Ultimele articoleIn zilele acestea stăm și ne uităm la TV.

Terenurile lui Basescu, creditele Ioanei și ale SRS, Roșia Montană, gazele de șist, evaziuni fiscale, polițiști ”corupți” , bătăi luate pe la meciuri, lupte aprige in USL, un adevărat spectacol de circ.

Nu-mi dau de obicei cu presupusul dar… pentru că există un mare DAR…, cu ce ne ține de foame circul acesta? Cu nimic!

Ar trebui să fim atenți la noile TAXE si IMPOZITE ce vor năvăli de la inceputul anului viitor, ar trebui să ne amintim că AM VOTAT, ce-i drept fiecare in felul nostru, unii roșu, alții albastru alții verde portocaliu și tot așa.

Revin la DAR și taxe si impozite marite dar și la posibilitatea viitoare a creerii unei noi generații de ”cretini”, acum mici dar in viitor mari.

De obicei ( așa zice istoria), dacă acordăm atenție copiilor prin cultură, sănatate, mediu social stabil și eventual bani, ar trebui să avem o societate viitoare performantă. La noi creștem babuini! Da , ”BABUINI”, pentru că așa am fost noi crescuți.

Băgăm votul in urnă ca niste babuini dresați sperând că dresorul ne va da ”dulcele” promis, numai că … dresorul ne-a dat o ”rasplată de atenționare” inainte de a introduce votul in urnă și am executat. Acum ”dresorul” mai are să ne invețe câteva trucuri și gimbușlucuri  și ne pedepsește că nu vrem să le executăm. Pe urmă ne va mai arăta din nou urna iar noi vom băga din nou buletinul de vot ca babuinii pentru că… următoarea ”comandă” nu se va mai referi la TRECUT ci la un VIITOR luminos și tot așa…

Iată un ”dresor” care ne arată cum trebuie să stai cu botul pe labe, fără să mârâi că dacă mârâi nu primești ”dulce”, sursa http://www.observatorulph.ro

Propunerea legislativă pentru creşterea alocaţiei de stat pentru copii, în funcţie de inflaţie, a fost respinsă de Senat. Aleşii nu au vrut ca alocaţia să crească nici măcar cu doi lei!

La şedinţa de ieri au fost prezenţi numai 111 senatori. Deşi 79 dintre aleşi au votat pentru majorarea alocaţiei de stat, numărul de voturi a fost insuficient. Singurul senator din Prahova care a votat împotriva proiectului a fost uselistul Georgică Severin. Alţi doi senatori prahoveni prezenţi la vot, Augustin Mitu şi Daniel Savu, au votat pentru. Dacă propunerea ar fi fost adoptată,  indexarea ar fi de 1,8-1,9 lei pentru copiii între 2 şi 18 ani şi 7-8 lei pentru copiii între 0 şi 2 ani.
Luna trecută, un alt proiect de majorare a alocaţiei pentru copii, de data aceasta de la 42 de lei la 200 de lei, nu a fost aprobat pentru că mulţi dintre senatorii PSD s-au abţinut sau au votat împotrivă invocând lipsa  fondurilor necesare de la bugetul de stat.

Georgică Severin, senator PSD

 

Și-mi aduc aminte că L-AM VOTAT prin 2008 ! dar era dresor la altă fermă, una cu garduri portocalii. Nu ar fi frumos ca noi babuinii cu pui minori din toată țara să avem o propunere legislativă care să spună că dorim ca ”DOI LEI” din taxele si impozitele noastre să nu se mai ducă către salariul Cameleonului ăsta roșu , a celor care s-au opus și a celor care au lipsit? … ce ar putea să insemne, 2.000.000 de babuini x 2 lei = 4.000.000 lei ( LUNAR) tăiați din salarii, deplasări, alte beneficii… Uite că avem și noi Babuinii idei de ajutare a guvernului si parlamentului și a ce mai e pe acolo pentru trecerea peste criza asta .

Si din cei 4.000.000 lunar să se dea căte doi lei la pensionari, la șomeri, la alte categorii majore, cu drept de vot, NU LA COPII, că ăștia nu votează și nu pun incă botu’  la ”dulce”. Pe copii ii creștem așa la limita cretinității și vom avea un viitor luminos.

Dar lasă nea Georgică că avem noi grijă, mâncătorii de banane, să te susținem la următoarea intâlnire cu pietre că deh nu avem doi lei pentru ouă și roșii! sau poate că ne orientăm la poza cu urme de babuin găsite pe un traseu turistic.

DSCN0710

In altă ordine de idei, se vor scumpi benzina, motorina, gazele, lumina, alimentele, vor creste taxele si impozitele, ne descentralizăm ca apoi să ne regionalizăm.

