Ultimele articoleAșa arată panoul de la intersectia DN 71 cu DJ 713

DSCN2591

Probabil că așa s-a făcut și prerecepția și comunicatul domnului Președinte al CJ. Prahova Dl. Mircea Cosma. Mă intreb eu și o țară intreagă ce prerecepție semnase? și cum? legat la ochi!!!???

Un comunicat iresponsabil care a indemnat o țară intreagă să-și treacă in lista de concediu vizitarea Babelor și Sfinxului din Bucegi cu mașina proprie și personală, inchiriată sau a propus prietenilor să-i ducă și pe ei să se cațere puțin pe simboluri.

Un anunț ”nemărginit” care astăzi din cauza publicărilor repetate prin media și-a atins scopul. In acest moment media a tăcut, a dispărut, nu dă dezmințiri atât de frecvente, iar Bucegiul este sub ASEDIU.

Orele 14,00 – Piatra Arsă, punctul unde de fapt se termină asfaltul și incepe DEZASTRUL unui COMUNICAT

DSCN2546

 

Si de aproape:

 

Anul trecut pe vremea aceasta Bucegiul FUMEGA si toată lumea striga SALVAȚI BUCEGII  !!!

Acum toată lumea strigă isterică ASFALTAȚI BUCEGII !!!

Săptămâna trecută inainte de vandalizarea barierei toți erau supărați pe câțiva Jeep-isti, acum pe cine pică supărarea?!?

Incă mai putem face ceva. Să strigăm cu toții VREM REGULAMENT de acces in PNB. Dacă mai putem!

 

ATENȚIE – CHIAR DACĂ NIMIC NU VĂ MAI OPREȘTE (SEMNE ȘI BARIERE) … DJ 713 SE OPREȘTE LA PIATRA ARSĂ NU LA BABELE !

 

___Vizualizari 304

Bucegiul sub ASEDIU

Alte articole2 thoughts on “Bucegiul sub ASEDIU

 • August 24, 2013 at 9:51 pm
  Permalink

  Iar la piatra Arsa începe un alt asediu!
  Lipsa personal,moment in care mobilizarea celor angajați devine deadreptul inntr-un,,mars ” fara oprire de la prima ora a diminetii pana la miezul nopții!ptr o remuneratie de……bugetar,fara sporuri si stimulente ptr altitudinea de 1950m!

  Reply
  • August 24, 2013 at 11:52 pm
   Permalink

   @ Anonim
   Chiar vorbeam cu un prieten… ce management ar trebui sa aibă cei de la Complex pentru a acoperi nebunia creata. Minim 2000 de sucuri, 2000×8 sortimente de bere, vin, mici, fripturi, cartofi,etc si bineinteles tradiționalele afinate… aprovizionare de Mall și totuși capacitatea nu permite. Si daca ar exista personal tot nu s-ar face fața fluxului de vizitatatori. Sper ca in curând se va construi o noua aripă cel putin pentru alimentatie.
   Cine ar fi crezut că studiul de impact al asfaltării va sări de la 15.000 / 3 ani la 15.000 in 3 sâptămâni ( a se vedea studiul de impact de mediu aprobat de Consiliul Consultativ al PNB când asfaltarea a fost aprobata… pentru că astăzi au fost acolo cel puțin 3000 de mașini .
   Totodata va rog să vă uitati in stanga la sidebar și să-mi confirmati daca intr-adevar numarul de telefon unde turiștii pot suna este acela.
   Cu stimă

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Proiecte Europene APL

A fost inserata pagina Planificarea strategica parghie de dezvoltare   durabila si coerenta a statiunii BusteniSMIS 12735 Raport informal

Aruncați cu noroi in noi, ridicați piatra și dați

ACUM este momentul să aruncați cu noroi in noi P.N.L. Organizația Bușteni !...  De ce ? Pentru că suntem 9...

Close