Ultimele articoleZile acestea am fost foarte interesat despre ceeace se intâmplă pe scena politică românească. Am rămas surprins de modificările din USL, USD, UDMR, PLM , ETC. Un circ mai mare ca la noi nu cred că există.

Dacă nu ar fi grav ar fi de râs dar este foarte grav ceeace se intâmplă. Vor trece ANI pentru a ne reveni ca popor și nație pentru că pe termen lung bâlbâielile astea de două – trei săptămâni se vor răsfrânge din nou in scăderea leului, somaj, dispariția unor societăți.

Dacă privim televizorul fiecare avem dreptate, ba că-i de vină PNL-ul ba PSD-ul, ba PDL-ul, ba care o mai fi, insă toți stăm și nu vedem de fapt că de vină SUNT TOȚI și ei dar și NOI, privitorii inerți cu drept de vot 🙂 , ce paradox!

Să strigi in fața TV-ului Jos Guvernul, Jos USL, Jos ETC , dar să strigi in șoaptă și apoi să ieși ca viteazul pe rețele de socializare și să-ți afișezi la status … Eu am strigat JOS ! Păi ai strigat dar in jos nu in SUS.

Cam asta facem noi, cu toții și EI și NOI . Vedeți că nu zice nimeni EI sunt NOI … nici noi dar nici ei.

Acum să vorbim despre CORUPȚIE. Ce este aceea CORUPȚIE ? ? ?

Este chestia aceea de care vorbim toți, care se vede dar nu o ia nimeni in seamă. NOI ii acuzăm pe EI că sunt corupți, uitând in mare majoritate că de fapt NOI suntem corupătorii, noi am luat pixuri și sacoșe, noi i-am votat că au zis că o să ieftinească pâinea, o să lase mai jos prețurile, că o să traim bine … și când au vrut să aplice pașii pentru a ajunge acolo … JOS CU EI . Păi nu-i corect ! Odată ce ai consimțit să fi copulat, nu te poți duce la autorități să le spui că ai fost violat… NU! … pentru că NU ȚI-A PĂSAT, nici macar nu ai analizat ce zic ei pentru că dacă analizai vedeai că nu are cum să fie BINE mâine dacă acum este PROST, trebuie să mai treacă un pic, picul acesta a spus Brucan cam cât ar dura

Ideea este că dacă la jumătatea drumului schimbi direcția cu JOS … cum vrei să ajungi la destinație cu alții noi care trebuie să plece din acelasi punct ZERO.

Atâta timp cât nu-i vom lăsa să meargă PÂNĂ LA CAPĂT și SĂ FACĂ MAI MULT DECÂT AU PROMIS ne vom intoarce de unde am plecat, problema este că nu prea mai știm de unde am plecat și in ce direcție ar trebui să o luăm pentru că am sters toate urmele, era și istoria bună la ceva, darmite industria si agricultura pe care le-am ERADICAT.

Iar acum exemplul cel mai concludent că ne poate fi și mai bine dacă mergem până la capăt cu eradicarea corupției este că LA BUȘTENI NU EXISTĂ CORUPȚIE !

Nu există corupție pentru că am scăpat de ea, am prins-o, am condamnat-o și am ferecat-o in adâncuri. Primul pas a fost foarte greu, cred că a avut ceva tremur pixul pentru semnătură dar LA BUȘTENI s-a invins coruptia, ea nu mai există, cel puțin până in 2015.

DeclaratieSNA

 

Deci se poate !

Chiar dacă a existat, cel puțin așa se zvonea, acum  corupția, garantat, nu mai există.

Poate vă intrebați dacă nu cumva m-am ”dilit” ? Incă NU 🙂 … dar după ce vezi astfel de declarații … nu cumva le crezi ? … dar dacă analizezi? … cu cumva te i-a cu sughiț de la atâta râs ?

Deci la final am si eu o rugăminte cu două puncte :

Lasă un mesaj și spune doar atât  ”Cred” sau ”Am râs” după ce am citit declarația !

 

Pamflet 🙂     Apreciază, comentează, distribuie, funcție de dispoziție .

___Vizualizari 481

Condamnarea coruptiei in toate formele in care se manifestă – la Bușteni
Tagged on:             

Alte articoleOne thought on “Condamnarea coruptiei in toate formele in care se manifestă – la Bușteni

  • May 31, 2016 at 8:50 am
    Permalink

    Am ras…De unde atata corupție la Bușteni???Reiese din declarație…Dacă ar fi hilar ar fi bine, dar e și groaznic!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
La Bușteni, PSD nu a câștigat iar PNL nu a pierdut Parlamentarele !

Pare ciudat și paradoxal dar la Bușteni nu PSD a câștigat Parlamentarele ci Emanoil Savin a ajuns Senator, pentru că...

statie-de-transfer-deseuri
Noi investiții la Bușteni

Pe zi ce trece Bușteniul se modernizează și va intra in rândul orașelor europene. Dealungul timpului, urmând strategia națională de...

Close