Ultimele articoleVestea m-a lăsat mască! De câteva zile auzeam ( că-l țin deschis dar nu mă prea uit ) la TV că s-au zbătut autoritățile să scape MICUL cu bicarbonat de sodiu de la interzicere. Se vorbea despre tradiție, despre hrana săracului, despre identitatea produsului, despre multe chestii .

E de bine ! MICUL a fost scos in ILEGALITATE de catre Comisia pentru Siguranta Alimentara a Uniunii Europene , care a avizat negativ joi, la Bruxelles, lista cu aditivii alimentari permisi pentru consum, pe care se regaseste si bicarbonatul folosit in prepararea de mititei .

Vedeți câtă grijă au EUROPENII de noi? Vedeți cam ce inseamnă pentru COMISIA EUROPEANĂ tradiția, identitatea natională, produsele de larg consum ieftine ? Păi NU VEDEȚI !

Vestea de ieri m-a lovit rău, mi-am dat seama că de acum incolo voi rămâne fără prieteni. Nu mai am cum să-i cuceresc !

HPIM3933

 

 

 

neamsaturat05

 

DSCN2727

 

DSCN2729

 

DSCN2778

 

Si eu ca eu dar vă dați seama că nu vom mai vedea AȘA CEVA ?

DSCN1779

DSCN1800

DSCN1805

 

Dar nu-i nimic… vom mânca mai scump ( fripturi, frigărui, cârnați) și sănătos!

Urmează de INTERZIS ciorba de burta , de perisoare, cârnații proaspeți, sarmalutele, ardeii umpluti, chiftelele si multe altele iar la sfârșit se va renunța la hârtia igienică pentru că va fi nefolositoare.

Și când te gândeșteti că unii se omoară in stradă prin alte țări pentru a intra in UE . Vai mama noastră dar și a lor ! Wellcome in UE !

___Vizualizari 287

Te-aș cucerii dar n-am cu ce !

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Pentru a vizualiza conținutul

Read more:
011
La multi ani 2015 !

La multi ani dragi cititori, colaboratori și prieteni ! Anul 2015 să fie unul al implinirilor, să fiți sănatoși, frumoși și...

bol01
Un Bolovan

Acum cateva zile, Adrian, BucegiNatura2000, care nu cred ca mai are nevoie de nicio pezentare printre oamenii de munte si...

Close