Ultimele articoleUrlă presa, tot ce mișcă, radio, tv, ziare, web, tone de hârtie și cerneală, stilouri, pixuri și creioane despre accidentul aviatic in care și-au pierdut viața doi oameni, unul persoană publică celălalt ( cealaltă), necucunoscut.

Analiști și terchea berchea de pretutindeni iși dau cu presupusul, dau sfaturi despre supraviețuire, alții iși dau demisiile de ”onoare”, alți acuză ba mortul ba supraviețuitorii. In ce țară trăim!

Huidu zice că ”sistemul de pensii” l-a omorât pe Iovan… oare dacă avea 15.000 de lei pensie nu era la manșă? era altcineva și acum aveam 7 morți intr-un accident aviatic ? este destinul? Ce de intrebări fără răspuns!

Și ce frumos ar fi dacă totuși am trage ( nu noi cititorii ci decidenții) niște concluzii și am incerca să schimbăm ceva in bine, că bine ar fi să nu mai treacă 5 zile și să se rezolve totul cum s-a rezolvat in cazul micuțului sfâșiat de câini.

Vă mai aduceți aminte??? Ce de manifestații, ce de tone de hartie si spatiu TV s-au consumat, comisii parlamentare, anchete și ????? Și nimic!

Demisia de ”onoare” a lui Radu Stroe , eu unul o interpretez ca un act de lașitate, lipsă de respect și responsabilitate, pentru că dacă tot dorea el să fie ”onorabil” de ce nu i-a demis pe toți incompetenții și abia pe urmă să plece și el, că așa ar fi fost normal, să plece cu toții și să lase pe alții gen GUCIFER la STS si la ROMATSA, că acela măcar știa să folosească un satelit si un GPS.

Ți se face părul măciucă când te gândești ce ”băieți” pregătiți avem și ce aparatură ”ultraperformantă”. Oare tot cu aparatura asta au refăcut  și drumul lui Cioacă după ce au bănuit că și-a ucis consoarta ? tot așa cu o abatere de 10 kilometrii ? Că dacă asta e abaterea aparaturii mai bine ar cere banii inapoi.

Păcat de incident, sau accident, păcat că au fost morți, bine că totuși sunt supraviețuitori.

Stau și mă uit la TV cum acum supraviețuitorul erou ( Dr. Zanfir ) este acuzat că a dat greșit coordonatele GPS ?!?! … Păi dacă era MORT ? insemna că nu-i mai găsea nimeni?

Recomandarea doctorului a fost una de bun simt … ”Căutați adevarații vinovați!” , poate prea mult bun simț pentru că eu le-ași recomanda ”acuzatorilor” … ” cădeți și voi cu avionul și mai vedem !”

Totuși cred că scăpăm alte aspecte mai importante… despre RAPORTUL MCV ați auzit ceva? sau despre pensii, mariri de salarii, scaderea TVA, criză, etc?

Cu ziua de mâine cum stați, aveți bani prin portofele, pâine pe masă, cald in casă, părinții ce vă fac, facturile le-ați plătit?

Uite că subiectele astea nu prea le văd dezbătute cu atâta inverșunare pe nicăieri. Ce bine ar fi să uitam de griji in 5 zile !

Condoleanțe familiilor celor decedați!

 

 

___Vizualizari 280

Din nou cu picioarele pe pământ … ?
Tagged on:                 

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Amplasarea tomberoanelor – Programul ciclului natural de venire a primaverii

Așa cum NU v-am promis, astăzi, după articolul de aseară m-am interesat unde vor fi amplasate Benele de 9 tone...

plan-centrala-imagine
Jocul cu focul partea a III a 2013

Anul trecut in primele două parți prezentam centrala mea pe lemne construita pe principiul Racket Stove, cu ardere triplă. După...

Close