TOTUL DESPRE APA CLORINATĂ și ȚEAPA ȚEPELOR

Clorul a fost descoperit în 1774 de chimistul suedez Carl Wilhelm Scheele, dar numele i-a fost dat de Sir Humphrey Davy.

În 1904 clorul a devenit metoda standard de dezinfecţie a apei. Acestă metodă este eficace şi ieftină. Înainte de utilizarea sa, milioane de oameni au suferit de boli transmise de apă cum ar fi holera, febra tifoida, dizenteria precum şi alţi agenţi patogeni iar clorinarea apei a favorizat dezvoltarea marilor oraşe, astfel CLORUL a fost considerat o minunată binecuvantare iar clorinarea apei cel mai mare act de prevenire a bolilor mortale din întregul mileniu.

În anii 60, Dr Joseph Price a observat o rată neobişnuit de mare de îmbolnăviri de inimă la militarii americani care luptau în Vietnam; aceştia prezentau şi niveluri foarte crescute ale colesterolului la vârste de 20-30 de ani. După multe observaţii şi cercetări s-a concluzionat că vinovat este clorul care se adăuga la apa pe care militarii o beau. A făcut studii pe loturi de pui de găină şi porumbei şi a constatat că cei care primeau apă cu clor aveau la autopsie arterele îngustate de la plăcile de aterom şi cu peste 50% mai ridicat nivelul colesterolului comparativ cu loturile de păsări care au primit doar apă distilată (nici una nu a prezentat vreo boală de inimă sau căderi ale penelor ca păsările care primeau clor în apă). La finanul cercetărilor s-a afirmat : „clorul din apă este cauza unor epidemii de boli fără precedent în istorie, care includ infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale, senilitate, cancer şi impotenţă sexuală. Riscurile de cancer în rândul persoanelor cu apă potabilă clorurată este cu 93% mai mare decât în rândul celor a căror apă nu conţine clor.” El a mai observat că populaţia care bea o apă fără clor, avea un indice de îmbolnăviri de inimă foarte scăzut comparativ cu alte oraşe care clorinau apa.

Clorul utilizat ca gaz de luptă a fost folosit ca o armă chimică în primul război mondial de către Germania la 22 aprilie 1915, în a doua bătălie de la Ypres. Un savant german (care a fost şi laureat al Premiului Nobel), Fritz Haber de la Institutul Kaiser Wilhelm din Berlin, în colaborare cu conglomeratul chimic german I.G.Farben au dezvoltat metode perfecţionate pentru gazarea cu clor.

În ce mod suntem afectaţi de apa cu clor?

Cei mai mulţi dintre noi petrecem între 70 şi 90% din timpul nostru în interior (acasă, la birou, în maşină, în magazine, etc) unde sistemele noastre imunitare sunt bombardate cu substanţe chimice de la covoare, produse de curăţare, mobilierul tratat chimic, perdele sintetice care elibererază COV (compuşi organici volatili) fumul de tutun, pesticide, praf, haine sintetice, materiale plastice, fibra de sticlă, azbest, eşapamentul de la automobile, la care se adaugă clorul, care este în mod curent amestecat cu apa în staţiile de tratare şi aprovizionare ale localitaților. Aceste substanţe chimice periculoase introduse în organism expun sistemul nostru imunitar la un imens stres chimic. S-a dovedit că el face faţă acestui “război chimic” aproximativ 40 de ani; după această vârstă suntem dispensarizaţi pentru una sau mai multe boli cronice, adică de aici înainte până la moarte mai este foarte putin.

-Oamenii de ştiinţă au descoperit o incidenţă mai mare a cancerului de esofag, rect, sân, laringe şi a bolii Hodgkins în rândul populaţiei care foloseşte surse de apă potabilă de suprafaţă clorurate.
-Compuşii chimici organici volatili se pot evapora din apă când facem duş sau baie. Studiile indică faptul că expunerile prin inhalare pot fi la fel de importante ca expunerea la apă potabilă clorurată când consumăm 2 litri de apă de la robinet pe zi. Oamenii care fac duş frecvent ar putea fi expuşi, prin ingestie/inhalare şi / sau absorbţia cutanată a compuşilor cloruraţi periculoşi.

