Ultimele articoleMă uit la știri și nu-mi dau seama la ce mă uit.

Bunul simț imi spune că suntem ”creduli” dacă nu altfel!

In România, țara in care trăim pe partea de sus a ierbii, ce e drept mai sunt și unii care votează de sub aceasta, se intâmplă să vedem parodia vieții, un ”cetățean planetar” acuzat de terorism care este membru angajat  al unui circ. Ăsta apare și dispare când ți-e lumea mai dragă, ba e condamnat , ba dispare, ba e adus prin ”extragere”, ba dispare din  nou. Ce mai ! Suntem pe nicăieri!

Când s-au prăbușit Gemenii in SUA, acest stat a declarat RĂZBOI tuturor teroriștilor și prin TUTUROR se ințelege ”LA TOȚI”, indiferent din ce speță.

Omar al nostru insă se pare că NU este terorist ci doar o fațadă a unui joc de imagine.

Cum ne imaginăm că UN TERORIST INTERNAȚIONAL poate dispare pur si simplu ca apoi sa vorbească vreo trei ore la un post de TV prin telefon si toată lumea să nu știe de unde???, pe urmă chiar dacă țara noastră nu avea acord de extrădare cu Siria…. păi SUA avea sau așa cum a mai procedat și in alte cazuri il extrageau ei de oriunde ar fi fost il impachetau cumva și ajungea sau nu la interviu și ispășirea pedepsei, deci chestia asta e cam umflată, iar astăzi faza cu mutarea dintr-un penitenciar in altul cu sau fară forme dar fără știrea judecătorilor și procurorilor numai să nu fie la proces, păi ăsta-i CIRC MEDIATIC.

omar-hayssam-bogdan-maran

Sursa foto  – Mediafax

Dar nouă ne place, tuturor le place, cresc audințele și mai uităm și noi că merge prost cam pe oriunde in spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, cel incă neregionalizat că atunci când se va regionaliza va fi și mai tare. Hayssam va fi transferat in câte o regiune , independentă si peste vreo 300 de ani vom afla că era nevinovat, până atunci cred eu că nu va mai fi pe partea asta a ierbii, el, iar noi că nu suntem teroriști vom fi și vom aprecia justiția care a dovedit injustiția de acum.

Cică vor pica multe capete și mulți sunt speriați … ”Ghici ghicitoarea mea – cine???”… vom vedea, dar nu va fi așa ci invers, un efect de boomerang care ne va trozni pe toți că ”l-am extras fară autorizație”, cred că asta va fi toată treaba și iar vom trage cu STATU” de DREPT că de fapt teroriștii extăgaci am fost tot noi și nu am dat crezare omului cu drepturi că nu el a făcut !

Hayssam nu e terorist, dar noi suntem cu toții, mai mult decât atat ne și place…..

___Vizualizari 205

Hayssa-mi terorism in ochi
Tagged on:             

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Crucea de pe Caraiman va dispărea

... din inima noastră, din memoria noastră chiar din conștiința noastră ca și jertfa ostașilor români  care s-au jertfit pentru...

Blocul ANL, stația de autobuz și 1 Decembrie

Voi incepe acest articol in funcție de interesul cititorilor Ziar de Bușteni sau, cel puțin conform statisticii, cu numărul de...

Close