Ultimele articole
Mda, din nou se repetă , vine APOCALIPSA, SFÂRSITUL LUMII, etc.

Ca in poveștile cu acel copil care striga LUPUL, VINE LUPUL, este a n-a oară … cine știe, poate de această dată vine, sau nu vine. Dacă vine e de rău, dacă nu vine e de bine? Nici nu mai ști ce să crezi.

De (ne)crezut insă este altceva :

DNA declanseaza „Apocalipsa Baronilor”!

Astfel aflăm din enational.ro că  Nicolae Vacaroiu  a făcut DENUNȚTRI COMPLETE   la Directia Nationala Anticoruptie ducându-și misiunea legala de informare a organelor competente pana la capat, punand la dispozitia procurorilor anticoruptie toate rapoartele si anexele necesare adică nenumarate nereguli descoperite de catre expertii Curtii de Conturi la verificarea documentelor Consiliilor Judetene, locale sau ale primariilor din intreaga tară.  Practic, le-a bagat „greilor” din teritoriu  „mortul” in casa, oferind DNA o nesperata sansa de a le veni de hac celor pe care ii urmareau de atata vreme.

vacaroiu1 DNA declanseaza „Apocalipsa Baronilor”!

Baronilor” locali nu le vine sa creada ca au fost ” făcuti”  tocmai de Nicolae Vacaroiu. Din informatiile enational.ro, reiese ca in afara sesizarilor facute de catre Curtea de Conturi ca institutie, insusi Nicolae Vacaroiu a colaborat perfect cu procurorii anticoruptie, carora, in mai multe randuri, le-ar fi oferit toate datele si documentele necesare. 

Se pregateste Oprisan

mircea cosma1 DNA declanseaza „Apocalipsa Baronilor”!

Mircea Cosma (in imagine) a facut deja cunostinta cu procurorii anticoruptie

DNA a inceput deja „sa maraie” la „baronii” locali, insa tatonarile la Nicusor Constantinescu si Mircea Cosma reprezinta doar „incalzirea”. Pentru ca adevaratul asalt al „imperiilor” create de multi dintre presedintii de Consilii Judetene in zonele lor de influenta de-abia acum incepe. Iar cum capi de lista par a fi Bunea Stancu si Marian Oprisan, este de inteles ca nemultumirea pesedistilor fata de fostul lor coleg de partid este cu atat mai mare.

Nicusor Constantinescu DNA DNA declanseaza „Apocalipsa Baronilor”!

Nicusor Constantinescu ( in imagine )

In urma „bunei colaborări” cu  Curtea de Conturi, procurorii apreciaza ca este posibil sa deschida peste 4.000 de dosare penale privind savarsirea infractiunilor de deturnare de fonduri, urmand sa fie prinsi de-a valma de la ditamai „baronii” din fruntea Consiliilor Judetene, pana la primari ai unor localitati minuscule. Iar centralizarea este de-abia la inceput, asa ca se poate vorbi de o adevarata apocalipsa care va lovi tagma alesilor corupti.

Sursa: http://www.enational.ro/dezvaluiri/dna-declanseaza-%e2%80%9eapocalipsa-baronilor%e2%80%9d-377901.html/#ixzz2twjL0jkg

Deci vine sau nu vine Apocalipsa ? Intrebare retorică, pentru că pe la noi n-are de ce! ”Incălzirea” s-a făcut cu ”peștișorii” cei mai mici ( Cosma și Constantinescu) care erau considerați ”cei mai mari”. Urmează 4000 de dosare penale ce se vor finaliza după o perioadă de arest la domiciliu cu NUP pentru că , trebuie să recunoaștem, legea permite să furi când esti ”CAP de ceva” .
Mi-este foarte greu să cred că pot fi arestați si condamnați 4000 de OAMENI, pentru că asta ar insemna să rămânem fără ALEȘI, ne-ar scădea toată increderea in oricine va veni după ei,  așa că din toată această ”imagine” parcă văd că cel mai prost o să iasă tot DNA-ul iar cel mai bine vor iesi cei 4000, curați și cinstiți.
Se anunță că totuși va mai veni Apocalipsa in 3054, poate că o ”prindem” pe aceea!

___Vizualizari 408

Din nou vine APOCALIPSA – 22 februarie 2014
Tagged on:                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
DSCN6317
La ciuperci și ariciul meu

Altă dată pe 15 septembrie mă duceam după ghebe, atunci ieșeau, dar era altfel de climă, ploi de toamnă. Acum...

Colegiul 1 Prahova – Alegeri Locale 2020

In 27 septembrie 2020 vom merge la vot cu speranța de ”mai bine” , cu toate că fiecare interpretează binele...

Close