– Un lung, duş fierbinte poate fi periculos. Substanţe chimice toxice sunt inhalate în concentraţii mari.” Dr. John Andelman

– Dr. Lance Wallace professor of Water Chemistry at the University of Pittsburgh susţine că “expunerea la produsele chimice vaporizate din aprovizionarea cu apă prin intermediul scăldatului, duşului, şi prin inhalare este de 100 de ori mai mare decât prin intermediul apei potabile pe care o bem.

Una din informaţiile cele mai şocante a tuturor acestor studii este că până la două treimi din expunerile noastre nocive la clor este cauzată de inhalarea de aburi şi de absorbţia cutanată în timp ce facem duş. Un duş cald deschide porii pielii şi permite absobţia accelerată a clorului şi a altor substanţe chimice din apă. Aburul pe care îl inspirăm în timp ce facem duş poate conţine până la de 50 de ori nivelul de substanţe chimice din apa de la robinet, datorită faptului că clorul şi alţi contaminanţi vaporizează mult mai rapid şi la o temperatură mai mică decât a apei. Inhalarea este un mijloc mult mai nociv al expunerii, deoarece derivaţii clorului inhalaţi merg direct în fluxul sanguin. Când beam apă contaminată, toxinele sunt parţial filtrate de către rinichi şi sistemul digestiv în timp ce aburii toxici trec pe cale pulmonară direct în sânge.

– S-a demonstrat că cea mai mare parte a expunerii la clor rezultă în urma dușurilor: această substanță chimică periculoasă este rapid absorbită în piele prin porii deschiși; vaporii săi dăunători sunt inhalați și se disipează în întreaga casă, cauzând multiple complicații ale stării de sănătate pentru întreaga familie.

-Copii mici, persoanele în vârstă, precum şi bolnavii cronici sunt printre cele mai afectate persoane la expunerea la clor. Studiile raportează o creştere de 75% în cazuri de astm începând din 1984.

  • sursa – American Health Association. 

– În 1992, American Medical Association a publicat informaţii în care a declarat: “aproape 28% din toate formele de cancer al intestinului şi 18% din totalul de cancer al vezicii urinare au fost cauzate de consumul de apă cu clor. Clorul mai este factor cauzal pentru cancerul de pancreas, de colon, gastric, de rinichi şi de sân”

– ”Există o legătură între apa clorurată şi cancer iar consumatorii se pot apăra de expunerea la aceste riscuri prin folosirea de filtre casnice”- Donald Wigle expert în Departamentul de Sănătate din Canada.

Cancerul de sân, care acum afectează una în fiecare opt femei din America de Nord, a fost recent legat de acumularea de compuşi ai clorului (trihalometani) în ţesutul mamar. Un studiu efectuat în Hartford, Connecticut, prima de acest gen din America de Nord, a constatat că “femeile cu cancer de sân au cu 60% mai ridicat nivelul de compuşi (subproduse clorurare –organochlorines) în ţesutul mamar decât femeile care nu au cancer de sân.

-Clorul ar trebui interzis deoarece apa clorinată este factor major în apariţia cancerului şi senilităţii precoce – Dr. Herbert Schwartz – Cumberland County College of Vineman. El a mai spus: „clorinarea apei este o bombă în timp; cancerul, bolile carediace începând cu rigidizarea arterelor, senilitatea fizică şi psihică sunt atribuite clorului adăugat apei destinate populaţiei. Această apă ar trebui interzisă de către guverne”…

Clorul este cel mai mare ucigaş al timpurilor moderne!” – Dr. Robert Carlson, doctor în medicină la Universitatea din Minnesota cercetător a cărui activitate este sponsorizată de EPA – Agentia de Protectie a Mediului din SUA

Deşi a împiedicat apariţia unor epidemii infecţioase, a declanşat altele. Epidemia actuală de boli de inimă a început la două decenii după începerea clorinării apei în 1904.- Unites States Council of Environmental Quality.

