Ultimele articole
Dacă prostia ar fi ilegală 22 de milioane de români s-ar regăsi prin pușcării cu pedepse foarte lungi pentru recidivă cu circumstanțe agravante.

aplicatii-ozon-carne-putreda-329x246

De vreo patru zile  de când am scăpat de Bianca, Iovan, căderea USL și incă câteva mici scăndălașe a izbucnit un ”nou” scandal, cel al cărnii expirate, stricate, alterate, etc.

Zic ”NOU” pentru că mafia asta a procesatorilor și importatorilor exista și este cunoscută de către organele abilitate, SRI, Procuratură, DIICOT, ANPC, DSV, Vămi, etc,  de vreo patru anișori.

Acum insă a venit momentul, sau in sfârșit cei mai sus menționați au primit undă verde pentru circ mediatic, băgatul mâinii in buzunar, albirea feței și prostirea proștilor.

Eu unul nu prea imi explic. Adică de vreo patru ani unii bagă (importă) in țară carne ( autoritățile zic expirată sau alterată) ???? , din Uniunea Europeană (Olanda, Polonia, Marea Britanie, Germania), operatiunea fiind scutita de TVA. De aici, marfa pleca „doar in acte” catre Bulgaria, Ungaria sau Cipru , pentru ca firmele importatoare sa nu plateasca taxa pe valoarea adaugată, iar aceeași carne o procesau si ajungea in galantare sub formă de salam, mici, și multe alte mezeluri.

article_275166_1

Până aici să zicem că ar fi adevărat. Bun ! Dar oare cine mama naibii permitea să se intâmple chestia aceasta ?

Păi de când este legal să imporți carne stricată și apoi să o exporți? Păi ”giranții sănătății” din VĂMI ce au păzit ? Adică dacă importa cineva deșeuri toxice , multe, și apoi le exporta ”doar in acte” și le vărsau apoi pe teritoriul Romăniei ??? cum era ? Nu că nu se intâmplă , insă nu se aude.

Adică trebuie să ințelegem că orice nenorocit poate aduce orice in România prin vamă și apoi să facă niște acte de export false, să-și mai recupereze și niște TVA  și să vândă produsul adus, tot in România, timp de PATRU ani și să nu i se intâmple nimic. E bine așa !

Problema insă nu este asta, problema este că de fapt tot circul mediatic și scandalul sunt de fapt manipulări excesive ale AUTORITĂȚILOR iar această manipulare se răsfrânge in cele din urmă tot asupra buzunarului românului de rând.

Metoda este foarte simplă. Infometează-i și apoi arată-le sânge iar ei vor vrea sânge și vor sfâșia uitând cine i-a infometat și vor linge mâna celui care i-a făcut asta.

Păi bine dragi autori ai manipulării, intreb și eu ca prostul, de ce a fost necesar să-i lăsați (observati) patru ani ??? … pentru ca ăștia să-și facă rețele, să corupă ( să vă corupă), să poată face aceste atrocități, să se atenteze la siguranța alimentară a poporului român, iar apoi să vă NĂPUSTIȚI asupra TUTUROR cu controale și amenzi ? V-a scăpat de sub control acțiunea sau plătiți niște polițe ?

De ce nu au existat in loc de 110 percheziții la procesatori 110 ARESTĂRI in DSV, ANPC, VAMI, SRI, MINISTERE ?De ce se aruncă ”misterul cărnii stricate” asupra TUTUROR LANȚURILOR de MAGAZINE ? Oare ăia care n-au pus botu’ la măgăria voasră orchestrată nu sunt afectați? Nu oare la fel cu cei pe care i-ați observat/protejat vor avea pierderi insemnate ?

carne alterata

La final, de ce suferim tot NOI, CONSUMATORII, suntem ingroziți că am mâncat ”căcatul vostru orchestrat” ieftin și bun , importat după rețeta proprie a STATULUI ROMÂN, care acum penalizează ”proștii” cu amenzi, inchide magazine, retrage cantități importante de carne de pe piață, indiferent de calitate sau prospețime doar pentru ”suspiciuni” ca in cazul Gripei aviare, gripei porcine, cărnii de cal, castravetilor cu ecoli etc ?

Astfel INFOMETAREA va fi și mai cruntă si urmează … SCUMPIRERA PRODUSELOR DIN CARNE ! pe care toți o vom accepta pentru că de acum inainte vom fi siguri că AUTORITĂȚILE VEGHEZĂ, dar veghează pe BANI, banii noștrii, așa cum au facut-o și până acum.

 

SOMN UȘOR ROMÂNI !  Dacă prostia s-ar scoate in ilegalitate România ar deveni o  ”pușcarie națională” , nu că n-ar fi!

Poate că văd doar eu numai ”teorii conspiraționiste” dar nici așa !

 

Nu trebuie să vă placă sau să distribuiți, nici măcar nu trebuie să comentați pentru că … Somn ușor popor infomentat !

___Vizualizari 405

Scandalul cărnii, prostia și boala somnului afectează România
Tagged on:         

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
miscarea-face-schimbarea
DE CE ELENA UDREA ? DE CE NU ?? Pârtia Kalinderu CONCESIONATĂ ???

Titlul initial : Cum a ajuns A.N.I. in posesia facturii incriminatoare de 8000 de lei, incompatibilitatea primarului Emanoil Savin - o...

DSCN6277
Aventură in Parcul de Aventură … ZAMORA

De trei ani am tot trecut pe lângă Zamora Adventure Park, ba singur ba cu copiii. Mă duceam in special...

Close