Ultimele articoleUn copy paste nu m-ar ajuta, poate doar un RSS care sa posteze direct știri in numele meu ca si cum aș fi cel mai mare scriitor de articole. Cantitate ?!?

Acum câteva zile EBA posta pe blogul ei un filmulet in care apărea Zelea Codreanu, după câteva ore l-a retras cerându-și scuze că nu a urmărit filmulețul, doar l-a postat.

Așa și site-ul ”oficial” primaria-busteni.ro face un articol, probabil stându-i in gât ”verdele crud” de la Sinaia, actiune promovată și de ZdB. Ce zic eu aici???

Păi mă uit la filmulețul din pagina cu anunțul primariei cu Luna curățeniei și-mi stă minte-n loc. Proiectul de readucere aminte a istoriei Bușteniului i-a tâmpit până și pe cei de la Primaria Bușteni…

Mă uit la filmuleț, este al unei televiziuni pe care eu o apreciam că are știri corecte și din teritoriu și …

Pe la minutul 0,18, măturând de zor, stop cadru, apare GARDUL parcului central, imi zic hopaaa! au montat gardul la loc, mai trece vremea minutul 1,20 – 1,28  … ce poti face frate cu o mătură și cu dorință, au dărâmat MEGAIMAGE-ul, n-a mers afacerea, s-a făcut curătenie.

Si dând băieții cu mătura au observat că sărmanii elevi de la Scoala I nu mai au unde să-si bea sucul zilnic , asa că au reconstruit terasa de la Biznest.

Pe la minutul 1,55 imi dau seama că luna curățeniei a inceput de fapt pe 4 martie ,asta am putut distinge foarte bine pe panoul electronic al Casei de Cultură, iar la minutul 2,07 au pus la loc și gardul din Parcul mic, nu am fost atent dar cred că l-au pus și pe BEBE la loc și au dărâmat transformatorul de la Electrica, că era , sau nu era din peisaj.

Acum nu știu dacă informația de final cum că ”in câteva zile va incepe și ecologizarea cursurilor de apă, dar și că in 2 APRILIE și 9 APRILIE se va organiza si marea debarasare”  mai are sens să o promovez!

Oricum ”Luna curăţeniei de primăvară la Buşteni – va avea loc săptămâna trecută !” sună exact cam așa ” Am făcut mai mult decât am promis!”

 

Nu cumva să renunțați să ne tineți la curent cu știri d-astea proaspete de acum doi ani.

Voi ăștia cu primăriacratimăbusteni.ro ați băut și voi apă după băiatul ăla cu știrile răsuflate sau l-ați angajat pe post de postator de articole ”oficial” de când nu mai postează pe blogul lui magării la adresa voastră sau ați fost din totdeauna Zamorenu’?

 

___Vizualizari 204

Luna curăţeniei de primăvară la Buşteni – va avea loc săptămâna trecută !
Tagged on:     

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Valea Cerbului se asfaltează, Crucea se reabilitează, salariile se micșorează și

Luna iulie 2017, a fost una a continuării dezvoltării in localitatea de sub poalele Caraimanului, dar și deasupra acestor poale,...

27 de locuri de muncă vacante pe Valea Prahovei

Biroul de presă al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Prahova vă prezintă  locurilor de muncă vacante...

Close