– Ilie Van, presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania. “Se spune ca utilizarea clorului are efecte negative asupra organismului uman, putând produce chiar si cancer”

 

Astfel CLORUL s-a dovedit de-a lungul anilor a avea efecte negative asupra organismului uman, distrugând celule sănătoase și cauzând diferite probleme de sănătate ce variază de la îmbătrânirea pielii și mătreață până la complicații respiratorii și chiar cancer.

Efectele distrugătoare ale clorului sunt numeroase, iată câteva dintre acestea:

Pericole pentru frumusețe:

  • Clorul este recunoscut ca o substanță ce dăunează pielii sănătoase, cauzând deshidratare, îmbătrânire prematură, riduri și afectiuni.
  • Cauzează urticarii grave, iritații, roșeață, acnee, eczeme, senzații de arsură și necroză.
  • Este o cauză majoră a căderii părului, apariției mătreței, uscării și senzației de mâncărime a scalpului, ruperii firelor de păr, vârfurilor despicate, părului greu de aranjat și culorii terne a acestuia.

Pericole pentru sănătate :

  • Este una din cauzele principale pentru diverse probleme respiratorii, inclusiv astm, dificultăți respiratorii, inflamarea gâtului, dureri puternice de gât, senzația de arsură a nasului, gurii și limbii. În plus, inhalarea clorului este o posibilă cauză a bronșitei, mai ales la copii. Numărul acestora a crescut cu peste 300% în ultimele două decenii.
  • Clorul este de asemenea pus în legătură cu cancerul de sân, de vezică urinară, gastrointestinal și rectal, și s-a demonstrat că este o cauză a melanomului.
  • Studii recente a arătat legătura dintre apa clorinată și MX, un compus rezultat în urma reacției dintre clor și substanțele organice din apă, care cauzează cancer și mutații genetice (inclusiv probleme cardiace, palatoschizis sau afecțiuni cerebrale grave). 

Dușurile cu apă clorinată reprezinta risc mai mare pentru sănătate decât dacă se bea apa clorinată de la robinet

Dovezi științifice:

  1. “Când faceți un duș cu apă caldă sau când vă relaxați într-o cadă plină cu apă caldă clorinată, inhalați cloroform. Cercetătorii au înregistrat creșteri ale concentrației de cloroform în plămâni de aproape 2.7 ppb după un duș de 10 minute. Ba chiar mai mult, apa caldă face pielea să acționeze ca un burete; și astfel veți absorbi și inhala mai mult clor la un duș de 10 minute decât dacă beți opt pahare din aceeași apă.” (Sursa: Heart Disease Bypass Surgery)
  2. “Practica dușurilor cu apă clorinată poate fi chiar mai periculoasă decât ingerarea clorului printr-un pahar cu apă.” (Sursa: Articles Base) 

Apa clorinată duce la imperfecțiuni și afecțiuni ale pielii, acnee, erupții, piele uscată și riduri.

Dovezi științifice:

  1. “Clorul cauzează iritarea pielii, arsuri și necroză (găuri) în piele sau în țesuturile inferioare.” (Sursa:How Stuff Works)
  2. “Apa clorinată, în special la temperaturi ridicate, pune riscuri deosebite pentru apariția ridurilor.” (Sursa: University of Maryland, Medical Center)
  3. “Când faceți duș, căldura vă deschide porii și permite clorului să intre în piele. Clorul distruge uleiurile naturale din piele și o face să se usuce și să crape, fapt ce cauzează riduri.” (Sursa: New York Department of Health). 

Clorul poate cauza astm și alte probleme respiratorii.

