Ultimele articoleCare turism?

… Așa că Autoritățile locale care au primit note de fundamentare pentru respingerea unor proiecte de dezvoltare turistică pentru că NU ERAU STAȚIUNI TURISTICE, pot să intrebe și ele in baza a ce au fost date fonduri pentru dezvoltare turistică altor LOCALITĂȚI, pentru că nici acestea nu erau stațiuni turistice.

In toate ghidurile de finanțare pe fonduri europene stă scris că ”au prioritate stațiunile turistice ” inclusiv in mediul rural, pentru obtinerea  de fonduri, nu neapărat pentru cele pe turism. Fondurile europene se accesează pentru reducerea disparităților economice intre regiuni.

Dacă toate localitățile sunt egale atunci cum unele beneficiază de fonduri europene sau guvernamentale ? De ce pentru unii se poate și pentru alții nu se poate. ?

Pe ce baze și criterii se acordă fonduri de dezvoltare? dacă cineva spune pe ”potențial” atunci il invit primăvara sau toamna la Secăria, Valea Doftanei, Brebu, Râșnov și in multe alte locuri pitorești și se va intoarce cu amintiri turistice plăcute, mult mai placute decât statu’n coadă pe DN1 sau admirând incendiile de prin Bucegi.

Turism și strategii turistice, poate potențiale, dezvoltare durabilă, povești !

Totul se reduce la mișmașuri și invârteli, creșterea prețurilor la terenuri, adăncirea disparităților intre localități și distrugerea efectivă a ultimului dram de speranță pentru viitor.

Un subiect interesant este cel cu reducerea disparităților și solidaritatea regională pentru care se pot accesa fonduri pe POS Mediu, unde județul Prahova este campion.

Vă voi dezvolta acest subiect pe un aspect  care ne privește pe toți – Prețul APEI – tarif egal in toate localitățile pentru atingerea aquis-ului comunitar in baza solidarității.

Dar mai este și mâine o zi.

Care solidaritate?

___Vizualizari 210

Turismul si investițiile turistice, legalitatea ILEGALĂ ! – partea II

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Despre Poliția Orașului Bușteni

Bine, bine, că tot trăim in țara in care există NUMAI corupți, unde sunt corupătorii ? Ce i-a oprit pe...

Pârtia Kalinderu, DJ 713 se inchide, erată, minivacanță de 1 Decembrie la Bușteni

Bușteni, stațiune turistică de interes național sau Poarta Bucegilor, inima turismului din Valea Prahovei, intrată intr-un con de umbră turistic...

Close