rame care se topesc.

Nimeni nu știe ce au furat băieții aceștia, femeile au ars niste tablouri care AVEAU RAME ,  ele nefiind experte in artă …

Punem pariu că intr-adevăr ” Nu le vom mai vedea niciodată” insă nu din cauză că au ars ci că se află cu siguranță in vreo colecție privată.

Or fi fost asigurate la acel muzeu 🙂 ???

Tot la TV spuneau că cei doi doreu să le vândă unor colectionari, mafiei ruse și lui … GIGI BECALI… !!!!!! 🙂 🙂 🙂 wow, acum vor urma niste percheziții la palat ? că dacă cumva nea’ Gigi era traficant de arta furată? mai sti! Nimic nu mă mai miră.

Tablouri furate, iar noi suntem proști …detalii și pamflet.

___Vizualizari 248

Tablouri furate, iar noi suntem proști
Tagged on:                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Aruncați cu noroi in noi, ridicați piatra și dați

ACUM este momentul să aruncați cu noroi in noi P.N.L. Organizația Bușteni !...  De ce ? Pentru că suntem 9...

scoala
Strategia de dezvoltare locală integrată a oraşului Buşteni 2016 – 2020

 Primaria Busteni va invita sa o strijiniti in realizarea unui sondaj, părerea dumneavoastra fiind foarte importanta !!! ... NU dureaza decat 5 minute >>>...

Close