Dovezi științifice:

  1. “Clorul liber atacă membranele mucoase ale nasului și gâtului. Când acesta este inspirat în cantități mari cauzează congestia gravă a țesuturilor pulmonare, iar în cazuri extreme poate cauza moartea. Un număr de compuși organici ai clorului s-a constatat că reprezintă risc pentru sănătate.” (Sursa:How Stuff Works)
  2. “Clorul cauzează dificultăți de respirare (prin inhalare), umflarea gâtului (poate cauza de asemenea dificultăți de respirație), dureri severe în gât, dureri sau arsuri în nas, ochi, urechi, pe buze sau limbă.” (Sursa:How Stuff Works)
  3. “Majoritatea expunerilor la clor survin prin inhalare. Expunerile reduse la clorul din aer cauzează iritarea ochilor/pielii/căilor respiratorii, dureri în gât și tuse. Mirosul clorului asigură o avertizare timpurie adecvată a prezenței sale, dar cauzează de asemenea oboseală olfactivă sau adaptare, reducând gradul de conștientizare al expunerii prelungite la concentrații reduse. La niveluri mai ridicate de expunere, semnele și simptomele pot avansa la senzație de strângere în piept, respirație șuierătoare, dispnee, și bronhospasm. Expunerile severe pot duce la edem pulmonar necardiogen, ce poate fi întârziat timp de câteva ore.” (Sursa: New York Health Department)
  4. “Clorul irită ochii, sinusurile, gâtul, pielea și plămânii, usucă părul și scalpul, sporește formarea mătreței și duce la artrită și dureri de cap.” (Sursa: Chirurgia Cardiacă de Derivație) 

Clorul cauzează mătreață, ruperea si căderea părului

Dovezi științifice:

“Unul din cele câteva studii privind această temă a fost publicat în 2000 în jurnalul Dermatology. În acest studiu, o echipă de cercetători a examinat 67 de înotători profesioniști și 54 persoane care nu înoată. Cercetătorii au constatat că 61 la sută din înotători au prezentat semne de decolorare a părului, comparativ cu nici unul la persoanele care nu înoată. Oamenii de știință au descoperit de asemenea că decolorarea părului a coincis cu distrugerea suprafeței unghiilor înotătorilor, aparent cauzata de clor.” (Sursa: New York Times)

Clorul impiedica apa sa formeze cristale ceeace duce la imposibilitatea formării și menținerii STRATULUI DE ZĂPADĂ.

 

Ultravioletele sunt o metoda de dezinfectie aplicabila apelor curate, deoarece depind de transparenta apei.

Avantaje:

-mediul nu este afectat

-nu raman reziduuri,compusi chimici periculosi

-nu apar probleme de coroziune a instalatiilor

-nu este nevoie de recipienti de reactie

-procedeul este usor de întretinut si deservit

-sistemul adaptabil în costructie modulară

-siguranta mare în exploatare

-cheltuieli mici în exploatare

Si 99 % dintre acestea le-ți aflat și anul trecut tot in Ziar de Bușteni, pe lângă alte articole referitoare la metodele de tratare a apei.

Probabil ținând cont de aceste articole CONSILIUL LOCAL BUȘTENI ALATURI DE PRIMARUL ORAȘULUI s-au gândit să-i inșele pe cei care i-au VOTAT și au ales o metodă inedită de a ne ucide incet incet.

Intuind că POPULATIA se va opune unui astfel de proiect (clorinarea apei) ”conducătorii noștrii” au decis să aplice ”Metoda CONSTRUIRII PASARELELOR PIETONALE PESTE DN 1”

O să vă intrebați ce-i si cu prostia aceasta, nu este prostie este purul ADEVĂR, adică dacă nu se rezolvă de la nivel LOCAL, atunci se IMPUNE DE SUS .