Descentralizare si Regionalizare , teme care sunt aprig susținute și toți iși asumă, ”eșece viitoare”. Oare nu ne-a fost indeajuns desfințarea C.A.P. urilor și distrugerea infrastructurii lor, silozuri, irigații, terenuri ”descentralizate” ca mai apoi să incercăm să ne facem fermieri? și să vedem că nu avem bani cu ce să ”refacem” infrastructura? chiar suntem ”atât de naivi” ?

Intâi ne descentralizăm, facem din nou TOTUL BUCĂȚI ca apoi să ne Regionalizăm , să ne reunim forțele și să fim solidari pentru că așa este european, woaw 🙂 🙂 !

Despre Roșia Montană ce ar mai fi de spus ? NIMIC ! Pentru că și aici părerile sunt și vor fi impărțite dar ce am reținut din toate materialele astea publicitare este că STATUL incasa una dintre cele mai mari redevențe din LUME si anume 6% din profitul estimat.

Ne intoarcem un pic la Arealul Bucegilor  la 6% din profit, REDEVENȚĂ ??? … Vă mai aduceți aminte  de matematica de clasa a -IV-a sau a -V-a ?

Exercițiu de aducere aminte:

Dacă 6% = 255.000 Euro atunci 100% = ???

R:  ??? = 255,000*100/6   de unde cel puțin mie imi dă 4.250.000 EURO profit estimat . 

Că o fii net sau brut e mai puțin interesant, interesant este că dacă imparți la 3 Euro și iți dă 1.416.666 atunci chiar că la Bușteni s-a produs afacerea mileniului iar sezonul de schi 2014 va aduce cea mai aprigă dezvoltare economică din câte s-au văzut pe planetă pentru că suma de sus reprezinta media numărului de urcari cu  telescaunul localitații la care se apreciază că ar mai rămâne incă 42% tot in localitate din creșterea exponențială a ”spenduirii” banilor vizitatorilor . Cei de la Roșia Montană sunt mici copii in aprecierea business-urilor.

Opinia unanimă a specialiștilor in marketing este că dacă aplici pe eticheta unui produs că ar conține ( poate că se spune n-ar) 0% ceva,  acel produs devine super atractiv, super vandabil, super indragit super bio, super sanătos, super…, ca exemplu ZERO zahăr, grasimi, cianuri, alcool etc.

Pe același principiu suntem etichetați, deocamdată noi , 0% creșteri salariale, pensii, alocatii, investitii, etc. Urmează acum să fim in sfârșit branduiți cu 0% CREIER și vom putea si noi să fim super atractivi ca nație, cu produse proprii, vom putea fi vâduți și vom putea vinde. Ce vom produce pentru export ??? :

Laptișor de tactă din ouă de găin pregătit pe gaz de șest care va fi super vandabil și toți il vor consuma,  – Prohus autohton al nației cu ZERO CREIER! …din nefericire produsul este in fază de testare, se iau probe se fac analize, serviciile straine de spionaj economic vor să fure patentul… il vor implementa ei și-l vor arunca pe piață. Vom cumpăra de pe piața liberă produsul importat de la nația ZERO CREIER si exportat tot către nația ZERO CREIER.

Adică ? ! ?

 

UPDATE de Seară

Pentru cei care imi dau e-mail-uri sau imi spun ca sunt prost si nu stiu să scriu gramatical:

LEGENDĂ:

TACTĂ = FEMININUL MASCULINULUI MATCĂ … 🙂 cuvânt ZdB

GĂIN = Specie de COCOȘ – uman, bărbatesc – folosit si de alții

ȘEST = DOS, SPATE, 🙂 🙂  – derivat din cuvântul CUR ( vezi DEX)

Pe scurt – Laptișor de tactă din ouă de găin pregătit pe gaz de șest asta era ideea !

Felicitări !!!!  ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru foarte rar în ziua de azi. Pentru ca prietenii tăi să vadă cât ești de extraordinar dă şi tu un SHARE sau un Tweet,  asta dacă bineințeles ți-a plăcut și ai dat și Like la pagina noastră ( vezi dreapta).

 

 

 

 

 

 

___Vizualizari 268

Laptișor de tactă din ouă de găin și tot așa…
Tagged on:                     

Alte articoleLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
006
Mă așteptam să fie aglomerație la Sinaia Forever

Anul trecut (2014)  la Sinaia Forever au fost in jur de 52.000 de vizitatori pe parcursul a trei zile. Edițiile...

0111
O saramură de crap

De Bunavestire este dezlegare la pește așa că m-am gândit să ”rezolv” una d'aia bună, bună rău. Ce a ieșit:...

Close