Iată aici o Hotărâre a CL Bușteni, NEABROGATĂ insă trecută in derizoriu, INTERESELE DE SUS SUNT MAI PRESUS DE HOTĂRÂREA NOASTRĂ, A CETĂȚENILOR :

hot 41 NU pasarele

Această hotărâre a CL Bușteni nici măcar nu a fost luată in discuție in AUGUST 2013 de către CJ Prahova si Guvern. Pur si simplu au fost montate Pasarele Pietonale peste DN1, Primarul Orașului spunând că AȘA S-A DISPUS DE LA GUVERN și că el nu a fost de acord. Ei bine … nici măcar nu s-a opus pentru că dacă invoca HCL 41, pasarelele nu puteau fi amplasate dar interesul …

Cine sunt denunţătorii din dosar. Cei care l-au denunţat pe Vlad Cosma şi pe Mircea Cosma la DNA sunt oamenii de afaceri Ion Dumitru, Costin Giani Palada şi Nicolae Onea. Cei trei deţin companiile – SC Star T&D Blejoi, SC Cast SRL, SC Coni SRL care sunt urmărite penal în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, dosar instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti. Potrivit Mediafax, dosarul instrumentat de DNA în care Mircea Cosma este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu a pornit de la un denunţ al lui Ion Dumitru, care a reclamat la DNA că Răzvan Alexe a primit de la el peste cinci milioane de lei. “În perioada 2012-2013, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Cosma Mircea, a pretins şi primit de la denunţător sume de bani disimulate în contravaloarea unor lucrări subcontractate de către firma S.C. Star T & D S.R.L.

Marconstruct Company S.R.L., lucrări pe care aceasta din urmă nu le-a executat, în sumă totală de 5.204.005 lei ( sumă ce reprezintă totalul celor virate prin cont bancar de S.C. Star T & D S.R.L. către S.C. Marconstruct Company S.R.L. în perioada 2012 – 2013 )”, anunţau procurorii DNA Ploieşti în momentul în care a fost deschis acest dosar, iar Răzvan Alexe a fost arestat preventiv.

Două dintre cele trei companii ai căror proprietari au făcut denunţ la DNA au fost implicate şi în ”Afacerea Pasarela” despre care Gândul a relatat în 2013. Companiile Cast S.R.L. şi Coni S.R.L au fost cele care alături de alte societăţi au construit pasarelele pietonale de pe DN 1.

Gândula relatat că în august 2013 CNANDR a dat undă verde pentru ca patru firme printre care Cast S.R.L. şi Coni S.R.L să ridice patru pasarele pentru pietoni pe DN1 în localităţile din Azuga, Buşteni şi Comarnic înainte de a finaliza procedura legală de achiziţie publică şi a semna contractele cu acestea. Societăţile au început lucrările exact în ziua în care a început procedura de încredinţare directă şi a fost publicată invitaţia de participare, respectiv pe 6 august, deşi în documentaţie se preciza că ofertele au termen de depunere pe 7 august la ora 8:30.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/reteaua-cosma-cum-se-negociau-spagile-de-milioane-de-euro-pentru-contractele-din-bani-publici-de-la-cj-prahova-12083177

 

In același fel se procedează și cu CLORINAREA APEI la BUȘTENI, numai că de această dată este in BĂTAIE DE JOC față de BUȘTENARI.

Această BĂTAIE DE JOC este pentru a se arăta că NOI de fapt NU CONTĂM, suntem doar MASĂ DE VOT.

Proiectul cu clorinarea a fost făcut pentru a se putea ”stoarce niște bani” de la firmele câștigătoare.

Nu s-a gândit nimeni dintre cei interesați că de fapt li s-a intins o cursă mai mare ca PROSTIA și GOANA după MARAFEȚI, aceea ca LICITAȚIA să nu se mai țină la UAT Bușteni, dispărând din start ”subcontractanții impuși” ci la BUCUREȘTI cu ”subcontractanții care trebuie”.

Cei care au ridicat mâna in speranța unor foloase ”cuvenite” acum s-au ars. Nu vor mai lua NIMIC! Și vor semna cu ochii inchiși dispozitiile de șantier, de data asta MOCA!

Partea si mai frumoasă este că STUDIUL DE FEZABILITATE a fost PLĂTIT de către ORAȘUL BUȘTENI din Bugetul Local, adică din fonduri proprii… Ce CIRC! … CNI ( Compania Natională de Investiții) scoate la licitatie un proiect plătit de CETĂȚENII ORAȘULUI BUȘTENI pentru ca acestia să fie EUTANASIAȚI incet incet.

 

Iată FRUMUSETEA ( Extras SEAP ):

Autoritate contractanta: COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII

Numar anunt: 149293 / 13.02.2014

Denumire contract: Proiectare si executie de lucrari aferente: „Reabilitare / înlocuire / extindere sistem public de alimentare cu apa (captare, aductiune, statii de tratare, rezervoare de înmagazinare, retele de apa), în localitatea Busteni, judetul Prahova”.

Prezentul contract trateaza masurile care sunt necesare pentru realizarea reabilitarii / înlocuirii / extinderii sistemului public de alimentare cu apa (captare, aductiune, statii de tratare, rezervoare de înmagazinare, retele de apa) în localitatea Busteni, judetul Prahova.

Lucrarile de proiectare si executie includ:
a) Activitatile de proiectare fac referire la proiectul tehnic si detaliile de executie. Proiectul va include printre altele toate documentele necesare (dupa cum ar fi memorii, desene, calcule etc.) pentru elaborarea Proiectului Tehnic si Detaliilor de Executie in conformitate cu legislatia nationala.
b) Elaborarea documentatiilor necesare obtinerii autorizatiilor si avizelor necesare executiei 
c) Asistenta proiectantului pe parcursul executiei lucrarilor. Instructiuni de intratinere si exploatare.. 
d) Lucrari de constructie:
– Surse de captare
– Conducte de aductiune; 
– Rezervoare de inmagazinare; 
– Statii de clorinare; 
– Conducte transport apa PEHD 
– Conducte transport apa fonta ductila 
– Conducte dren 
e) Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice 
f) Testare si punere in functiune a instalatiilor si lucrarilor executate 
g) Monitorizarea functionarii sistemului si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de Notificare a Defectelor, atunci cand este necesar 
g) Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de Notificare a Defectelor 

Valoarea estimata a contractului conform devizului general aprobat este in cuantum de 7,135,718 euro corespunzator valorii aferente proiectarii si executiei, incluzand cheltuielile pentru diverse si neprevazute in procent de 10%, reprezentand 637,283 euro fara TVA, in conditiile art. 29, alin. 2 indice 1, din O.U.G. nr. 34/2006, respectiv: 
Valoare estimata a contractului de achizitie publica (fara diverse si neprevazute): 6.498.435 euro fara TVA, defalcata astfel: 
Cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor necesare obiectivului: 175.263 euro fara TVA; 
Cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica a proiectantului: 355.470 euro fara TVA; 
Executie (investitia de baza): 5.842.097 euro fara TVA; 
Organizare de santier: 114.505 euro fara TVA; 
Probe tehnologice si teste: 11.100 euro fara TVA; 
Diverse si neprevazute: 637.283 euro fara TVA, din care: 
– diverse si neprevazute aferente activitatii de proiectare 35.547 euro fara TVA (reprezentând 1% din valoarea estimata fara cota de diverse si neprevazute); 
– diverse si neprevazute aferente executie lucrari 601.736 euro fara TVA (reprezentând 9% din valoarea estimata fara cota de diverse si neprevazute). 
Valoarea aferenta cheltuielilor pentru diverse si neprevazute, va acoperi dupa caz, cheltuieli cu servicii/lucrari care pot fi incidente pe parcursul derularii contractului in conformitate cu prevederile HG28/2008 art 5.3 litera c – lucrari pentru prevenirea sau inlaturarea efectelor produse de actiuni accidentale.

Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante

Credite externe de la B.D.C.E., bugetul de stat, prin bugetul M.D.R.A.P, în limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie, bugetul local, precum si din alte sume legal constituite.

Interesant este că partea din BUGET LOCAL a orașului Bușteni este 1.800.000 Euro 🙂 🙂 , nu stiu cum dar NEPRINSĂ in Bugetulm 2014 , n-or fi știut ? 🙂

Uită UNII că PROIECTAREA, de câteva milioane de lei noi pentru proiectul BUȘTENI – O STAȚIUNE RENĂSCUTĂ a fost tot așa scos la LICITAȚIE de către MDRT, a fost proiectat cu susul in jos in trei luni de zile, C.L. Busteni a fost OBLIGAT să semneze și să dea autorizatii pentru că altfel SE PIRDEAU BANII ??? … Exact așa se va intâmpla și acum. AȚI PIERDUT CIOLANUL STIMAȚI ALEȘI, veți aproba acest proiect ( DIN NOU) pentru că altfel… !!!

Parte proastă este că din toată această ciorbă clorinată cel mai prost o să ieșim tot noi ( dar și voi ) căci MOARTEA DIN APA CU CLOR nu stă la discuții și analize CINE și CUM A VOTAT, e pentru TOȚI !

Așa că, concetățenii mei Buștenari, VĂ DORESC MOARTE UȘOARĂ ( DE INIMĂ NU CANCER ) și tot așa să stați cu mâinile in sân, să nu vă privească DREPTUL VOSTRU LA VIAȚĂ, DREPTUL COPIILOR VOȘTRII LA VIAȚĂ, să fiți cuminți și ascultători pentru că oricum NU CONTĂM, tot ce avem de făcut este să ne exercităm DREPTUL DE VOT și să votăm NESCHIMBAREA pentru că, nu-i așa, EI INTOTDEAUNA FAC MAI MULT DECÂT AU PROMIS ! Ne-au promis o viață mai bună, mai curată, și-au respectat promisiunea, iar in viitorul apropiat cetățenii orașului Bușteni vor avea ”Un loc liniștit, un loc cu verdeață, fără de păcat!”

Dar poate cine știe, la alegerile următoare, dacă ni se usucă mâinile de la clor, ne cade părul, ne mor copii, vom avea neveste cu cancer la sân, poate că vom fi și cu inima-n pioneze … poate ne vom gândi … de două ori inainte de a pune ștampila, dar sigur nu ne vom gândi pentru că proiectul se va finaliza DUPĂ 2015 🙂 .

Ne merităm soarta !

NOTĂ:

EU NU RENUNȚ LA ACEST SUBIECT DEOARECE NICI EU NU VREAU SĂ BEAU APĂ CU CLOR !

Poți avea o părere cititorule in următorul sondaj,  pentru ei nu contează dar poate pentru tine da  !

[poll id=”2″]

Poț fi alături de noi promovând acest subiect pe Facebook, pe pagina ta, discutând cu prietenii sau vecinii, lăsând comentarii ( pro sau contra)

FACEBOOK COVERS:

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=25 desc=”true”]

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=26 desc=”true”]

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=27 desc=”true”]

_________________________________________________________________________________________________________________

 

BANNERE:

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=28 desc=”true”]

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=29 desc=”true”]

_________________________________________________________________________________________________________________

[wpdm_file id=30 desc=”true”]

 

___Vizualizari 6195

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Spre Pestera prin Parcul Natural Bucegi acum 100 de ani !

Este poate un raspuns la "Este ceea ce ne dorim? Dj. 713 – subiect sensibil si controversat " Este o...

neVINOVATUL candidat – partea II-a – Cutia Pandorei a fost deschisă

Fără uimire, constat că pe zi ce trece candidatul care nu stie nici măcar in ce localitate candidează, nu știe...

Close